Kontorchef til Fiskerikontrolkontoret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være med til et sikre et bæredygtigt fiskeri og have en central rolle i forvaltningen af det danske fiskeri? Og er du klar til at sammen med Fiskerikontrolkontorets anden kontorchef at sætte retning for Fiskerikontrolkontorets medarbejdere og sikre engagement, trivsel og forvaltning med høj kvalitet? Så har vi en ledig stilling som kontorchef, der er noget for dig.

Fiskerikontrolkontoret

Fiskerikontrolkontoret bidrager til at sikre balance mellem udvikling og vækst i fiskerierhvervet og en ansvarlig forvaltning af naturressourcerne. Rammen for kontrol af erhvervsfiskeriet udgøres af EU’s fælles fiskeripolitik. Opgaverne omfatter bl.a. udvikling, prioritering og koordinering af den danske fiskerikontrol, administration og sagsbehandling på fiskeriområdet, herunder en løbende og god dialog med erhvervet.

Kontoret består af i alt 45 medarbejdere, der er fordelt på to områder, der hver ledes af en kontorchef. Budgetansvar og ansvar for de tværgående opgaver i Fiskerikontrolkontoret som kontorkontrakt, mål- og resultatplan, risikovurderinger, KPI og tilsvarende deles af de to kontorchefer. De to kontorchefer har også en fælles opgave med hensyn til forankring af de nye processer, regler, instrukser og rutiner, der er en udløber af Fiskeristyrelsens arbejde med genopretning.

Opgaver og ansvarsområde

Som kontorchef for det ene område i Fiskerikontrolkontoret vil du få det overordnede ledelsesmæssige ansvar for tre af kontorets i alt syv teams, nemlig Team National Regulering, Team Jura og Team Revision. Der er i alt 22 medarbejdere på dit område. Du vil få direkte personaleansvar for en del af medarbejderne på dit område og for to teamledere.

Team National Regulering er bl.a. ansvarlig for udstedelse af licenser, bilag 6 meddelelser, sagsbehandling ift. kvoteadministration, bruttotonnage mv.

Team Jura er ansvarlig for regelarbejdet på kontrolområdet og hjælper bl.a. med juridisk kvalitetssikring i kontoret og af sager, som sendes ind fra den regionale kontrol - ligesom teamet er ansvarlig for udarbejdelse og vedligeholdelse af instrukser og håndhævelseshåndbogen.

Team Revision arbejder med revision på kontrolområdet. Teamet kontrollerer bl.a. kvotekoncentration, A-status, aktivitetskrav mv. som følge af de politiske aftaler om kvotekoncentration.

Udover at varetage det ledelsesmæssige ansvar inden for din opgaveportefølje vil du samtidig skulle bidrage til den overordnede udvikling af styrelsen, herunder udmøntning af styrelsens digitaliseringsstrategi og fastholdelse og fortsat udvikling af en god forvaltningskultur.

Du vil referere til styrelsesdirektøren og indgå i styrelsens chefgruppe.

Om dig

Vi lægger vægt på, at du

  • har en relevant videregående uddannelse
  • har erfaring med fiskerikontrolområdet
  • har ledelseserfaring
  • kan tænke digitalt
  • har strategisk forståelse og prioriterer og initierer udvikling af dit arbejdsområde
  • er resultatorienteret og har en veludviklet dømmekraft
  • besidder gode samarbejds- og netværkskompetencer
  • forstår værdien af at bringe forskellige fagligheder i spil
  • har politisk tæft og mestrer samspillet mellem departement og styrelse.

Herudover forventer vi, at du har helhedsforståelse og både tænker på tværs internt i organisationen og ser på egne opgaver udefra og ind for bedre at kunne forstå de vilkår, erhvervet arbejder under, at du er en nærværende og anerkendende leder, der forstår at uddelegere ansvar og samtidig følge op på opgaver og give konstruktiv feedback samt at du kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale til personer med forskellige fagligheder. Det vil endvidere være en fordel, at du har erfaring med ledelse af forandringer.

Løn – og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på åremålsvilkår og i henhold til "Rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten" med aflønning i løngruppe 1. Udover grundlønnen kommer kvalifikationstillæg, åremålstillæg, pensionsordning og engangsvederlag efter indsats og resultater.

Ansættelsesområdet for kontraktansatte chefer er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgning
Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget senest 22. februar 2022. Samtaler forventes afholdt i 8. Der vil kunne indgå tests i forbindelse med rekrutteringen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Nanna Møller på 72185700.

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 270 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol. Stillingen ligger i afdelingen i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Tirsdag den 22. februar 2022

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0