Afdelingschef til Jura og Arbejdsvilkår

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til at sætte retningen for drift og udvikling af Jura og Arbejdsvilkår?

Kan du se dig selv i spidsen for IDAs juridiske afdeling, som varetager rådgivning til både privatansatte, offentligt ansatte og selvstændige? Så er det måske dig, vi søger til rollen som afdelingschef i Jura og Arbejdsvilkår (J&A i daglig tale).

IDA er Danmarks største faglige fællesskab for ingeniører, it- og naturvidenskabeligt uddannede. Huset varetager medlemmernes interesser, rådgiver og driver kursusvirksomhed. J&A håndterer ud over personlig rådgivning også overenskomster og retssager.

Som leder skal du drive og motivere medarbejdere, som håndterer både 1:1 rådgivning af det enkelte medlem, rådgivning lokalt ude på arbejdspladserne og bistår tillidsvalgte og virksomhedsgrupper/akademikerklubber.

J&A beskæftiger inkl. juridiske studenter ca. 60 medarbejdere. Vi håndterer årligt ca. 19.500 skriftlige henvendelser og ca. 23.000 telefonopkald i vores juridiske call center. Medarbejderne er placeret i både København, Odense og Århus. Du får arbejdssted i København.

Dine vigtigste opgaver

Du skal være med til at sikre, at vi leverer relevant rådgivning i rette tid til medlemmerne. Det er derfor vigtigt, at du kan være med til at optimere, effektivisere og udvikle vores rådgivningsprocesser.

Din primære opgave vil være ledelse, drift og udvikling af afdelingen, herunder daglig ledelse af ca. 15 højt specialiserede medarbejdere og - afhængig af fremtidig organisering - en gruppeleder. Du refererer til direktør Maria Rygaard.

På sigt skal du også være med til at sikre sammenhængende rådgivning på tværs af IDAs forskellige rådgivningsområder og på den måde sikre, at medlemmerne får en samlet og helhedsorienteret rådgivningsoplevelse. IDA ønsker at understøtte medlemmerne på tværs af job, arbejdsliv og karriere, og derfor er det vigtigt, at husets forskellige afdelinger og ydelser spiller sammen.

På en typisk dag vil du…

  • følge driften tæt, herunder sagstilgang, liggetider, produktions- og effektiviseringstal, medlemstilfredshed mv.
  • være i dialog med dine medarbejdere og chefkolleger
  • sidde med et projekt om, hvad der driver medlemstilfredsheden, herunder svartidens indflydelse på tilfredsheden
  • sammen med kolleger på tværs af huset arbejde med medlemmernes kunderejse

Vi ser gerne, at du har erfaring med:

  • at være tæt på en drift af en vis størrelse, det kan enten være telefoner og/eller skriftlige henvendelser – det kan f.eks. være fra den finansielle sektor eller fra kundeservice i større virksomheder
  • optimering, effektivisering og udvikling af processer og ydelser
  • at se sammenhænge i udbud af ydelser og give brugerne en god serviceoplevelse
  • udvikling af samarbejdskultur og mindset
  • ledelse både nedad og udad i organisationen
  • at systematisere og bringe frontmedarbejderes viden i spil på tværs af huset
  • salg (af f.eks. medlemskaber, arrangementer, ydelser)

Vi ønsker dig som kollega, fordi...

Du er lyttende og involveret i både medarbejdernes præstation og trivsel, og du er en stærk kommunikatør, uanset om der skal ledes i afdelingen eller udad i organisationen.

I IDA sætter vi en ære i ordentlighed, som vi også forventer af dig. Sammen med en god portion humor og social intelligens i det daglige, er det klart et plus, hvis du arbejder analytisk, systematisk og databaseret. Du kan spotte strukturer, som gør dig i stand til at udstikke retninger og gennemføre beslutninger på tværs af en afdeling fordelt over hele landet.

Vi bruger Net Promoter Score (NPS) til at måle kundeloyalitet, og ser gerne, at du har erfaring med dette og kan bruge metoden til at udvikle vores medlemsrådgivning.

IDA som arbejdsplads

Vi er en skøn blanding af familiefolk og studenter, unge og dem, der kan huske, da mobiltelefonen og internettet blev opfundet – og vi har derfor brug for alle slags mennesker for at præstere bedst. Vi arbejder aktivt for diversitet i afdelingen, så vi favner vores medlemmer bedst muligt, og vi håber derfor også, at du vil søge jobbet uanset alder, køn og etnicitet.

I IDA ved vi, at "one size fits none", og den viden omsætter vi fx til at arbejde fri af tid og sted, hvilket betyder, at du får stor frihed til at tilrettelægge din arbejdstid og -sted. Når vi møder ind, har vi smuk udsigt over Københavns havn og en fremragende frokostordning.

I de værdimæssigt højere luftlag har vi et benhårdt princip om, at vi med udgangspunkt i viden om mennesker vil skabe fleksible arbejdsliv, der giver vores medlemmer de vilkår, som passer bedst muligt til den enkelte. Vi ved, at der er sammenhæng mellem at brillere på job og forløses som menneske. Vi kalder det "Work-life Brilliance".

Videre herfra

Vi afholder virtuelle samtaler den 17. og 18. februar via teams. Anden samtale afholdes den 22. og 23. februar fysisk, hvis det er muligt og ellers via Teams.

Har du spørgsmål, så ring til direktør Maria Rygaard, tlf. 20226901 eller dine kommende chefkolleger Rikke Feldtmann Fenger, tlf. 40326527 eller Camilla Fenger Roed, tlf. 29392478. Vi håber, du kan tiltræde 1. april 2021.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning og CV senest den 12. februar 2021. Der vil være en test og en case mellem første og anden samtale. Du søger jobbet på ida.dk/job, vi beder dig om ikke at sende e-mails med vedhæftede personfølsomme oplysninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V

Lignende jobs

  • Souschef - Fuldtid - Frederiksberg

    Kan du motivere branchens bedste kolleger og bidrage til, at butikken altid står snorlige og salgsklar? Så er du måske vores nye souschef.Hos [xxxxx] bliver du en del af Europas største dagligva..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0