Digital købmand søges til en af Danmarks førende eCommerce virksomheder, som Business U...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lystrup

Drømmer du om at blive en del af en virksomhed, der har fingeren på pulsen og som står klar til at ændre retning, hvis markedet kræver det? Lige nu har du chancen for at blive en del af holdet i Firtal, som er en del af Matas Group.

Om stillingen:

Firtals vigtigste opgave er at drive og udvikle vores 14 webshops, der blandt andet består af Helsebixen.dk, Made4men.dk og Billigvoks.dk. I Firtal har vi alle kernekompetencer in-house, hvilket sikrer os den rette kontrol og gør os i stand til at rykke hurtigt på nye muligheder.

Hos Firtal skal du være spydspids i branchen og være med til at rykke vores webshops til nye højder og sikre, at vi hele tiden er et skridt foran. Vi er i dag, og skal fortsat være, med til at sætte standarden for drift og ledelse indenfor eCommerce.

Du vil blive en del af vores sales team og du får ansvaret for vores Beauty business unit, der er forretningsenheden, der blandt andet styrer Billigvoks.dk. Du bliver derfor leder for dit eget team, der på nuværende tidspunkt består af tre personer. Din fornemmeste opgave bliver at strukturere dagligdagen for dit team og udvikle dit forretningsområde. Du bliver ansvarlig for, at holde overblikket og afrapportere omkring udvikling og udfordringer i din unit. Du skal altså sikre at processerne i Firtal følges, men også sørge for at optimere disse processer.

Dit ultimative fokus skal være at give en 360 graders kundeoplevelse; fra at bringe kunden ind på sitet, tage dem i hånden under købsprocessen og følge dem godt i mål, til varen er i kundens hænder. For derefter at bringe kunden tilbage igen og gentage hele processen. Alfa og omega er, at du formår at udnytte dit marketingmix optimalt, så du ved hjælp af gennemprøvede, men også nye og innoverende tiltag bringer nye kunder - til den lavest mulige omkostning. Samtidig med, at du øger loyaliteten og det gennemsnitlige køb hos de eksisterende kunder.

Du vil få en stor grad af frihed til at præge tingene og strukturere din egen hverdag. Du kommer til at referere til vores Head of Sales, som du også vil have et tæt samarbejde med i det daglige.

Helt konkret omfatter dine kommende arbejdsområder:

  • Overordnet ansvar for SEM og samarbejdet med vores interne bureau GeniAds
  • Sikre at hjemmesiden og alle produkter er salgsklar og optimeret hele vejen rundt
  • Ansvaret for og videreudvikling af marketingmixet og marketing automation (SEO, e-mail marketing, affiliate etc.)
  • Ansvaret for varesortiment i din business unit.
  • Ansvaret for at nå budgetmål og sikre den lavest mulige marketing cost..
  • Ansvaret for team sammensætningen af coordinator, assistants & interns i din business unit.

For at lykkes i stillingen, er det vigtigt, at:

  • Du er dygtig til at eksekvere på tiltag!
  • Du er en målrettet digital købmand med et kommercielt mindset
  • Du har skarpe analytiske færdigheder
  • Du har en teknisk forståelse omkring driften af en webshop - Herunder kendskab til HTML og CSS.
  • Du har dokumenteret erfaring med en bred vifte af online marketing discipliner såsom SEO, SEM, SoMe, e-mail marketing og affiliate - og har forståelse for samspillet og synergierne mellem disse.
  • Du allerede har opnået mærkbare resultater fra en tidligere stilling inden for online marketing og kan løfte teamet fra dag ét med dine resolutte og energiske arbejdsmetoder.
  • Du har 1-2 års erfaring med at motivere og lede medarbejdere i deres arbejde og øge deres performance.
  • Du forstår dig på data og hvordan det bruges til at effektivisere og holde din Business Unit ajour og omstillingsparat i et konkurrencepræget marked.

Vi kvitterer med:

  • HK overenskomst - Pensionsordning, fritvalgslønkonto, sundhedsordning, feriefridage mm.
  • Personalerabatter på egne Webshops, op til 70%, og i Matas-butikkerne.
  • Et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor din udvikling og trivsel er i højsædet.
  • Sociale arrangementer i form af fredagsbarer, hyggelige events, work nights, sommerfest og julefrokost.


Din første dag hos Firtal:

Når du træder ind af døren hos Firtal, skal du være klar til at blive overvældet, da der venter dig et eventyr med spændende opgaver og fantastiske kollegaer, som glæder sig til at tage imod dig. Vi går meget op i at skabe og vedligeholde en kultur, hvor hver enkelt medarbejder trives og udvikler sig. Vi kan arbejde professionelt sammen samtidig med, at vi også deltager i festlige og sjove aktiviteter, som vi arrangerer i fællesskab.

Firtal udgøres af et ungt og ambitiøst team, som opererer fra et dejligt kontor i Lystrup. Vores arbejdsmiljø kan karakteriseres som livligt og uformelt, og vi sætter en ære i at blive bedre til det vi gør - hver dag!

Lysten til at lære, er drivkraften i vores organisation, hvilket betyder, hvis du har idéerne og evnen til at eksekvere, får du ansvaret. På den måde sikrer vi, at vi som organisation ikke står stille i et foranderligt marked.

Vi er pionerer indenfor vores felt og stræber konstant efter, at vi fortsat skal være det. Måden, hvorpå vi løser denne udfordring, er ved hårdt arbejde samtidig med, at vi har det ualmindeligt sjovt med hinanden. Vi er én stor familie og vi håber, at du vil være en del af denne. Firtal er en del af Matas Group. Vi beskæftiger samlet over 100 medarbejdere, der sørger for at holde hjulene i gang og skaber vores succes.

Praktisk information:

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på den rette!

Ansøgningsfrist: Løbende.

Send ansøgning og CV (Inkludér vellignende billede) til [email protected]

Emnefelt: Business Unit Director.

Ansøgninger tages udelukkende i betragtning via mail.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Lystrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Lystrup
  • Tirsdag den 28. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Lystrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Lystrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Lystrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 2
18. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
20. august 2024 1