Projektkoordinator til projekt om bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Vil du være med til at skabe rammerne for et projekt, der skal imødegå organiseret og systematisk skatte- og afgiftsvig ved at spotte og håndtere komplekse svigs set-ups? Vil du være ansvarlig for at sikre koordinering og overblik i projektet og være faglig sparringspartner for projektets øvrige deltagere? Så er du måske den projektkoordinator, vi søger til Projekt Svigsberedskab.

Fagområdet Særlig Kontrol og Projekt Svigsberedskab
Fagområdet Særlig Kontrol har det overordnede ansvar for, at organiseret og grænseoverskridende svindel opdages og forebygges. Det er en opgave, der har stor politisk- og mediemæssig bevågenhed, da området har fundamental betydning for samfundet og den enkelte danskers retsfølelse og tillid til Skatteforvaltningen. Særlig Kontrol består af fire centre og arbejder overordnet set med at imødegå skatteøkonomisk kriminalitet, hvidvask og skattely.

Enheden for Svigsberedskab bliver den syvende enhed i Center for Skatteøkonomisk Kriminalitet i Særlig Kontrol. I Center for Skatteøkonomisk Kriminalitet har vi til formål at imødegå organiseret og systematisk skatte- og afgiftssvig, herunder inden for rocker- og bandemiljøet. Enheden for Svigsberedskab er nyoprettet og skal indtil videre bestå af 9 medarbejdere og en funktionsleder.

Som projektkoordinator får du en koordinerende rolle i forhold til at udvikle og drive projekt Svigsberedskab. Projektet løftes samlet set af 22 årsværk, hvoraf 15 bidrager fra andre enheder på tværs af Særlig Kontrol. Projektet går derfor på tværs af fagområdet og det sikrer, at de relevante fagligheder bringes i spil.

Din nye funktionsleder Hanne fortæller: ”Vi styrker kontrolopgaven i takt med det øgede fokus på bekæmpelse af skatteøkonomisk kriminalitet. Det er projektet Svigsberedskab blandt andet et resultat af. Vi forventer, at du som projektkoordinator går nysgerrig til opgaven og vil være med til at præge den ved fx procesoptimering, brug af data og analyse, ændring af tilgang og metode og optimering af samarbejdet med interessenter”.

Ansvar for overblik og koordinering af Projekt Svigsberedskab
Udover den koordinerende rolle i forhold til projektet, skal du sikre overblik og være faglig sparringspartner for projektets øvrige deltagere. Derfor er det vigtigt, at du har kendskab til skatte- og momsmæssige aspekter.

Du får en bred opgaveportefølje, hvor du dels skal bidrage til enhedens overordnede opgaver, men særligt udføre opgaver, der indbefatter de klassiske projektkoordinatordiscipliner, herunder:

  • sikre videndeling i projektet
  • indkalde til projektmøder og udarbejde dagsorden
  • deltage i udarbejdelse af diverse drejebøger, projektbeskrivelser, succeskriterier, strukturelle respons, snitfladebeskrivelser, arbejdsbeskrivelser, årsrapporter mv.
  • have løbende opfølgning af delprojekter i tæt samarbejde med projektejer, tovholderne og deres funktionsledere
  • deltage i ad hoc-opgaver og yde ledelsesstøtte i tæt samarbejde med funktionslederen.

Relationel, formidlingsstærk og god til at skabe overblik
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse på diplom-, bachelor- eller kandidatniveau. Du kan også have opnået tilsvarende faglighed, kvalifikationer og kompetencer gennem dit erhvervsarbejde.

Hanne fortæller: ”For os er det vigtigste, at du har kendskab til skatte- og momsmæssige aspekter. Det er det, fordi du skal agere som faglig sparringspartner for de øvrige projektdeltagere og gå forrest i afdækningen af nye svigstendenser. Du behøves nødvendigvis ikke at have stor erfaring med projektkoordinatorrollen, men det skal være en rolle, du kan se dig selv i og vil dygtiggøre dig indenfor”.

Da du skal have overblik over projektet og have den koordinerende funktion, er det vigtigt, at du som person har evnen til at bevare overblikket, når informationsmængden bliver omfattende og kompleks. Du skal være god til at følge op på både ressourcer og succeskriterier, hvilket stiller krav til din evne til at have målet for øje og have en omhyggelig planlægnings- og ordenssans.

Du er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt, og du motiveres af at samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen og andre myndigheder.

Da vi er en organisation i udvikling, er det vigtigt, at du er indstillet på at lære nyt, idet vi hele tiden får nye og anderledes opgaver, som vi varetager med stort engagement.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, CV, uddannelsespapirer samt yderligere relevant materiale via linket ”Søg stillingen” senest søndag den 12. juni 2022.

Samtaler afholdes løbende.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Hanne Nielsen på telefon 72 37 85 73.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Forud for ansættelse indhentes referencer og straffeattest.

Ansættelsesområdet vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Toldbuen 2, 4700 Næstved.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Næstved
  • Søndag den 12. juni 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Vordingborg

    we are looking for an experienced Head of Site for EnBw Offshore Service Denmark at the Port of KlintholmDo you have extensive experience from offshore wind, strong people management skills, grea..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vordingborg

    Bliv en del af et engageret team, og gør en forskel som assisterende distriktsleder i Præstø!Søger du et meningsfuldt job, hvor du kan gøre en reel forskel i folks liv? Måske har du allerede en..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Sydsjælland

    - til helhedstilbuddet for borgere med Prader-Willi syndrom Ser du spændende udfordringer i et komplekst felt, så er det måske dig vi skal samarbejde med!Kan du skabe rammer der fremmer det tværfag..
    • Afdelingsleder
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vordingborg

    Distrikt Solvang søger en assisterende distrikts­leder: vær med til at styrke den daglige ledelse – sammen kan vi endnu mere!Drømmer du om at gøre en forskel for ældre mennesker, hvor mange har..
    • Afdelingsleder
    • Vordingborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Næstved over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1