Pædagogisk leder søges til Møllehaven i Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

I Greve Kommune er vi i den heldige situation, at vores ledere godt kan lide at være her. Så godt, at vi har haft glæde af en leder hele vejen til pensionen, mens to andre er skiftet til nye, spændende stillinger internt i kommunen.

I Greve er vi netop nu i gang med at omlægge ledelsesstrukturen på dagtilbudsområdet. Det betyder, at vi går fra at have distriktsinddeling med distriktsledelse til at have selvstændige enheder med egen bestyrelse og eget MED-udvalg. Processen er netop sat i gang, og du kommer ind på et tidspunkt, hvor du omlægningen stadig vil være i gang, og du kan være med til at sætte dit præg på forløbet.

Særligt for Møllehaven

Møllehaven er en integreret institution med 18 faste medarbejdere inklusive den pædagogiske leder. Institutionen rummer fire børnehavegrupper, og to vuggestuegrupper.

Medarbejderne i Møllehaven har et særligt fokus på værdierne:

  • Anerkendelse
  • Åbenhed og samarbejde
  • Fællesskab

I naturlig forlængelse af værdierne, og med kultur og kreativitet som et omdrejningspunkt, er der i Møllehaven et fagligt skarpt øje for at skabe trygge rammer, udviklende læringsmiljøer og betydningsfulde fællesskaber for det enkelte barn. Derfor arbejdes der med en åben struktur, hvor børnene kan lege og have venskaber på tværs af alder og grupper.

I arbejdet med de kreative kompetencer kan det bl.a. nævnes, at Møllehaven har et årligt kunstforløb, en årlig cirkusforestilling og det kreative værksted er altid åben for alle børn. Af andet kan nævnes, at der hvert år tages på koloni med storbørnsgruppen. Derudover har Møllehaven en dejlig, stor legeplads hvor børnene har muligheder for alverdens udfoldelser.

I Møllehaven er Marte Meo et kendt og integreret redskab i den pædagogiske praksis, og det ønskes der at fortsætte med.

Generelle ledelseskompetencer for alle tre stillinger

Vores dagtilbud arbejder alle sammen grundigt og seriøst med deres pædagogiske grundlag, herunder de pædagogiske læreplaner. Det betyder, at du som ny leder skal have respekt for den eksisterende kultur, og de mange gode ting, der allerede foregår samtidig med, at du leder efter potentialer for forandring.

Dialog og relationsdannelse skal være en del af dit ledelses-dna, og du skal på en og samme gang formå at inddrage personalet i udviklingen af institutionen samtidig med, at du træffer velovervejede og motiverede beslutninger. Det er vigtigt for det pædagogiske personale, at du er tydelig i dine beslutninger, og hvad der motiverer beslutningerne. Der er behov for, at du er en dygtig kommunikator i både tale og på skrift.

I dit ledelsesarbejde formår du at motivere medarbejderne, og du kan bringe deres forskellige personligheder og kompetencer i spil, så al den gode viden medarbejderne har at byde på, kommer i spil i hverdagen i institutionen.

Du er en leder, der er fysisk synlig og tilstedeværende. Det skaber tryghed, er relationsskabende og viser engagement i hverdagen.

Du må gerne have erfaring med den driftsmæssige del af ledelsesopgaven, og have en struktureret tilgang til arbejdet. Du skal ikke være en haj ned i den enkelte celle i et regneark, men du skal have styr på de store linjer i den administrative ledelse.

Vi forventer, at du er en leder, der kan skabe tid og rum til faglige refleksioner, og du skal være oprigtigt nærværende og anerkendende i din ledelse.

Du har din lederuddannelse på plads, eller ønsker at gennemføre den på diplomniveau.

Proces

Stillingen ønskes besat pr. 1.1. 2023.

Ansættelsesudvalget er sammensat af medarbejdere fra institutionen, forældrerepræsentation og med centerledelsen i Center for Dagtilbud & Skoler som formand for ansættelsesudvalget.

Der vil forventeligt være samtale i uge 48.

Hvis du vil vide mere om den konkrete stilling i Møllehaven, er du meget velkommen til at kontakte Louise Engbo på telefon 20 34 75 60. Vil du høre om Greve Kommune og dagtilbudsområdet mere kan du kontakte souschef i Center for Dagtilbud og Skoler Mette Harder, telefon 40 31 05 85.

Løn og ansættelse sker efter gældende regler, og fastsættes efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Der er ansøgningsfrist d. 23.11.2022.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Søborg

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Afdelingsleder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Greve over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 9
2. juli 2024 8
1. juli 2024 9
30. juni 2024 9
29. juni 2024 9
28. juni 2024 8
27. juni 2024 8
26. juni 2024 8
25. juni 2024 8
24. juni 2024 8
23. juni 2024 9
22. juni 2024 9
21. juni 2024 10
20. juni 2024 9
19. juni 2024 10
18. juni 2024 9
17. juni 2024 9
16. juni 2024 11
15. juni 2024 11
14. juni 2024 11
13. juni 2024 11
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 9
9. juni 2024 9
8. juni 2024 9
7. juni 2024 9
6. juni 2024 9
5. juni 2024 10