Enhedschef til Dataanalysecentreret i Lægemiddelstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Den teknologiske udvikling tager i disse år kvantespring. Kunstig intelligens er kommet for at blive, data fylder mere og mere i samfundet, og de analytiske modeller bliver mere avancerede. Vi kigger ind i en ny virkelighed, hvor vi skal binde den teknologiske udvikling endnu tættere sammen med det regulatoriske arbejde.

Derfor søger Lægemiddelstyrelsen en innovativ og fagligt stærk enhedschef, der vil stå i spidsen for vores ambitiøse Dataanalysecenter og være med til at sætte rammer og retningen for styrelsens arbejde med dataanalyser.

Vil du gerne sætte retningen for nationale og europæiske dataanalyser- og projekter og derigennem arbejde for, at medicin og medicinsk udstyr er sikkert og effektivt i Danmark? Og samtidig skabe værdi i vores regulering af et blomstrende life science-økosystem?

Så er du måske den nye enhedschef for Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter (DAC), der lige nu har 18 medarbejdere, fordelt i flere forskellige teams, med en bred faglig profil.

Her er dine opgaver som vores nye enhedschef

Med denne stilling får du en unik mulighed for at videreudvikle Lægemiddelstyrelsens Dataanalysecenter. Du får ansvar for den strategiske udvikling og opgaveporteføljen, hvor vi bl.a.:

  • varetager dataanalyser i forbindelse med vurdering af effekt og sikkerhed af nye og eksisterende lægemidler til europæiske patienter
  • deltager i en række udviklingsprojekter i Danmark og på tværs af Europa for at udvikle brug, bl.a. med AI, af store ubearbejdede rå-data og real-world evidence til godkendelse og overvågning af lægemidler og medicinsk udstyr, samt biostatistisk vurdering af nye lægemiddelansøgninger.
  • spiller en central rolle for Lægemiddelstyrelsens fokus på bedre brug af data og nye teknologier (fx RWE, AI og machine learning) i vores sagsbehandling for at skabe størst mulig værdi for vores stakeholder (borgere, offentlige institutioner og life science industrien)

Du skal være god til at inspirere os i brugen af nye teknologier, data i regulatorisk sammenhæng og aktivt medvirke til at gøre nyeste relevante viden tilgængelig for relevante fagmiljøer i huset. Du bliver primus motor for at udvikle en synlig profil i dataanalystiske og regulatoriske netværk i Danmark og Europa, herunder repræsentere styrelsen samt lede og opbygge samarbejder i nationale og internationale fora.

Sådan bliver din ledelsesopgave
Dataanalysecentret er en tværgående enhed, hvor du som enhedschef referer direkte til Lægemiddelstyrelsens direktør. Du vil indgå i styrelsens øverste ledelsesteam, hvor du vil være medansvarlig for udmøntning af vores strategi mod 2026 om at gå forrest i nationale og internationale samarbejder og videreudvikle:

  • Værdiskabende sagsbehandling og dialog
  • Bedre brug af data og ny teknologi
  • Internationalt samarbejde
  • En fantastisk arbejdsplads.

For Dataanalysecentret gælder, at mange problemstillinger er komplekse med både interne og eksterne interessenter, så du skal gerne have en højt kvalificeret dataanalystisk ekspertise og erfaring samt evnen og viljen til at balancere politiske, administrative og faglige hensyn.

Sådan får du succes i rollen:
Du har en stærk dataanalytisk, videnskabelig og/eller teknologisk profil med kendskab til lægemidler og medicinsk udstyr og gerne erfaring med forskning og udvikling af lægemidler.

Du mestrer såvel strategisk ledelse som drifts-, personale- og faglig ledelse.

Du formår at samarbejde tæt og tillidsbaseret med både dine medarbejdere i Dataanalysecenteret og Lægemiddelstyrelsens øvrige chefer, departementet samt andre styrelser og eksterne samarbejdspartnere. Nogle af styrelsens leverancer i vores kerneprocesser løses i et matrixsamarbejde mellem centeret og nogle af de øvrige enheder i styrelsen.

Du kan bidrage tværgående til den generelle strategiske udvikling af dataanalyseområdet i forhold til regulering af lægemidler og medicinsk udstyr nationalt og internationalt. Din ledelsesstil er inspirerende, inkluderende og lyttende – gerne med brug af humor.

Du har indgående erfaring med at præsentere komplekse problemstillinger og tilpasse din præsentation til modtageren.

Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig akademisk uddannelsesbaggrund og forskningserfaring, f.eks. en Ph.d.-grad.

Om ansættelsen
Ansættelse sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1(Lønramme 37). Ansættelse sker på åremål i 5 år.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at godkendelsen skal kunne opretholdes gennem ansættelsesperioden. I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til direktør Lars Bo Nielsen på tlf. 23 61 63 96.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante bilag. Vi regner med at holde 1. ansættelsessamtale den 7. marts 2024 og 2. ansættelsessamtale den 15. marts 2024.

Kandidater der indkaldes til 2. samtale, vil blive bedt om at udfylde en personlighedstest samt en analytisk test.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Torsdag den 29. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25
4. juni 2024 25
3. juni 2024 25
2. juni 2024 23