Talentfulde teamledere til Danmarks største bygherreorganisation inden for spildevand og skybrud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR har vi fokus på at være en professionel bygherre og en attraktiv arbejdsplads. Igennem de seneste år er vi vokset, og derfor styrker vi nu vores fokus på ledelse i to nyoprettede teamlederstillinger i sektionen Spildevand & Skybrud. Vi søger således to talentfulde ledere til vores to teams Klima & Kloak og Tunnel & Teknik. De to teams består af projektledere og specialister inden for kloak, afløbsteknik, hydraulik, tunnelering, pumpestationer og geoteknik.

Teamet Klima & Kloak består af 21 medarbejdere, og vi forventer at vokse til ca. 25 medarbejdere inden udgangen af 2023. Projekterne spænder bredt i størrelse og kompleksitet inden for kloak, pumpestationer, ledninger, grønne og grå bassiner samt grønne veje.

Teamet består af kompetente projektledere og specialister, som på hver deres måde bidrager til diversitet i fællesskabet. Fællesskabet er det stærke fundament for, at teamet hver dag er nysgerrig på hinandens perspektiver og den vej igennem tror på, at vi alle kan bidrage til at gøre hinanden og vores projekter bedre. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er virkelig et stærkt team!

Teamet Tunnel & Teknik består af 13 kompetente projektledere samt specialister, og ved udgangen af 2023 forventer vi at være vokset til 19 medarbejdere. Teamet har ansvaret for at planlægge og drive projekter inden for HOFORs tunnelportefølje, som omfatter anlægsprojekter i milliardklassen. Projekterne er kendetegnet ved at vare over fem år, være særligt komplekse at eksekvere og lede, og de har stor strategisk og politisk bevågenhed.

Forudsætningen for at vi også lykkes i fremtiden er blandt andet at have dygtige ledere, der i hverdagen skaber en uformel men professionel ramme om fællesskabet i teamet og den enkelte medarbejder. Som vores nye teamleder kommer du til at indgå i en velfungerende matrixorganisation, hvor en forudsætning for vores fælles succes er et meget tæt samarbejde med 2-4 projektchefer, som har det faglige og projektmæssige ansvar for dine medarbejdere. Det giver dig mulighed for at holde fokus på at dyrke de traditionelle ledelsesdiscipliner i en moderne kontekst.

De primære opgaver i begge teamlederstillinger bliver at:

  • Lede teamets medarbejdere med afsæt i tillid, samarbejde og udvikling af teamet og den enkelte medarbejder
  • Lede og facilitere den fortsatte positive udvikling af kulturen og ”den gode arbejdsdag” i teamet
  • Lede og facilitere forbedringsarbejde på tværs af sektionen
  • Omsætte afdelingens ambition om, at blive Byens Bedste Bygherre til konkrete handlinger og indsatsmål for teamet
  • Indgå i et tæt samarbejde med projektchefer i vores matrix og herigennem sikre de rette kompetencer og ressourcer er til rådighed ift. projekternes behov
  • Udvikle gode samarbejdsflader i projekternes værdikæde
  • Bidrage til realisering af HOFORs strategiske ambitioner gennem sparring med medarbejdere og den øvrige ledelse

Empatisk og forretningsorienteret teamleder med analytisk sans til Klima & Kloak

Vi søger en teamleder, der har lyst til at udvikle sig selv, den enkelte medarbejder, teamet og den fælles sektion. Det er derfor vigtigt, at du har erfaring fra projektbaserede organisationer/virksomheder, besidder en høj grad af følelsesmæssig intelligens og kan bringe den i spil i en professionel form.

Din uddannelsesmæssige baggrund, alder og erfaring er ikke vigtig for os. Det er dog en stor fordel hvis du har erfaring fra anlægsbranchen.

Erfaren teamleder med strategisk blik og tæft til Tunnel & Teknik

Vi søger en erfaren teamleder der er vant til, at arbejde i en stor projektbaseret organisation. Som teamleder skal du skabe rammen om det lokale fællesskab omkring nogle af vores mest erfarne projektledere og specialister. Vi forventer derfor, at du har erfaring med linje- eller projektledelse i forbindelse med store og komplekse anlægsprojekter. I jobbet som linjeleder, forventer vi at du kan inspirere, lede, motivere og udvikle en flok meget erfarne tunnel- og anlægsfolk.

Som teamleder i Spildevand- & Skybrud kommer du til, at indgå i den fælles ledergruppe for hele Projekt- & Byggeledelse, som kommer til at bestå af i alt 10 ledere.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR. Derfor er dit arbejde også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores vision om at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sune Flyger Larsen, sektionsleder for Spildevand & Skybrud, på telefon 2795 4680.

Vær opmærksom på at Trinity HR bistår HOFOR i rekrutteringsprocessen. Hvis du har nogle spørgsmål til ansættelsesprocessen, kan du kontakte Partner, Niels Prip, på telefon 4129 2236 eller Partner, Marlene Servé, på telefon 9363 1180.

Du kan uploade dit CV og ansøgning via dette link: https://bit.ly/HOFORsp.

Ansøgningsfristen er den 6. marts 2022.

Vi afholder samtaler løbende, og forventet startdato er den 1. maj 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 06. marts 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 17
18. september 2024 16
17. september 2024 16
16. september 2024 13
15. september 2024 15
14. september 2024 15
13. september 2024 15
12. september 2024 19
11. september 2024 18
10. september 2024 17
9. september 2024 16
8. september 2024 17
7. september 2024 17
6. september 2024 18
5. september 2024 18
4. september 2024 16
3. september 2024 16
2. september 2024 17
1. september 2024 19
31. august 2024 20
30. august 2024 21
29. august 2024 22
28. august 2024 22
27. august 2024 18
26. august 2024 21
25. august 2024 23
24. august 2024 23
23. august 2024 24
22. august 2024 22
21. august 2024 21
20. august 2024 21