Leder til Signalprogrammets testcenter – Joint Test Lab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at stå i spidsen for et stort testcenter med et hold af dygtige specialister, der driver Signalprogrammets Joint Test Lab og spiller en central rolle i digitaliseringen af jernbanen?

Som sektionschef for Joint Test Lab & Tools bliver du leder af det team, der driver et moderne testcenter og alt hvad det kræver i forhold til udvikling af infrastrukturen, facilitering af test, og det overordnede ansvar for processer og værktøj. Testcenteret indeholder både Signalprogrammets faciliteter til integrationstest, et pre-produktionsmiljø for signalsystemerne i drift og flere værktøj til overvågning og fejlsøgning af signalsystemer, netværk og GSM-R.<br
Banedanmark gennemgår i disse år en gennemgribende transformation, hvor centrale dele af jernbanen bliver digital og hvor vi arbejder med et af Danmarks største IT-programmer - de nye Signalsystemer til jernbanen. Signalprogrammet understøttes af en international leverandørbase og konsulenter fra hele verden, og er ansvarlig for implementeringen af ERTMS og CBTC i Danmark.

Du bliver leder for 15 medarbejdere. Den ledelsesmæssige opgave består i at videreføre og udvikle den eksisterende sektion, herunder sektionens opgavestyring, ressourceplanlægning og projektstyring.

Som sektionschef indgår du, sammen med direktøren for Signalsystemer, som du refererer til, og 9 andre chef-kollegaer, i ledergruppen for området Signalsystemer.

Du får arbejdssted i både vores testcenter og i vores nybyggede hovedkontor - begge dele centralt i København.

Personaleledelse og samarbejde på tværs

Du får personaleansvar med alt hvad det indebærer og en vigtig ledelsesmæssig opgave i at sikre, at kompetenceniveauet til enhver tid passer til de nuværende og fremtidige behov. Det betyder, at du får ansvar for den løbende kompetenceudvikling, samt rekruttering af de rette medarbejdere.

Du skal sikre samarbejdsrelationer til sektionens samarbejdspartnere og interessenter og skal samarbejde med kollegaer fra Signalsystemer, Signalprogrammet, resten af Banedanmark, og vores mange leverandører.

Du trives med et stort selvstændigt ansvar og en omskiftelig hverdag

Sektionschefen for JTL & Tools arbejder tæt sammen med direktøren for Signalsystemer og den øvrige ledergruppe. Du er en del af et hold, men opgaverne kræver samtidig, at du på en ansvarlig måde kan agere og træffe beslutninger på egen hånd. Du skal trives med at arbejde sammen med kollegaer med forskellige faglige baggrunde, forskellige nationaliteter og fra forskellige organisatoriske niveauer.<br
En del af sektionens opgaver er af længerevarende strategisk karakter, men i løbet af en almindelig uge er der ofte også sager, der kræver en indsats her og nu – så der skal løbende prioriteres og fordeles ressourcer.

Leder med test-erfaring

Du er en erfaren leder, og gerne med erfaring fra offentlig forvaltning, herunder forpligtelser ved indkøb i staten og udvikling af offentlige IT-projekter. Det er et krav, at du kan agere i en stor og kompleks organisation. Du har erfaring med planlægning og udførelse af softwaretest. Ideelt har du erfaring med IT og/eller netværk/telekommunikation, og gerne viden om jernbanen og ISO27001.

Du kommunikerer klart og tydeligt mundtligt og skriftligt - på både dansk og engelsk.

Som person er du udadvendt, imødekommende og forstår at sætte holdet. Du besidder en høj personlig og faglig integritet, skaber struktur og transparens og du går til arbejdet og kollegaerne med godt humør.

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Stillingen er placeret i løngruppe 5.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Stillingen kan evt. besættes på åremål.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt Signaldirektør Janus Steen Møller. Send din ansøgning og cv hurtigst muligt, da vi vurderer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Målrettet, ansvarsfuld og energisk souschef søges til Danmarks største lavprisbyggemarkedBanker dit hjerte for udvikling, ansvar og et højt tempo? Har du flair for detail og ledelse? Så er det .
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Dragør

    Vi søger en souschef her i Børnehuset Sølyst, og tænker du det er lige noget for dig. Så læs med her.Er du klar til at tage teten og være en inspirerende souschef i et Børnehus, hvor du kan være .
    • Afdelingsleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    SAS GROUND HANDLING DENMARK - SØGER HEAD OF OPERATIONSVi søger en Head of Operations, som skal have det overordnede operationelle driftsansvar for SAS Ground Handling i Danmark. Du vil bli..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation, we are redefining the boundar..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. juli 2024 2
27. juli 2024 2
26. juli 2024 2
25. juli 2024 2
24. juli 2024 3
23. juli 2024 3
22. juli 2024 3
21. juli 2024 3
20. juli 2024 3
19. juli 2024 3
18. juli 2024 3
17. juli 2024 2
16. juli 2024 3
15. juli 2024 3
14. juli 2024 3
13. juli 2024 3
12. juli 2024 3
11. juli 2024 3
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 3
7. juli 2024 3
6. juli 2024 3
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1