Projektleder til større analyseprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som en del af planlægningsafdelingen er spildevandssektionen en sektion på 34 medarbejdere, der arbejder målrettet med at udmønte vores otte ejerkommuners ambitiøse planer inden for spildevandsområdet gennem strategiske planer og modning af projekter, der understøtter dette. Vi skal bl.a. i gang med udbygge/ombygge afløbssystemet så antallet af overløb nedbringes på kort og langt sigt. Dette kræver planlægning og dialog.

Som et af sektionens tre teams har Projektmodning & Modeller ansvaret for at starte projekter op på grundlag af hydrauliske og samfundsmæssige analyser og finde den helt rigtige løsning.

En af de tætteste samarbejdspartnere er Planlægning & Strategi teamet, som vi samarbejder med omkring udarbejdelse af masterplaner. Masterplanerne indeholder en overordnet beskrivelse af de projekter, der skal gennemføres for at indfri kommunernes ønskede mål (skybrudssikring, klimatilpasning, forbedring af vandkvalitet mm.). Når projekterne sættes i gang, skal de analyseres og modnes af Projektmodningsteamet, heri indgår en dialog med grundejere, myndigheder og ejerkommune. Teamet har desuden tæt kontakt til vores Projektafdeling, som overtager projekter til endeligt design og udførelse.

Projektmodning & Modeller består lige nu af fem meget kompetente medarbejdere, der arbejder med en lang række spændende projekter inden for regn- og spildevand, herunder ledningsprojekter, bassiner, pumpestationer, grønne veje og gårdhaver mm. Vi forventer en øget opgaveportefølje de kommende år, hvilket giver rig mulighed for at udvikle både kompetencer og teamet yderligere.

De primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Sikre et tilstrækkeligt projektgrundlag
  • Sikre at beslutninger om investeringer baseres på principperne for Asset Management
  • Omsætte projektbeskrivelser til konkrete projekter
  • Lede og styre et projekt efter HOFORs projektledelsesmodel (PPL)
  • Overdrage projekter til Projektafdelingen
  • Støtte op omkring kollegers projekter i form af sparring og feedback
  • Medvirke til et godt arbejdsklima og trivsel i team og sektion
  • Bidrage til udarbejdelse af masterplaner

Samarbejdsorienteret projektleder med faglig forståelse for regn og spildevand

Vi søger en projektleder, der har lyst til at deltage i udviklingen af både team og sektion. Du må gerne have erfaring med projektledelse og besidde en faglig forståelse for regn- og spildevandsområdet. Vi forventer, at du er eller har lyst til at blive certificeret projektleder.

Din konkrete uddannelse og baggrund er ikke afgørende. Vi forestiller os, at du har en baggrund inden for teknik- og/eller miljøområdet og har gode hydrauliske og kommunikative evner.

Det er afgørende, at du har god erfaring med samarbejde og kan lide at arbejde med forskellige faggrupper om at nå et specifikt mål, der sikrer eksekveringen af projekter. Opgaverne i teamet kan kun lykkes i et bredt samarbejde, både i og uden for sektionen, hvorfor det er afgørende, at du deltager i opbygningen af gode relationer og understøtter teamets øvrige medarbejdere i opgaveløsningen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for vores kerneområder som er rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, fjernkøling og bygas samt vindenergi.

Det regner mere og oftere, og vi har allerede gennemført adskillige skybrudssikringsprojekter i byerne. I de kommende år bliver der fortsat investeret i at minimere risikoen for oversvømmelser, og samtidig gennemfører vi mange projekter for at vedligeholde vores eksisterende kloaknet. Derfor bliver du en del af en større udvikling.

Læs mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer/.

Klar til at ansøge?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder, Carsten Cronqvist, på telefon 2795 4621 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 14. oktober 2021.

Vi forventer at afholde løbende samtaler og ønsker opstart hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Torsdag den 14. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25