Projektleder til vandværker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

HOFORs absolut største indsats på vandforsyningsområdet i disse år er moderniseringen af vores vandværker og etableringen af vandbehandling til blødgøring af vandet. Vi blødgør vandet, fordi det er en gevinst for samfundsøkonomien, miljøet og den enkelte husholdning, når mindre kalk sætter sig i apparater og i vores køkken og bad. Vi moderniserer værkerne og indfører den nyeste teknologi samt de højeste hygiejnemæssige standarder, så værkerne fortsat kan levere friskt og sundt drikkevand til vores en million kunder i Hovedstadsområdet.

”At medvirke til at bygge ét af HOFORs nye kæmpe vandværker i samarbejde med gode kolleger, rådgivere og entreprenører er en unik chance for at bidrage til samfundet, samtidig med at man selv gennemgår en faglig og personlig udvikling undervejs. Det er en enorm tilfredsstillelse at være med til.” Troels Lund, Seniorprojektleder for Værket ved Søndersø og ansat i Projekt-Vand.

At være projektleder i HOFOR kræver stærke projektlederkompetencer og teknisk flair. Arbejdet omfatter planlægning og eksekvering af anlægsprojekter i samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du får en central rolle i projekterne og skal være med til at sikre, at de gennemføres til tiden inden for aftalt økonomi og i rette kvalitet. På nogle projekter vil du være projektleder, mens du på andre projekter vil få rollen som viceprojektleder.

Du vil i jobbet som projektleder starte som viceprojektleder på Værket ved Søndersø, hvor byggeriet er godt i gang og kommer til at fortsætte mange år fremover. Her vil du komme til at arbejde tæt sammen med Seniorprojektleder Troels Lund, men du får også 25 andre dygtige kolleger i Projekt-Vand, som arbejder med HOFORs projekter på både vores vandværker, kildepladser og vores vandledninger.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Have ansvar for at gennemføre større projekter i HOFORs vandforsyning
  • Varetage viceprojektlederrollen og assistere projektlederen i styring af risici, tid, økonomi, fremdrift og kvalitet på projekter og delprojekter samt at fungere som backup i perioder
  • Samarbejde med projektchefer, projektledere, projektdeltagere og andre kolleger om løsning af projekterne
  • Agere professionel bygherre overfor rådgivere og entreprenører, yde sparring og finde afklaringer på tekniske spørgsmål og metoder
  • Lede og motivere interne og eksterne projektdeltagere
  • Løbende involvere interne og eksterne interessenter (herunder eventuelle lodsejere) samt at bidrage til kontakt med relevante myndigheder

I HOFOR bliver du en del af en professionel bygherreorganisation, hvor vi har fokus på yderligere professionalisering af vores projektgennemførelse gennem brugen af vores projektledelsesmodel (PPL) og i arbejdet med løbende forbedringer.

Du tilfører gennemslagskraft og har fokus på samarbejde

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse som ingeniør, konstruktør, maskinmester eller lignende og gerne en projektledercertificering (IPMA eller tilsvarende). Du viser stor lyst og evner inden for projektledelse som fagdisciplin, og du har optimalt mindst fem års erfaring med projektledelse af store anlægsprojekter. Du har vist, at du formår at skabe overblik og fremdrift i komplekse projekter fra start til slut.

Du sørger for at være på forkant og er brobyggende i samarbejdet med interne og eksterne interessenter. Du er en stærk kommunikatør, som forstår vigtigheden af kommunikation i øjenhøjde. Du trives med dagligt at have kontakt til mange kolleger og samarbejdspartnere samt sætte dig ind i nye fagområder eller problemstillinger. Du er i stand til at håndtere uoverensstemmelser og andre udfordringer på en konstruktiv måde og stadig bevare et godt humør.

Du er velorganiseret og forstår at planlægge både projekter og egen arbejdsdag. Du kan omsætte projektets formål og rammer til retning og mål for projektdeltagerne, og du bruger din gode økonomiske forståelse som udgangspunkt for styring, planlægning og rapportering af projektøkonomien i samarbejde med projektledelsen.

Det er desuden et krav, at du er i besiddelse af gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR skaber vi fremtidens forsyning. Vi udvikler bæredygtige forsyningsløsninger, så kommende generationer også kan få varme i stuen, gas på komfuret og rent drikkevand i hanen. Vi bygger nyt, renoverer og optimerer hele tiden vores forsyning, så vi kan fortsætte med at levere forsyningsløsninger med høj sikkerhed samt kvalitet og derigennem skabe bæredygtige byer.

Du kan læse mere om vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Randi Buss på telefon 2795 2759 eller seniorprojektleder Troels Lund på telefon 2795 4649.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgningsfristen er søndag den 15. november 2020.

Forventet ansættelse pr. 1 januar eller 1. februar 2021.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 15. november 2020

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21