Rekrutteringsfirma

Project & Strategy Execution Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Er projektledelse din kernekompetence? Og motiveres du af selvstændigt at levere på strategiske forretningsambitioner via solid projekteksekvering, styring og involvering, der sikrer organisatorisk forankring? Så har vi her opgaven til dig, der har stærk forretningsforståelse, og desuden har vist, at du succesfuldt kan drive strategiske og komplekse forretningsinitiativer med reference til direktionen. Vores kunde er en international industrikoncern i Østjylland med milliardomsætning. Dit første projekt vil være det største og mest prestigefyldte projekt i koncernens historie.

Fabriksetablering og værdiskabende strategiske projekter

Stillingen er nyoprettet, og formålet er at understøtte koncernens strategiske vækstambitioner og løbende strategieksekvering. Du refererer til koncernens direktion, og vil ligeledes, i mange projekter, også arbejde tæt ind imod virksomhedens bestyrelse.
Virksomheden arbejder med en ambitiøs strategiplan, hvor etablering af en ny og moderne fabrik, hen over de kommende par år, indgår som en helt central del. Du starter således med at blive sat i spidsen for dette vigtige projekt som projektleder med alt, hvad det indebærer - lige fra projektering til turnkey. I rollen arbejder du tæt sammen med procesejerne i de enkelte arbejdsstrømme, som består af såvel interne ressourcer som anerkendte eksterne samarbejdspartnere.
Når projektet er kørt sikkert i mål, får du en central rolle i at identificere og drive strategiske projekter, der løbende sikrer optimal strukturel platform og organisatorisk modenhed til at levere på forretningsambitionerne fremadrettet - i tæt samarbejde med både direktion og bestyrelse.

Dine centrale opgaver indebærer følgende:

  • Bidrage med identificering og forberedelse af strategiske roadmaps og projektpipeline fra prioritering til udrulning og forankring
  • Sikre at projekterne er velbeskrevne, planlagte og at de nødvendige ressourcer samt kompetencer er tilvejebragt og i funktion
  • Sikre succesfuld projekteksekvering via planmæssig styring og opfølgning
  • Forberede beslutningsmateriale til topledelsen baseret på stærk faktabaseret analyse
  • Sikre rette inddragelse af forretningen og stakeholders ift. solid forankring af de gennemførte tiltag
  • Bidrage til den optimale projektmodel for projekteksekvering via best practice for projektledelse- og gennemførsel, rapportering og styring
  • Sikre transparens og vidensdeling mellem de igangsatte projekter

Strategisk flyvehøjde krydret med stærk forretningsforståelse og projekteksekveringsevne

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være teknisk eller kommerciel og på masterniveau. Derudover suppleret af en solid forretningsforståelse og stærke projektledelseskompetencer. Du kommer fra et strategisk/taktisk ledelsesniveau i dag, og har en baggrund inden for projekt- og porteføljeledelse af større komplekse og strategiske projekter. Du kan komme fra et PMO-setup i en større koncern, der også omfatter bygge- og anlægsopgaver, fra rådgivende ingeniør eller fra en rolle som strategikonsulent inden for Corporate Finance, Consulting, Equity eller tilsvarende. Afgørende er dine evner til at sætte det rette hold på tværs af kompetencer i projekter, som på effektiv vis mobiliserer egen organisation, eksterne leverandører og samarbejdspartnere omkring kerneprojektet på tværs af roller og ansvar. Dine virkemidler er standardiserede projektmetoder- og værktøjer, skarpe prioriteringer samt sikring af at alle projektgrundlag er på plads og i tråd med direktionens og styregruppens målsætninger. Dit engagement er smittende, og du får naturligt følgeskab via dit lederskab, overblik, samarbejdsevner og indsigt. Du har dansk som modersmål, og begår dig flydende på engelsk i skrift og tale.

Ansøgning og cv


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Chefværter/Lukkeansvarlige søges til vores melleml...

    Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. Vil du: Lede andre, have ansvar og samtidig servicer..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Souschef

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Gødvad, Silkeborg I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælle..
    • Afdelingsleder
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
18. september 2024 60
17. september 2024 60
16. september 2024 56
15. september 2024 57
14. september 2024 58
13. september 2024 59
12. september 2024 59
11. september 2024 58
10. september 2024 56
9. september 2024 55
8. september 2024 56
7. september 2024 55
6. september 2024 55
5. september 2024 54
4. september 2024 57
3. september 2024 56
2. september 2024 55
1. september 2024 57
31. august 2024 57
30. august 2024 55
29. august 2024 55
28. august 2024 56
27. august 2024 51
26. august 2024 54
25. august 2024 53
24. august 2024 53
23. august 2024 53
22. august 2024 52
21. august 2024 53
20. august 2024 52
19. august 2024 53