[xxxxx] søger dig som afdelingsleder der vil være med til at skabe fremtidens specialskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lynge

Vi søger dig til denne spændende rejse
Vil du være med til at skabe fremtidens specialskole sammen med 75 herlige børn og unge og 56 dygtige og erfarne medarbejdere?

Om os
Maglebjergskolen er en takstfinansieret specialskole for børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder og børn med generelle indlæringsvanskeligheder og autismespektrumforstyrrelser.

Skolen er opdelt i to gange: Lille Gang med de yngste elever og Store Gang med de ældste elever. På begge gange er der klasser/grupper med børn med autismespektrumforstyrrelser og klasser/grupper med børn med svære generelle indlæringsvanskeligheder.

Vi har som skole et stort fokus på skolens fremtidige organisering. Første skridt har været at ændre på klassebetegnelserne så alle klasser nu hedder M1, M2, M3 osv. og opdele klasserne/grupperne i aldersopdelte gange.

Skolen har i øjeblikket 75 børn fra 6 til 18 år og en SFO med 65 elever. Skolens elevtal har været stigende de sidste år og elevgruppen har også ændret sig.

Elevgruppen med autismespektrumforstyrrelser vokser, hvilket betyder, at opgaven inden for dette felt fylder mere i skolens samlede opgave. Vi er optaget af at skabe sammenhæng mellem undervisningens og SFO-tidens tilrettelæggelse – både med fokus på intentionerne i folkeskolereformen, men også med omtanke for børnenes særlige behov og mangeartede vanskeligheder.

Børnene er inddelt efter alder og/eller funktionsniveau i mindre klasser. I øjeblikket er der 11 klasser med 6-11 elever i hver. Vi lægger stor vægt på, at vi er én skole med én fælles opgave, nemlig at sikre læring, trivsel og udvikling for alle elever, både i undervisning og i SFO. Vi har et stort fokus på at skabe et fælles fagligt fundament for vores tilgang i mødet med eleverne/børnene.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgeren.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her Leder- og medarbejdergrundlag.

Vi tager som skole udgangspunkt i Allerød Kommunes børne- og læringssyn, du kan læse mere om børne- og læringssynet her.

Vi er som ledelse ambitiøse på børnenes vegne, og vi vil sætte nærværende pædagogisk ledelse på dagsordenen. Som ledelsesteam brænder vi for læring, trivsel og udvikling inden for det specialpædagogiske felt, det vil sige undervisning, pædagogiske aktiviteter og læring, der tager udgangspunkt i det enkelte barns forudsætninger.

Vi har som samlet ledelsesteam brug for følgende kompetencer:
  • Stærke it kompetencer der kan være med til at understøtte det forsatte arbejde med vores læringsplatform, vores elevhandleplaner og skolens hjemmeside.
  • Opdateret viden om autismespektrumforstyrrelser og fokus på undervisningsunderstøttende IKT i undervisningsbrug.


Om stillingen
Du skal som afdelingsleder varetage den daglige pædagogiske, personalemæssige og administrative ledelse af din egen afdeling, Lille Gang. Du har en solid pædagogisk/faglig ballast og har erfaring inden for specialområdet.

Du samarbejder tæt med lærere, pædagoger, medhjælpere og skolens ressourcepersoner i forhold til at udvikle inkluderende læringsmiljøer med fokus på alle børns læring, trivsel og udvikling. Du skal som afdelingsleder være med til at sikre en høj kvalitet gennem hele dagen både i undervisnings- og SFO tiden.

Vil du vide mere
Du er velkommen til at kontakte skoleleder Kim Rasmussen på 29 13 51 30 eller souschef Carina Hasselby på 48 12 79 31 for at høre nærmere om stillingen.

Du kan læse job- og personprofilen på afdelingslederstillingen her Allerød Kommunes ledige stillinger.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 14. november 2022.

Vi forventer at afholde 1. ansættelsessamtale 17. november 2022 og 2. samtale 22. november 2022. Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=931c55ca)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lynge.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lynge
  • Mandag den 14. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Gentofte

    Fri kontakt
    Bernstorff Slot er et møde- og konferencehotel beliggende i naturskønne oplevelser midt i Bernstorffparken i Gentofte, med en spændende historie helt tilbage fra 1765.
    • Afdelingsleder
    • Gentofte
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Birkerød

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
    • Afdelingsleder
    • Birkerød
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of working with highly skilled project managers excite you? And do you thrive on challenges? Then you’ll fit..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Portfolio & Project Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of working with passionate and professional project teams excite you? Do you want to be a part .
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Lynge

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Lynge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Lynge over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1