Skarp og erfaren leder til uddannelsesvejledningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Er du en stærk leder, der brænder for uddannelsesområdet? Har du lyst til at initiere samarbejde og flow for en gruppe selvstændige medarbejdere, der hver dag arbejder for, at unge og voksne kommer godt i gang med en meningsfuld uddannelse? Så er du måske vores nye leder!

Selvstændige medarbejdere, der skal lykkes sammen
Vi søger en leder, der sammen med centerchefen for området kan lede uddannelsesvejledningen på SOSU H. Teamet består af både uddannelsesvejledere og administrativt personale, der samarbejder omkring rekruttering, optagelse og vejledning af elever. Vi sidder fordelt på SOSU H’s forskellige adresser, og du skal derfor bevæge dig en del internt i organisationen. Vejledningen forgår via mange forskellige platforme fra fysiske møder, messer og åben vejledning til live-events på Facebook. Vi har et stort netværk både internt og eksternt og fokus på at sikre en smidig elevoptagelse.

Vejledningsteamet er en del af center for studiestøtte og uddannelsesvejledning, der arbejder med sammenhængende elevforløb, digitalisering og professionel sagsbehandling. Vi implementerer nye IT-systemer og optimerer arbejdsgange på tværs af afdelinger og i forhold til eksterne samarbejdspartnere.

”Som leder af uddannelsesvejledningen får du ansvar for komplekse opgaver og en engageret og dygtig medarbejderstab på en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet. Vi arbejder fagligt og professionelt for, at vores elever oplever en positiv start på deres uddannelse. Du vil opleve stor kollegial sparring og støtte, for alle på SOSU H har samme fokus - eleverne i centrum” fortæller centerchef Julie Secher

Komplekse opgaver, der kræver indsigt og overblik
Vi har brug for dig, der kan facilitere et godt samarbejde, og som kan koordinere og prioritere mange komplekse opgaver. Du holder dig ajour med udviklingen i uddannelserne, navigerer sikkert i lovgivningen og er en tydelig og rolig leder, der kan sparre med de enkelte teams og den enkelte medarbejder. Du sikrer, at uddannelsesvejlederne deltager i relevante rekrutteringsaktiviteter og sikrer samtidig høj kvalitet i opgaveløsningen.

Dine primære opgaver vil være:

  • Ledelse af det daglige arbejde i teamet, hvor opgave- og resursestyring fylder en del
  • Personaleledelse af 18 medarbejdere med fokus på udvikling, trivsel og samarbejde
  • Sikring af elevoptagelse efter gældende lovgivning om erhvervsuddannelser, trepartsaftaler, politiske målsætninger m.v.
  • Løbende udvikling af processer og arbejdsgange, herunder teamets digitaliseringsproces
  • Samarbejde med uddannelsesadministration, uddannelserne og eksterne samarbejdspartnere om procedurer og arbejdsgange

Står du fast – også i modvind?
Du er en rutineret leder, der både kan lede den enkelte medarbejder og skabe sammenhængskraft i et team, der befinder sig på forskellige adresser. Du har faglig indsigt i både uddannelsesområdet, vejledningslovgivningen og elevernes praksisfelt. Du har stærke koordineringsevner og synes det er sjovt, at få kabalen til at gå op. Du bevæger dig hjemmevant i samarbejdet med eksterne parter og kan sikre, at samarbejdet med elevernes arbejdsgivere i kommuner og region kører godt og professionelt. Du har derudover god systemforståelse og mod på centrets fælles rejse mod øget digitalisering. Du hviler i dig selv og er omhyggelig, detaljeorienteret og struktureret.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • Har en relevant uddannelsesbaggrund – gerne inden for det sundhedsfaglige område
  • Har lederuddannelse på minimum diplomniveau
  • Har erfaring med at udvikle nye arbejdsgange i form af projektledelse, LEAN eller lignende
  • Har god organisationsforståelse og gerne erfaring fra en politisk styret organisation

Muligheder, engagement og højt til loftet
Vi tilbyder en spændende lederstilling i en lærende og udviklingsorienteret organisation. Du bliver en del af en dedikeret medarbejdergruppe, der hver dag arbejder for, at vores elever får den bedst mulige service omkring deres uddannelse. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Som leder for uddannelsesvejledningen vil du være med til at sætte retning for og præge vejledningsområdet på Danmarks største SOSU-skole. Du vil få ansvar, indflydelse og gode muligheder for kompetenceudvikling.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Interesseret?
Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte centerchef for Center for Studiestøtte og Uddannelsesvejledning Julie Secher, telefon 3035 8799 i uge 46. I uge 44 og 45 kan du kontakte resursedirektør Anette Macko, telefon 2381 2503.

Ansøgningsfrist og proces
Ansøgningen skal være os i hænde senest d. 17. november 2021 med forventet opstart d. 1. januar 2022. Samtaler holdes d. 22. og d. 24. november 2021. Du vil blive bedt om at løse en case i forbindelse med anden samtale. Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. SOSU H er Danmarks største SOSU-skole. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter. Vi har desuden 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kursuscenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt.

SOSU H har ni afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Onsdag den 17. november 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København Ø

    Leder du efter en spændende stilling med ansvar og faglige udfordringer, og vil du være en del af et succesfuldt og internationalt advokatfirma i København?På vegne af vores kunde Bird & Bird s..
    • Afdelingsleder
    • København Ø
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    We are on the lookout for a Head of eCommerce to spearhead our digital commerce initiatives and shape the future of [xxxxx]´s online presence. This role offers the opportunity to drive signi..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Er du en synlig leder, der er god til at motivere dine medarbejdere? Og vil du være med til at sikre de bedste kundeoplevelser i vores forretning? Vi søger en kollega til vores ledelsesteam til..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2