Teamkoordinator søges til vores support og systemforvalterteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Motiveres du af at yde god service og skabe relationer til brugere? Brænder du for at koordinere arbejdsopgaver i en support- og systemforvalterenhed? Så er du måske vores nye teamkoordinator.

Arbejdsopgaverne
I kontoret, Digitalisering, understøtter vi Skatteankestyrelsens kerneopgave, som er behandling af klagesager. Det gør vi ved at sikre en stabil drift, og ved at udvikle IT-løsninger, der understøtter organisationen, så vi fortsat kan levere optimalt og leve op til vores strategiske mål. Vi har en bred kontaktflade, og vi spiller en vigtig rolle i at skabe sammenhængskraft i styrelsen. Her har support og systemforvalterteamet en vigtig rolle.

Du vil blive teamkoordinator for et team i Digitalisering, der består af fem medarbejdere, hvor tæt samarbejde og godt sammenhold er vigtigt. Teamets fornemste opgave er at sikre, at vores sagsbehandlere og nævnsmedlemmer kan arbejde uhindret. Her løfter teamet mange forskellige typer af både faste opgaver samt ad hoc-opgaver som fx driftsplanlægning, hjælp med projektorer, bestilling af udstyr, testopgaver, opfølgning på fejl mm. En af dine første opgaver bliver at få struktur på arbejdsgange og processer i supporten og sætte fokus på rollen som systemforvalter. Derudover vil du skulle hjælpe kontorchefen med bl.a. at strukturere, koordinere, følge op og sikre, at teamet lever op til de forventninger og behov, der er i forretningen.

Den generelle og tekniske del af it-supporten håndteres af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, som er it-leverandører for hele skattekoncernen. Vi arbejder tæt sammen med vores kollegaer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, og i praksis er vi inde over mange sager, hvor vi hjælper brugerne både on-site og som second level support. På den måde fungerer Digitaliseringskontoret som bindeled mellem it-leverandør og forretningen. Det gode samarbejde er derfor vigtig for os, og det skal du være med til at sikre, samtidig med, at du sikrer, at der følges op på de opgaver der varetages af vores interessenter.

Din erfaring
Vi ser gerne, at du har erfaring med IT-drift. Det vil være et plus hvis du har erfaring fra en politisk ledet organisation. Men det vigtigste for os er, at du er en dygtig og motiverende teamkoordinator, der formår at skabe gode samarbejdsrelationer, processer og strukturer.

Vi forestiller os, at du:

  • er god til at skabe struktur, holde overblik og sikre de mange opgaver kommer i mål til tiden
  • er god til at se den helhed, opgaverne indgår i, og tænke andre ind i opgaveløsningen
  • har lyst til at optimere processer og arbejdsgange
  • har teknisk flair og god indsigt i de mest almindeligt brugte systemer
  • er proaktiv, fleksibel og ansvarsfuld

Derudover er du en holdspiller, serviceminded og hjælpsom, og du kan samtidig sikre, at arbejdsopgaver bliver håndteret effektivt og driftssikkert.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest den 7. maj 2023.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Therese Hjelm Andersen på telefonnummer 33 76 02 17.

Der kan anvendes test i forbindelse med ansættelsesprocessen. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Tiltrædelse 1. august 2023 eller efter aftale. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Ved Vesterport 6 i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 07. maj 2023

Lignende jobs

  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Kontorchef med flair for dataunderstøttelse til an...

    Er du en leder, der evner at udvikle og motivere dine medarbejdere? Har du viden om og erfaring med data, analyse og automatisering, og vil du stå i spidsen for et kontor, der har ansvaret for at u..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København V over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0