Teamleder til vedligehold af el-anlæg på Amagerværket

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Som vores nye teamleder i E-Vedligehold får du en nøglerolle i implementering af vores vedligeholdelsesstrategi og effektivisering af vores processer samt arbejdsgange for effektiv eksekvering af vedligehold på Amagerværkets el- og SRO-anlæg.

Du vil lede et team på 15 fagligt dygtige medarbejdere, der udfører vedligehold og sikrer, at vores el- og SRO anlæg har en høj rådighed, samt at el-sikkerheden altid er i orden.

Dit ansvar bliver at omsætte teamets mål til operative handlinger og skabe overblik samt at balance imellem opgaver, ressourcer og kompetencer, samtidig med at du, sammen med teamet, udvikler processer og arbejdsgange og skaber klare rammer for teamet og samarbejdet med øvrige teams på værket.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Sikre god trivsel og et godt arbejdsmiljø i teamet
  • Sikre overblik og balance mellem opgaver, ressourcer og kompetencer
  • Sikre gode rammer for teamet via udvikling af processer og arbejdsgange
  • Bidrage til udvikling af arbejdsmiljøkulturen og forbedringskulturen
  • Sikre tydelige operationelle mål for teamet samt løbende målstyring
  • Foretage administrativ personaleledelse, herunder afholdelse af 1:1 samtaler, MUS samtaler mv.
  • Lede teamet igennem forandringer
  • Implementere digitale løsninger som understøtter teamets arbejdsgange

I HOFOR arbejder vi generelt med at systematisere og effektivisere vedligehold ved hjælp af processer, vores IT systemer for vedligehold samt ved implementering af Asset Management.

Du vil indgå i et ledelsesteam sammen sektionslederen og de tre øvrige teamledere i Vedligehold. Tilsammen har vi ansvaret for at udvikle vores vedligehold med det mål at holde anlæggene på Amagerværket sikre og effektive, så vores to driftssektioner, Produktion og Havn, kan levere høj rådighed.

Ledelse er en selvstændig og højt prioriteret disciplin i HOFOR, hvor vi leder ud fra et fælles ledelsesgrundlag. Vi leder bl.a. ud fra fem fælles ledelsesværdier som beskriver den adfærd vi ønsker fra vores ledere og medarbejdere. De fem ledelsesværdier er Helhedsorienteret, Engageret, Resultatorienteret, Udviklingsorienteret og Kommunikation.

Resultatorienteret, handlekraftig og ledelseserfaring

Da du kommer til at lede et team, som er kendetegnet ved en solid erfaring og et højt fagligt niveau, forventer vi, at du har mindst fem års erfaring med ledelse af teams, dets systemer og arbejdsgange.

Vi forestiller os, at din uddannelsesmæssige baggrund er maskinmester eller tilsvarende, og at du har et solidt fagligt kendskab til el- og SRO-anlæg samt vedligehold af disse. Erfaring fra kraftværksbranchen er et plus og ligeledes ser vi gerne, at du har en lederuddannelse, eller er i gang med en.

Som person er du målrettet, energisk og beslutsom. Da du får en stor kontaktflade til kolleger på tværs af organisationen, forventer vi også, at du har en åben tilgang og er samarbejdsorienteret. Du deler gerne ud af din viden og erfaringer til medarbejdere og kolleger i ledergruppen.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision: Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

HOFOR ejer og driver Amagerværket, hvorfra vi leverer fjernvarme til vores kunder i København og elektricitet til det nordeuropæiske el-marked. Som kraftværksejer spiller miljø og klima en vigtig rolle for os i HOFOR, og vi arbejder for at fremtidssikre forsyningen til vores godt 600.000 fjernvarmekunder i København. I 2020 begyndte vi udelukkende at fyre med bæredygtig biomasse på Amagerværket som et step på vejen i at bidrage til, at København når sit mål om at blive verdens første CO2-neutrale hovedstad i 2025.

Du kan læse mere om HOFOR og Amagerværket på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Timmi Thinesen, på telefon 2795 5220.

Ansøgningsfristen er den 4. juli 2021.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 04. juli 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København S over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 28
4. juli 2024 25
3. juli 2024 25
2. juli 2024 21
1. juli 2024 22
30. juni 2024 20
29. juni 2024 20
28. juni 2024 21
27. juni 2024 20
26. juni 2024 19
25. juni 2024 19
24. juni 2024 19
23. juni 2024 20
22. juni 2024 20
21. juni 2024 19
20. juni 2024 18
19. juni 2024 17
18. juni 2024 18
17. juni 2024 17
16. juni 2024 22
15. juni 2024 25
14. juni 2024 26
13. juni 2024 24
12. juni 2024 24
11. juni 2024 22
10. juni 2024 24
9. juni 2024 25
8. juni 2024 26
7. juni 2024 26
6. juni 2024 25
5. juni 2024 25