Afdelingschef EL

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Afdelingschef EL

Har du en el teknisk baggrund med ledelseserfaring og kan du se dig selv i spidsen for vores el-afdeling?

Trives du i en hverdag, hvor du skal balancere daglig, stabil drift, forventninger fra dine medarbejder og udfordringer fra omverden og kan du se dig selv i en nøglerolle i vores el-afdeling?

Og vil du være med til at udvikle og opbygge en hurtig voksende afdeling? Så er du måske vores nye Afdelingschef for EL.


Din arbejdsdag
Du bliver Afdelingschef for vores el-afdeling, som er delt op i funktionsområderne Robotprogrammering, El-konstruktion og El-montage/værksted. Hvert funktionsområde har en afdelingsleder, som direkte vil referere til dig. Herudover ligger afdelingen PLC-programmering også under el, dog med reference til COO-fabrikschefen.

Du bliver ansvarlig for den daglige drift af el-afdelingen, budgetter- økonomi- og KPI-opfølgning, med reference til COO-fabrikschef. Ligeledes bliver det dit ansvar at sikre afdelingen arbejder i den rigtige retning med de rette ressourcer og sikre en kontinuerlig opfølgning på igangværende og kommende projekter. Du er med til at prioritere projekterne og skabe et overblik over afdelingens aktiviteter. Du understøtter trivslen og den faglige udvikling i hele el-afdelingen samt en kultur af samarbejde og holdånd, hvor man spiller hinanden gode. Du tager ansvaret for personaleledelsen, herunder MUS- og 1t1-samtaler samt rekruttering og relevante administrative opgaver.

Din tekniske baggrund og solide ledererfaring gør dig i stand til, at tage styringen og besvare spørgsmål i fraværet af en afdelingsleder. Du vil være med til at styrke afdelingen og udvikle den i takt med virksomhedens vækst.

Du kommer med
Du kommer med en el teknisk baggrund som fx elektriker, maskinmester, automatiktekniker, stærkstrøms ingeniør, el-installatør eller lignende, som gør dig i stand til at forstå arbejdet i de enkelte funktionsområder.

Du har solid ledererfaring og en personlighed der gør dig i stand til, at skabe en god relation til dine kollegaer på alle niveauer. Du har gå på mod, er løsningsorienteret og ikke bange for at træde til, når der er behov for dig. Du har fokus på det enkelte menneske, samtidig med, du sikre driften af afdelingens aktiviteter.

Det tilbyder vi
Du vil opleve fleksibilitet fra vores side, i forhold til at planlægge din arbejdsdag. Hos os træder du ind i en åben og uformel virksomhedskultur, der bærer præg af tillid til hinanden og hvor vi er stolte af de løsninger, vi leverer.

Vores personaleforening skaber sammenhold på tværs af afdelinger igennem arrangementer som fx julefrokost, sommerfest og diverse andre aktiviteter i løbet af året. Kantinen serverer både kolde og varme frokostretter. Vi tilbyder gage efter kvalifikationer, som bl.a. omfatter pensionsordning og sundhedsforsikring.

Der er tale om en stilling på fuldtid.

Du kan se mere om Sealing System som arbejdsplads, i vores Employer Branding film på hjemmesiden - https://sealing-system.dk/om-os/jobs

Om el-afdelingen
Vores el-afdelingen består af 30 medarbejdere og 3 afdelingsledere, som hver dag arbejder med udvikling og implementering af kundespecifikke løsninger, hos kunder hovedsaligt i Danmark, men også Nordeuropa.
Du vil opleve en varieret hverdag, da alle vores projekter er tilpasset den enkelte kunde. Du kan se og opleve afdelingens konstruktioner ”komme til live” i vores montagehal.

Ansøgning og kontakt:
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte COO-fabrikschef Henrik Skytte Raahede på tlf. 22 10 81 66 eller mail [email protected].

Send os din ansøgning med det samme, da vi holder samtaler løbende og ansætter når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: 24-11-2022

Tiltrædelse: Efter aftale

Du søger ved at klikke på linket.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Grindsted
  • Torsdag den 24. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejen

    Vil du være med til at forme fremtidens Solar Light?Brænder du for belysning og for at koordinere, lede og fordele opgaver både internt og eksternt, og ønsker du at indtage en central rolle i h..
    • Afdelingsleder
    • Vejen
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 1
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 3