Teamleder til Vejtransporttilsyn - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ribe

Vil du stå i spidsen for etablering af vores nye team og udvikling af tilsynet på vejtransportområdet? Brænder du for ledelse og faglig udvikling og har du samtidig flair for at lede i en politisk styret organisation? Så er du måske vores nye leder for team vejtransporttilsyn.

Færdselsstyrelsen er i rivende udvikling. Siden 2016 har vi været placeret i Ribe som en del af Trafikstyrelsen, men den 1. januar 2020 blev Færdselsstyrelsen en selvstændig styrelse under Transportministeriet. Den 1. oktober 2021 overtager vi en ny stor opgave på kørekortområdet og takografkortområdet, som mere end tredobler vores organisation. Vi står med andre ord over for en periode med store og ambitiøse mål på færdselsområdet.

Derfor har vi brug for dig, som med et stærkt fokus på kerneopgaven og på sikker drift, kan hjælpe med at sikre, at Færdselsstyrelsen kommer sikkert i mål.

Om stillingen
Teamets kerneopgave er at udføre tilsyn med danske vognmænd, der har tilladelse til at transportere gods eller personer. Teamets opgaver omfatter endvidere minister- og departementsbetjening, bidrag til regeludvikling, deltagelse i EU-arbejde (arbejdsgrupper og komiteer) samt generel vejledning af borgere og virksomheder på alle teamets områder. Herudover har vi ambitiøse mål for udviklingen af området – både fagligt og med fokus på kontinuerlig optimering af sagsgange og IT-understøttelse, så vi har den bedste understøttelse af vores opgaveløsning.

Du får ansvaret for 9 dygtige og dedikerede medarbejdere med forskellig faglig baggrund og kompetencer. I det daglige vil du fungere som personaleleder og bliver ansvarlig for at sikre planlægning og opgavefordelingen i dit team.

Du bliver en del af ledelsen i området for ”gods-, buskørsel og køre- og hviletid”, som består af 3 teamledere og kontorchefen. Samarbejdet på tværs af områderne er afgørende for vores succes, og vi er derfor i daglig dialog om opgaveløsningen og udviklingen af området. Herudover indgår du også i styrelsens samlede teamledergruppe.

I Færdselsstyrelsen har vi fokus på at udvikle en kultur hvor vi tager ansvar på tværs af organisationen – vi ved nemlig, at vi er hinandens forudsætninger for at lykkes med organisationens mål. Meningsskabende ledelse med fokus på læring og rum til handlekraft er en del af vores ledelsestænkning og grundlaget for den kultur vi ønsker udviklet. Vi er nået langt – men vil gerne endnu længere. Og du skal i tæt samspil med dit team, den øvrige ledelse og resten af organisationen, udvikle og understøtte implementering af Færdselsstyrelsens strategi og værdigrundlag, og skabe sammenhængende og tværgående løsninger.

Din personlige profil
Vi ønsker os en teamleder som har erfaring med personaleledelse og driftsledelse. Du skal være vant til at håndtere og effektivt at styre en drift.

Du har en god procesforståelse og kan sætte dig ind i – og stå i spidsen for udvikling af området i samarbejde med dine lederkollegaer.

Det er helt afgørende, at du både har lyst og evner til at sætte sig ind i de faglige områder og kan fungere som sparringspartner for både medarbejdere og kontorchef.

Du er dygtig til at kommunikere, både i tale og skrift. Du forstår at drive kulturen i den ønskede retning via kommunikation, fastholdelse og opfølgning.

Du er lyttende, besidder gode samarbejdsevner og motiveres af at skabe resultater sammen med andre og mestrer kunsten at sætte retning og afstemme forventninger i en åben og tillidsfuld dialog.

Som person er du robust og velafbalanceret. Du har et stort overblik og kan bevare roen under pres og omsætte strategi til handling. Og så har du et godt humør.

Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse som f.eks. cand.jur., cand.merc.jur., cand.scient.pol. eller cand.scient.adm., og vi lægger særlig vægt på erfaring med ledelse fra en lignende stilling i en politisk styret organisation og med implementering af EU-lovgivning i praksis.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er en fast stilling på fuld tid, og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Hvis du vil høre mere om stillingen er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Søndergaard Munck på 41871812 eller sende sms, så ringer Kirsten tilbage.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende ansøgning sammen med cv og anden relevant dokumentation elektronisk via stillingsopslaget på fstyr.dk senest fredag den 27. august 2021.

Vi forventer at gennemføre første samtalerunde i uge 35 og anden samtalerunde i uge 36.

Mellem de to samtalerunder gennemføres et testforløb, og der indhentes referencer efter aftale med kandidaterne. Testforløbet foregår digitalt med tilbagemelding via TEAMS.

Færdselsstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ribe.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ribe
  • Fredag den 27. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ribe

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ribe over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ribe over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1