Koordinator til informationssikkerhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Trives du i krydsfeltet mellem processer, organisation og teknik? Og har du interesse for informationssikkerhed? Så er du måske vores nye informationssikkerhedskoordinator.

Stillingen som informationssikkerhedskoordinator er placeret i Skatteankestyrelsens digitaliseringskontor, hvor der arbejdes med alt fra projekter til drift. Vi har vidt forskellige baggrunde men med en fælles passion for IT og digitalisering.

Som vores nye informationssikkerhedskoordinator vil du få en god indføring i informationssikkerhedsområdet, bl.a. via vores tætte samarbejde med resten af Skatteministeriets styrelser og departementet, hvor Udviklings- og Forenklingsstyrelsen sætter de overordnede retningslinjer for implementeringen af standarder for informationssikkerhed – herunder politikker, vejledninger og medarbejderhåndbøger.

Dine nye og spændende opgaver
Vi arbejder systematisk ud fra en risikobaseret tilgang, og du vil få muligheden for at spille en afgørende rolle som pragmatisk rådgiver for ledelsen og forretningen, når kravene til informationssikkerhed og databeskyttelse skal indtænkes i dagligdagen.

Som informationssikkerhedskoordinator er der faste opgaver, som er struktureret i et årshjul. Dertil kommer der løbende opgaver, som understøtter forretningen fx rådgivning om god sikkerhedskultur, risikovurderinger og dialog med it-leverandører. Du vil få et tæt samarbejde med databeskyttelsesteamet og beredskabskoordinatoren, og du vil sammen med koncernens øvrige informationssikkerhedskoordinatorer desuden blive en del af det koncernfælles forum for informationssikkerhed.

Dine opgaver vil bl.a. være, at:

  • sikre og afrapportere på risikovurderinger
  • bidrage til awareness-planer samt til udarbejdelsen af kommunikations- og undervisningsmateriale
  • sekretariatsbetjene informationssikkerhedsudvalget
  • sikre og udarbejde planer for måling og evaluering af efterlevelsen af krav og regler
  • besvare tilsyn på området for informationssikkerhed og databeskyttelse.

Om dig
Der er flere veje ind i jobbet. Du kan være nyuddannet eller have et par års erfaring. Vigtigst for os, er at du har interesse og motivation for at opbygge din faglighed indenfor informationssikkerhed og forvaltning af et ISMS eller andre ledelsessystemer.

Vi søger en kollega, der:

  • kan arbejde selvstændigt, analytisk og løsningsorienteret med egne opgaver
  • er skriftligt velformuleret på dansk og kan kommunikere klart
  • kan lide at yde vejledning og at samarbejde på tværs af fagligheder
  • har forståelse for og lyst til at arbejde i en politisk styret organisation

Som informationssikkerhedskoordinator bliver du en del af digitaliseringskontorets udviklingsteam. Teamet er ét af tre teams i kontoret. I kontoret er 16 gode og engagerede kollegaer der arbejder med udvikling, test, drift, forretningsanalyse og informationssikkerhed. Vi er et kontor med højt til loftet, en uformel tone og et godt fagligt og socialt miljø, hvor vi løfter i flok og hjælper hinanden på tværs af teams.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 24. november 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Therese Hjelm Andersen på telefon 3376 0217.

Vi indkalder og afholder løbende samtaler. Imellem første og anden samtale kan der indgå test, der anvendes som dialogværktøj på anden samtale.

Forventet tiltrædelse er 1. februar 2023 eller efter aftale.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Vesterport 6, 4. sal 1612 København V.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Senior Network Design ManagerAre you ready to make a significant impact in the world of logistics? Join our team at Maersk Ground Freight & e-commerce, where we're revolutionizing our..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder for køkken og rengøring med stærk faglig profil til plejehjem i GentofteVil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er livskvalitet, faglighed og værdighed for vores bebo..
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Har du lyst til at stå i spidsen for at samle og opbygge afdelingen Studieforløb, der bidrager med serviceorienteret og driftssikker studieadministration? Vil du gerne være en del af en engageret l..
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1