Head of Commercial Insights

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Head of Commercial Insights, Carlsberg Danmark

Vær med til at have afgørende indflydelse på Carlsberg Danmarks kommercielle agenda, med udgangspunkt i viden om forbrugere, shoppere, kanaler, kategorier og kunder.

Jobbet
Til Carlsberg Danmarks Commercial Insights-afdeling søger vi en ambitiøs, analytisk og forretningsorienteret Head of Commercial Insights. Du bliver en del af ledergruppen i Commercial Development & Execution og også Carlsberg Danmarks Chefgruppe. Du bliver en del af et ekstremt stærkt team, hvor din primære opgave er at sikre, at alle kommercielle tiltag udspringer af relevante og reelle indsigter om markedet. Du spiller en central rolle for at arbejdet på tværs at Carlsberg Danmark styrkes af viden om kanaler, kunder, kategorier, forbrugere og shoppere ved at levere Best in class analytisk og strategisk forståelse i arbejdet samt være sparringspartner i forhold til alle relevante afdelinger i Carlsberg Danmark.

Dine ansvarsområder
Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø med spændende arbejdsopgaver, højt tempo og godt humør, hvor vi brænder for hele tiden at klæde vores kolleger i marketing, salg og ledelse bedst muligt på til at træffe de rigtige beslutninger. Dine opgaver vil omfatte følgende:

  • Fungere som daglig leder af Commercial Insights
  • Hele tiden være på forkant med udvikling og trends ifht. forbrugere, shoppere, kanaler, kunder og kategorier
  • Sikre udarbejdelse af en insights-baseret tilgang til planning ifht. brand marketing, customer marketing, value management, category management & business planning
  • Sikre holistisk data- og trend-tilgang
  • Fungere som strategisk sparringspartner for marketing i forhold til eksekvering af brands på tværs af platforme, herunder også medie- og kommunikationsrådgivning
  • Sikre at Carlsberg Danmark har de nødvendige insights til at sikre en retning som er i tråd med forbrugerens/shopperes behov og præferencer
  • Definere data og vidensbehov
  • Drive insights-baserede kundemøder i både on og off trade
  • Ansvarlig for budget inden for Commercial Insights’ resort-område

Du får en bred kontaktflade og et tæt samarbejde med både marketing, salg og ledelse. Stillingen refererer til VP, Commercial Development & Execution.

Dine kvalifikationer

For at få succes i stillingen skal man være forretningsorienteret og drives af at udvikle resultater. Man skal være god til at skabe relationer internt i Carlsberg Danmarks organisation - specifikt kræves det, at man er i stand til at skabe en konstruktiv dialog/samarbejde med Marketing og Costomer Channel Directors/Key Account Managers (Off-Trade og On-Trade) med henblik på at drive Carlsberg Danmarks forretning i fællesskab. Det kræves endvidere at man er i stand til at skabe eksterne relationer i forhold til On & Off trade kunder, samt leverandører. Det kræves endvidere, at man er i stand til at samarbejde og skabe tætte relationer til Category Management, Value Management, relevante ledergrupper, Channel Marketing og Brand Marketing Desuden skal du også være i stand til at fremføre dine input overbevisende og professionelt. Som person er du åben, nysgerrig, positiv og i stand til at kunne se udviklingspotentialet og du skal være i stand til at trives i en hverdag hvor vi har det sjovt og tingene foregår i et højt tempo.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har en uddannelse af Cand. Merc. , HD (A) eller lignende
  • Er strategisk meget stærk
  • Har forretningsmæssig forståelse
  • Er i stand til at omsætte viden til eksekvering
  • Har flere års erfaring i FMCG (Insights/Analyse/Marketing/Salg)
  • Er superbruger af PowerPoint og Excel
  • Er flydende i engelsk og dansk, mundtligt og skriftligt
  • Er i stand til at kunne begå dig på alle niveauer af interessenter
  • Er udadvendt og med et stort drive
  • Har et holistisk fokus på kunde, brand og strategi
  • Har stærke samarbejds- og kommunikationsfærdigheder

At arbejde hos Carlsberg Danmark

Du bliver en del af en virksomhed med en unik historie og en stærk kultur – og en virksomhed i udvikling med fokus på ambitiøse målsætninger, hvor vi også tager ansvar for omverden med vores strategi for bæredygtighed. Tonen er uformel og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og sjov arbejdsdag. Vi stiller krav til dig og din indsats - og tilbyder samtidig gode karrieremuligheder, både nationalt og internationalt hos Carlsberg.

Interesseret?
Er du interesseret, så ansøg online på denne side. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte René Fyrsterling på [email protected]


Ansøgningsfristen er den 8. december 2019. Vi holder samtaler løbende.

Carlsberg, Tuborg, Somersby og Coca-Cola. Carlsberg står bag nogle af Danmarks stærkeste mærkevarer og kvalitetsprodukter, som vi leverer til flere end 20.000 kunder i Danmark. Vi er stærkt forankret i både Carlsbergs unikke historie og en moderne vinderkultur, hvor vi med udgangspunkt i vores kunder og forbrugeres behov til stadighed forsøger at optimere vores fælles mål. Vi vil gerne skabe positive oplevelser og bidrage til nydelse, stemning og godt samvær.

Carlsberg i Danmark en del af Carlsberg Group, som med mere end 41.000 medarbejdere verden over er den fjerdestørste bryggerigruppe i verden og sælger produkter på over 150 markeder. Læs mere på http://www.carlsbergdanmark.dk/


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 25.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København

Lignende jobs

  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 på Præstefælledvej i Kastrup I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker..
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info
  • People Partner

    Opportunity About us:Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundari..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Process Partner

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Praktik hos [xxxxx] Management Consulting, Social ...

    <p><em>Aarhus/København, Danmark</em></p><p>Drømmer du om en praktik, hvor du udvikler dig fagligt og personligt, og som giver dig rigtig gode muligheder for at bringe..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i København over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 196
18. september 2024 192
17. september 2024 196
16. september 2024 188
15. september 2024 189
14. september 2024 191
13. september 2024 195
12. september 2024 193
11. september 2024 186
10. september 2024 186
9. september 2024 196
8. september 2024 196
7. september 2024 197
6. september 2024 199
5. september 2024 190
4. september 2024 187
3. september 2024 183
2. september 2024 180
1. september 2024 185
31. august 2024 190
30. august 2024 187
29. august 2024 181
28. august 2024 178
27. august 2024 175
26. august 2024 181
25. august 2024 181
24. august 2024 182
23. august 2024 189
22. august 2024 178
21. august 2024 188
20. august 2024 185

Værd at vide når du søger job som afdelingsleder i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer