Juridisk chef til Bolig- og Planstyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du stå i spidsen for videreudviklingen af et fagligt stærkt juridisk miljø i en styrelse med ansvar for en bred vifte af myndighedsopgaver bl.a. med ophæng i byggeloven, planloven og boliglovgivningen? Er du en dygtig jurist med indsigt i offentlig forvaltning, og har du gode lederkompetencer og gennemslagskraft? Så er du måske vores nye juridiske chef i Bolig- og Planstyrelsen.

Bolig- og Planstyrelsen styrker styrelsens fokus på høj faglig kvalitet i regulering og myndighedsudøvelse. Samtidig er det en prioritet for styrelsen at investere i et godt tværgående, fagligt miljø for juridiske kollegaer. Derfor udvider vi vores chefkreds med en ny stilling som juridisk chef.

Om opgaverne
Du får som juridisk chef ansvar for udviklingen af et tværgående juridisk sekretariat placeret i styrelsens Center for Organisation. De øvrige fagområder i Center for Organisation omfatter HR, IT, ledelsessekretariat og økonomi. Disse områder ledes af styrelsens administrationschef og økonomichef. Tilsammen vil I samarbejde om ledelsen af centeret.

Du får bl.a. ansvar for faglig sparring og rådgivning af styrelsens direktion, chefer og medarbejdere i relation til særligt vigtige sager, der omhandler forvaltningsretslige problemstillinger. Regulering er en kerneopgave for styrelsen, og mere end 10 pct. af vores medarbejdere har en juridisk baggrund. Vi ønsker at investere i et stærkt fagligt miljø på tværs af styrelsens faglige centre. Du vil derfor få en nøglerolle i udvikling af styrelsens juridiske faglige netværk.

Derudover får du ledelsesansvar for varetagelse af en række tværgående opgaver, der bl.a. omfatter koordinering af generelle processer i relation til styrelsens bidrag til lovprogram, høringer, digitalisering af lovgivning, regelforenkling, whistleblower-sager, udbudsret og persondatabeskyttelse. Endelig kan der forventes en række specifikke opgaver i relation til regulering af byggeriområdet.

Du bliver chef for ca. fem jurister, der vil udgøre det juridiske sekretariat i Center for Organisation. Derudover vil du varetage en rolle som fagligt fyrtårn, der bidrager til kvalitetssikring og afklaring af retlige spørgsmål i dialog og samarbejde med de dygtige jurister i styrelsens øvrige centre.

Om dig
Du har en juridisk uddannelse og har et karriereforløb, der kan matche jobbet som kontorchef i en ambitiøs styrelse. Som person er du flittig, empatisk, resultatorienteret og beslutningsdygtig.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har gode erfaringer med reguleringsprocesser, herunder lovgivning, administrative forskrifter, gennemførelse af EU-retsakter og vejledninger.
  • Kan yde kompetent sparring, sætte retning og træffe afgørelse på juridisk og teknisk komplicerede områder, hvor andre offentlige myndigheder, virksomheder og mange interessenter spiller en aktiv rolle.
  • Evner at udvikle og gennemføre nye initiativer, mens der samtidig er fokus på en sikker drift af enhedens kerneområder.
  • Har ledelseserfaring samt motivation til at videreudvikle dine kompetencer inden for ledelse.
  • Er en stærk kommunikator.
  • Er samarbejds- og løsningsorienteret samt en aktiv deltager såvel centerledelsen som styrelsens ledelsesgruppe.

Om Bolig- og Planstyrelsen
Bolig- og Planstyrelsen er en del af Indenrigs- og Boligministeriet. Vi har ansvar for en bred vifte af opgaver inden for bl.a. bolig-, bygge-, plan- og landdistriktsområdet og bidrager til at udvikle et sammenhængende Danmark med balance mellem by og land, hvor der er gode muligheder for at leve, arbejde og bo i hele landet.

I vores arbejde lægger vi vægt på at skabe resultater af høj faglig kvalitet, og på at have et godt og tillidsfuldt samarbejde med vores interessenter og samarbejdspartnere. Vi er ca. 200 medarbejdere, og du kan læse mere om styrelsen her Bolig- og Planstyrelsen (bpst.dk).

Om ansættelsen
Ansættelsen sker i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten og besættes på åremål. Stillingen er klassificeret i løngruppe 1 med femårigt åremål. Tjenestested er i København. Stillingen forventes tiltrådt snarest muligt.

Du kan få mere at vide om stillingen hos vicedirektør Hans Peter Olsen på [email protected] eller på tlf. 40 61 33 93.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest den 26. september 2022.

Vi ser mangfoldighed som en ressource og ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Onsdag den 26. oktober 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Er du optaget af at udvikle og fastholde effektiv drift? Har du lyst til at blive en del af en engageret ledelsesgruppe, hvor dine erfaringer med forandringsledelse og personaleledelse kan folde si..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1