Sektionsleder til Fødevarestyrelsen i Himmerland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Vil du være leder i en af Danmarks største styrelser med ansvar for at sikre dyresundhed, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed? Vil du samtidig have gode muligheder for at udfolde dig og udvikle dig som leder, så søg stilling som sektionsleder i Fødevarestyrelsens Kødkontrol.

Dygtige ledere er en forudsætning for, at vi i Fødevarestyrelsens Kødkontrol lykkes med at skabe en organisation, som vores ansatte har lyst til at være en del af, og som borgere og virksomheder har tillid til. Vi søger i Kødkontrollen en leder, som har stærke kompetencer inden for personaleledelse, planlægning, offentlig forvaltning, styring og kommunikation, og som samtidig har lyst til og er motiveret af at sikre et godt arbejdsmiljø og et godt samspil mellem leder og medarbejdere i dagligdagen.

Om os

Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der ofte har mediernes, politikernes og forbrugernes bevågenhed. Ledere og medarbejdere går hver dag på arbejde i Fødevarestyrelsen for at sikre, at de fødevarer, danskerne køber og spiser, er egnet til at være fødevarer, og at de dyr, der skal slagtes, behandles forsvarligt.

Fødevarestyrelsen er delt i flere enheder, hvoraf Kødkontrollen står for at kontrollere alle danske slagtedyr ude på de danske slagterier. Her ser Kødkontrollens medarbejdere blandt andet efter smitsomme husdyrsygdomme, problemer med dyrevelfærd og sygdomme, der kan overføres til mennesker via maden.

Kødkontrollens organisation er spredt på slagterier og slagtehuse rundt i hele landet, og mange af vores sektionsledere har ansvaret for kødkontrollen på flere virksomheder. I jobbet som sektionsleder i Kødkontrollen tilbyder vi dig spændende, alsidige, men også udfordrende arbejdsopgaver, hvor dine kompetencer inden for styring og personaleledelse vil komme i spil. Vores mål er at skabe et positivt arbejdsmiljø med fokus på vores medarbejderes trivsel. Vi ønsker at understøtte vore medarbejdere gennem høj faglighed og en anerkendende ledelsesstil, som også er til gavn for vore kunder, som ud over de danske forbrugere primært er slagteriernes personale, men også omfatter landmænd, transportvirksomheder og andre interessenter.

Vi søger en sektionsleder for Kødkontrolembedet DC Ålborg, Århus Slagtehus og Himmerlands Kød bestående af virksomhederne Ålestrup, Hadsund og Kjellerup. På de 5 slagterier slagtes udelukkende kreaturer. Du vil i embedet få personaleledelsen for i alt 21 medarbejdere (dyrlæger og tilsynsteknikere).

Virksomheden Himmerlands Kød etablerer ny virksomhed som skal stå færdig i sommeren 2022. Den vil ligge i Ålestrup, og er en sammenlægning af de nuværende virksomheder i Ålestrup, Hadsund og Kjellerup. Du vil være med på sidelinjen i det løbende arbejde med etablering af virksomheden.

Vi arbejder til stadighed på at gøre kvaliteten af kontrollen bedre og optimere arbejdsgangene, så vi udnytter de økonomiske ressourcer optimalt. Vi har en åben og fri omgangstone og et tæt samarbejde mellem tillidsrepræsentanter, arbejdsmiljørepræsentanter og ledelsen.

I denne her stilling vil det være en fordel at du er dyrlæge, men det er ikke et krav.

Som sektionsleder i Fødevarestyrelsens Kødkontrol vil du blive nærmeste leder for medarbejderne i Kødkontrollen på de 5 slagterier, og du vil blive en del af et engageret lederteam bestående af en kødkontrolchef og 3 øvrige sektionslederkollegaer, godt støttet af en række faglige og ikke faglige stabsfunktioner. Desuden vil du blive en del af Kødkontrollens samlede lederteam, der består af 16 sektionsledere, 5 chefer og 1 kødkontroldirektør, som løbende mødes til ledelsesudviklingsaktiviteter enten separat eller sammen med øvrige ledere i Fødevarestyrelsen. I Fødevarestyrelsen sparrer vores ledere løbende med hinanden om de udfordringer, der må være, og arbejder aktivt med at forbedre deres lederskab og understøtte, at vi har en attraktiv arbejdsplads.

Søg derfor stillingen, hvis du ønsker at udfolde dit lederskab, har mod på at lede fagligt engagerede medarbejdere fordelt på flere lokationer og ved hjælp af dine personlige lederkompetencer vil være med til at løse en vigtig samfundsopgave.

Om dig

Du er måske fagspecialist (dyrlæge, biolog mv.) generalist (jurist, økonom mv.) eller noget helt tredje, det vigtigste er, at du har de rigtige lederkompetencer og motivation for jobbet. Det vil være en fordel, hvis du allerede har ledelseserfaring og meget gerne erfaring med udvikling af teams.

Du har et godt overblik og kan derigennem udstråle ro samt træffe beslutninger i pressede situationer. Du vægter en ledelsesstil, hvor anerkendelse og ordentlighed er nøgleord og kan omgås mennesker med naturlig venlighed og engagement.

Du er som leder naturligt opmærksom på vigtigheden af god og hyppig kommunikation med både medarbejdere, kunder og andre samarbejdspartnere.

Du er god til at motivere dine medarbejdere, er nærværende og du har et godt humør.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i lønramme 36 som chefkonsulent med personaleansvar i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Hovedtjenestestedet er Himmerlands Kød, Busgade 12, 9620 Ålestrup.

Det er en forudsætning, at ansøgere har kørekort til personbil og egen bil, da der må påregnes en del kørsel.

Arbejdstiden placeres som udgangspunkt i tidsrummet 7-17, men du skal derudover være indstillet på varierende arbejdstider, f.eks. i forbindelse med morgenmøder før slagteriet opstarter produktion.

Yderligere oplysninger om jobbet

Du er velkommen til at kontakte kødkontrolchef Olaf Bennetzen på telefon 30 67 59 30 og du opfordres til at læse mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning, CV, kopi af eksamensbevis og evt. autorisation mv. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job senest den 15. oktober 2021.

Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen.

Vi forventer at afholde første samtale den 1. november og anden samtale den 15. november, hvis forholdene er hertil.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Fredag den 15. oktober 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Vi søger en ny afdelingsleder med passion for forandringsledelse til Det Sociale Voksenområde, Center 1, bostedet Sofievej i [xxxxx] Det Sociale Voksenområde Center 1 .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Er du en erfaren leder gerne med baggrund inden for byggeriet eller relaterede brancher? Har du evnen til at lede et team af dedikerede fagfolk? Så er du måske den afdelingschef, vi søger til at st..
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 5
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 4
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 4
19. juni 2024 4
18. juni 2024 4
17. juni 2024 4
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 4
12. juni 2024 4
11. juni 2024 4
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3