Projektleder med fokus på råvandsledninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFOR gennemfører i disse år en omfattende modernisering af kildepladser, ledningsnet og vandværker, herunder indfører vi vandbehandling til blødgøring af vandet. Vores mål er, at vandforsyningen også i fremtiden kan levere friskt og sundt drikkevand til en million mennesker i hovedstadsområdet. En vigtig forudsætning for succes er, at alle led i vandkæden spiller sammen, så vi opretholder en høj forsyningssikkerhed.

Du har nu muligheden for at blive en del af holdet, da vi søger dygtige faglige og tekniske projektledere til at hjælpe os med at nå vores mål.

Som vores nye projektleder i Plan Vandforsyning vil din nærmeste kollega blive Anne-Marie Hybel, som fortæller om sin hverdag: "Det er fedt at være en del af vandplanlægningsindsatsen i HOFOR. De daglige opgaver spænder bredt, og man arbejder meget på tværs af hele organisationen. Det sidste er vigtigt for at sikre sammenhæng i planlægningen af hele vandindvindingen, fra boring til vandværk."

I Plan Vandforsyning øger vi indsatsen og etablerer et lille opgavefællesskab om råvandsplanlægning. Vi skal strukturere og prioritere den langsigtede indsats og sikre en klar strategisk retning for initiativerne. Vi arbejder også konkret med at beskrive og igangsætte de kommende års renoveringsprojekter for vores 252 km råvandsledninger.

De præcise opgaver aftales nærmere og vil afhænge af dine kvalifikationer, men vi forventer, at dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Være projektleder, fx på analyseprojekter mhp. at fastlægge rammer og funktionalitet for konkrete renoveringsprojekter på råvandsnettet,
  • Deltage i andre projekter som repræsentant for Plan, alt efter dine kompetencer,
  • Beregne og analysere ved brug af hydrauliske modeller for råvandsnettet, bl.a. i forbindelse med indføring af blødgøring og dermed ændring af trykforhold i råvandsnettet,
  • Bidrage til formulering og udførelse af en sammenhængende strategi for råvandsnettets vedligehold og fornyelse,
  • Udarbejde beslutningsoplæg og styregruppefremlæggelser mv., som kan sikre fremdrift i diverse projekter,
  • Sparre med kolleger om faglige problemstillinger, herunder bidrage med viden og koordination til andre aktiviteter i HOFOR,
  • Sikre samarbejde og klar kommunikation på tværs i organisationen og med andre samarbejdsparter, konsulenter mm.

Som vores nye planlægger bliver du en del af Team Vandforsyning, der sammen med Team Vandressourcer udgør Vandplanlægningssektionen med i alt ca. 32 medarbejdere. I sektionen løser vi mange forskellige opgaver, herunder bl.a. grundvandsbeskyttelse, fornyelse af kildepladser og råvandsnet, planlægning af forsyningsstruktur og -kapacitet, optimering af vandværker, materialevurderinger samt modeller for ledningsnettet.

Som plan-sektion har vi ansvar for at sikre et langsigtet og helhedsorienteret perspektiv på vandforsyningen, bl.a. ved at udarbejde strategier og analyser af fremtidens forsyningsløsninger.

Blandt dine kolleger er der både erfarne og relativt nyuddannede med forskellige uddannelser og baggrunde. Vi har et stærkt fagligt vidensmiljø og et rigtigt godt kollegaskab. Tilsammen har vi mange bolde i luften i en hverdag præget af motivation og arbejdsglæde. Vi har til stadighed fokus på udvikling af såvel den enkelte medarbejder som hele sektionens arbejdsgange, samarbejde og vidensdeling.

Viden om vandforsyning og hydraulik

Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse som f.eks. ingeniør eller lignende og gerne viden om vandforsyning og hydraulik.

Vi forventer, at du har erfaring som projektleder og sætter en ære i at sikre forankring og strategisk sammenhæng i dine projekter. Du skal ikke nødvendigvis være uddannet projektleder, men du skal have lyst til at videreudvikle dine kompetencer i rollen.

Du kommunikerer tydeligt på dansk og kan sammenfatte komplekse problemstillinger til korte og klare beslutningsoplæg.

Du har gerne erfaring med hydrauliske beregninger, analyse og projektering af anlægsopgaver fra offentlig eller privat ansættelse af nogle års varighed.

Der er fart på i dagligdagen, så du skal have flair for struktur, planlægning og prioritering. Vi ønsker, at du naturligt søger koordination og sparring med dine kolleger, og du vil komme til at samarbejde med mange parter med forskellig faglig baggrund. Det skal du kunne bringe i spil, så I sammen leverer gennemarbejdede oplæg og spiller kvalificeret ind i strategiske processer.

Vi ser desuden gerne, at du har kørekort til personbil, kategori B, da det kan fx kan blive relevant at besøge forskellige kildepladser. Vi stiller bil til rådighed.

Bliv en del af en større udvikling

Du bliver en del af en virksomhed, der arbejder aktivt med at styrke samarbejdet på tværs af organisation og fagligheder. Vi arbejder nemlig sammen om et fælles mål om at skabe bæredygtige byer, og vi vil hele tiden blive bedre til det, vi laver. Du vil bidrage til at opnå ambitiøse mål, der gør en forskel for mennesker, virksomheder og miljø. Vi sætter pris på dit faglige bidrag til opgaveløsningen, og vi bidrager gerne til, at den bliver styrket yderligere.

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi arbejder på at udvikle bæredygtige løsninger, der kan håndtere klimaforandringer og miljøhensyn. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed og kvalitet.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til teamleder Trine Tybjerg på telefon 2795 4422 eller planlægger Anne-Marie Hybel på 2795 4498.

Ansøgningsfristen er den 14. september 2020 kl. 12.00.

Vi forventer at holde samtaler den 17. og 18. september, og 2. samtaler den 24. september.

Forventet ansættelse pr. 1. november 2020.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Mandag den 14. september 2020

Lignende jobs

  • Souschef - Fuldtid - Frederiksberg

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21
19. august 2024 22
18. august 2024 22
17. august 2024 22