Salgsrådgiver inden for boligindretning og design søges til niche virksomhed i centrum af København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Salgsrådgiver med ambitioner til niche virksomhed i centrum af København

Har du erfaring med salg og service, gerne fra detailbranchen. Elsker at få kunden til at smile og hjælpe ham eller hende med at finde de helt rigtige produkter til boligen. Er servicemindet, smilende, initiativrig, god til kunder og struktureret ved de praktiske driftsopgaver. Er velklædt og har en professionel og præsentabel fremtoning.

Så er du måske vores nye salgsrådgiver, der skal rådgive kvalitetsbevidste kunder i vores showroom i centrum af København eller via telefonen.

Som Salgsrådgiver bliver du en del af et engageret team på 12 medarbejdere, som arbejder med salg af eksklusive brands inden for dørgreb, møbelgreb og boligbeslag. Du er en dygtig sælger, der sætter en ære i god og professionel kundebetjening. Du trives med den daglige kundekontakt, er god til at rådgive kunderne professionelt og at afdække den enkelte kundes ønsker og behov. Du er positiv, udadvendt og ønsker at udfylde en vigtig rolle i et lille team.

Om Villahus.dk

VillaHus er en nichevirksomhed med 12 ansatte, der sælger produkter til boligindretning via vores webshop og fra vores butik og showroom i centrum af København. Vi har specialiseret os i dørgreb, møbelgreb og boligbeslag, som en af de eneste virksomheder i Danmark. Vores mål er at transformere basisprodukter til eksklusivt interiør, der indgår som en vigtig del af den moderne boligindretning. Herudover har vi et særligt fokus på at vejlede og rådgive den kvalitetsbevidste kunde, så det altid skaber værdi for den enkelte. På denne måde hjælper vi hver dag vores kunder med at forskønne deres boliger med fokus på indretningsdetaljen.

Se mere: www.villahus.dk

Opgaverne:

I jobbet som Salgsrådgiver vil du få en udfordrende og alsidig hverdag med salg og vejledning af vores kunder i butikken. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv, kan følge op på kundehenvendelser og ikke mindst har lysten til at gå forrest, som det gode eksempel for dine kollegaer. Du er drevet af at realisere målsætninger og har evnen til at skabe engagement - samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater.

VillaHus lægger stor vægt på at give kunderne en ekspert vejledning og service i valget af dørgreb, møbelgreb og øvrige boligbeslag. Det er derfor vigtigt at du hurtig kan tilegne dig den nødvendige faglige viden.

Profil:

Som Salgsrådgiver hos VillaHus, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har mod på at videreudvikle dine kompetencer inden for salg.
  • Er konkurrencemindet, brænder for at sælge, nå mål og jagter de gode resultater.
  • Er velklædt og har en professionel og præsentabel fremtoning
  • Sætter en ære i selv at vise vejen ved at være synlig i butikken og præstere i personligt salg.
  • Er ansvarsbevidst og fleksibel.
  • Er dygtig til kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende.

For at blive taget i betragtning til stillingen forventer vi, at du har salgserfaring fra tilsvarende stilling med salg og rådgivning af boliginventar til kvalitetsbevidste private kunder. Jobbet er en fuldtidsstilling og arbejdstiden følger butikkens åbningstider.

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en udfordrende og attraktiv salgsstilling i en nichevirksomhed med kæmpe potentiale i både ind- og udlandet.

Vi glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Direktør Henrik Ørstrup på [email protected] eller telefon 4010 3737.

Ansøg:

Send din ansøgning hurtigst muligt til [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 04. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Head of People AnalyticsAre you eager to drive strategic decisions with data excellence? Do you want to lead a dynamic team and be part of thriving SAS? Then this might be your next opportunity..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Do you want to help grow a green energy company by offering unique products and solutions? Do you understand market trends and customer needs, and know how to convert this insight to better sales? .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1