Teamleder for Folkesundhed & Udvikling til sektor Ældre & Sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Vil du være med til at præge udviklingen på et af de største og vigtigste velfærdsområder? Er du god til at samarbejde - og kan du sikre den daglige drift og på samme tid have øje for udvikling og forandring? Så er du måske vores nye teamleder for Folkesundhed & Udvikling.

Om Ældre & Sundhed
Ældre- & Sundhed i Lolland Kommune er organiseret med tre decentrale enheder; Personlig & Praktisk hjælp, Rehabilitering og Sygepleje, samt to stabe: Visitation - Ældre & Sundhed - og Stab Folkesundhed & Udvikling.
Som teamleder for Folkesundhed & Udvikling kommer du til - sammen med den strategiske ledergruppe - at spille en central rolle i udviklingen af ældre- og sundhedsområdet og de spor, som der allerede er lagt. Du vil få reference til sektorchefen for Ældre & Sundhed.

Om Folkesundhed & Udvikling
Som teamleder af Folkesundhed & Udvikling bliver du leder af en stabsenhed med 28 konsulenter og udviklingsmedarbejdere, som understøtter de decentrale faglige enheder. Staben betjener herudover fagudvalg, Ældreråd, sektorchef samt sektorens ledergruppe.

Staben varetager hertil bl.a. opgaver inden for patientsikkerhed og kvalitet, arbejdsmiljø, infektionshygiejne, økonomistyring, rekruttering og uddannelse af SSH- og SSA-elever, mad- og måltidsområdet, digitalisering og data analyse, udarbejdelse af ledelsesinformation samt telefon- og borgerbetjening til sektorens enheder.

Som teamleder bliver du en del af en spændende og dynamisk arbejdsplads med fokus på høj faglighed og udvikling. Vi er kendte for at have et godt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer. Her er højt til loftet, en uformel omgangstone og humor.

Stillingens primære indhold:
  • At sætte retning for opgaveløsningen og fungere som direkte leder for Stabens medarbejdere.
  • At sikre overblik og fremdrift i opgaveløsningen i samspil med ledelse og medarbejdere.
  • At udarbejde sagsfremstillinger, oplæg, notater - enten selv eller gennem dine medarbejdere - af høj faglig kvalitet.
  • At sikre løbende økonomistyring og opfølgning.

Samspillet med ledergruppen for Ældre & Sundhed er helt centralt. Som teamleder for Folkesundhed & Udvikling skal du indgå som en kompetent dialogpartner, der kan give konstruktivt med- og modspil og bidrage til udvikling og kvalificering af ledergruppens arbejde med strategiske opgaver og funktioner.

Om dig
Vi forventer, at du har erfaring fra ledelse af medarbejdere i en politisk ledet organisation og kan omsætte og formidle centrale strategier og mål til lokalt niveau. Du har analytiske evner og er god til at kommunikere i både skrift og tale. Din uddannelsesmæssige baggrund er en relevant lederuddannelse eller anden relevant videregående uddannelse på enten kandidat- eller masterniveau.

Ordentlighed er et nøglebegreb i din omgangsform. Du er velstruktureret, samvittighedsfuld og tillidsfuld i din arbejdsform og du evner at spille andre gode. Du kan bygge bro og videreudvikle gode samarbejdsrelationer og du skaber resultater, fordi du er åben, lyttende, nysgerrig, medinddragende og god til processer.

Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilbeskrivelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.
Stilingen er på 37 timer/uge og er til besættelse pr. 1. december 2021.
Du vil få kontor på Maribo Sundhedscenter, Sdr. Boulevard 84, 1., Maribo.
Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet straffeattest på den person, der tilbydes stillingen.

Ansøgningsproces
Ansøgning skal være os i hænde senest d. 13. oktober. Der gennemføres to ansættelsessamtaler: 1. samtale onsdag d. 20. oktober og 2. samtale afholdes tirsdag d. 26. oktober. Samtaler finder sted på Sundhedscenter Maribo, Sønder Boulevard 84, Maribo.

Ansøgere der går videre til 2. samtale vil skulle gennemføres DISC-adfærdsanalyse, og der vil i forlængelse af anden samtale blive indhentet referencer, i relation til den ansøger som ansættelsesudvalget beslutter at tilbyde stillingen.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Ældre- & Sundhedschef Søren Wollesen på tlf. 23 80 52 21.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Maribo
  • Onsdag den 13. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Maribo over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
4. oktober 2024 3
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 2
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 2
17. september 2024 2
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4