GENOPSLAG: Afdelingsleder til Alpedalen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Nybygget plejehjem skabt til mennesker med demensVi kan tilbyde helt nye rammer for mennesker med demens og deres pårørende. Vores ambition er at skabe det ypperste inden for demensomsorg.

Du skal søge stillingen som afdelingsleder for Alpedalen, fordi du vil gå foran i udviklingen, hvor vi skaber et specialplejehjem i en spændende opbygningsperiode. Du udvikler dine lederkompetencer i hverdag tæt på medarbejdere, beboere og pårørende. Ethvert samarbejde indledes med, at vi sætter os i den andens sted, det giver et stort råderum til din ledelse og medarbejderes faglighed.

Kan du høre ekkoet fra Alpedalen? Lederteamet, 50 engagerende og dygtige medarbejdere, 27 beboere og deres pårørende glæder sig til at byde dig velkommen.

Kom med indenfor på en virtuel rundtur: https://plejehjem.aarhus.dk/vaelg-plejehjem/8200-aarhus-n/skovvang/boliger/

Du bliver en del af en ledergruppe på i alt 7 ledere, som arbejder for fælles løsninger og bakkes op af leder af Skovvang, administrative medarbejdere, serviceteam og konsulenter.

Om Skovvang
Dørene er netop slået op til specialplejehjemmet Skovvang, hvor mennesker med demens i sen fase kan bo, komme i dagtimerne eller være på en korttidsplads. Der er 4 afdelinger med i alt 105 boliger, 20 korttidspladser og et specialdagcenter. Huset er tegnet og bygget med beboergruppen for øje, og rammerne søger at tage højde for de udfordringer sygdommen kan give den enkelte. I starten af året blev Skovvang nomineret til årets sundhedsbyggeri.

Om Alpedalen
Alpedalen er indrettet med 27 lejligheder. Beboerne er i sen fase af en demenssygdom, og har et stort behov for pleje og omsorg. Hverdagen er på den baggrund præget af, at vi skaber et indholdsrigt liv for mennesker, der har et meget komplekst sygdomsforløb. Den ene dag ligner sjældent den anden, men vi har fokus på at skabe et lærende miljø, hvor erfaringer kontinuerligt gør os bedre fra dag til dag. På Alpedalen er der ca. 50 engagerede og dygtige medarbejdere, bestående af sygeplejersker, SOSU-assistenter og -hjælpere, ergoterapeuter og fysioterapeuter samt ufaglærte faste afløsere.

Vores afdelingsleder i en af plejeboligafdelingerne, Alpedalen, har fået nyt job. Derfor søger vi en ny afdelingsleder, som vil sikre en hverdag, med fokus på stjernestunder for beboerne, trivsel hos medarbejderne og balance mellem ressourcer og opgaver. Samtidig er Skovvang et nyt hus, hvor du også skal forrest og være garant for at kultur, traditioner og demensfaglig omsorg og pleje matcher de fine nye rammer.

Som afdelingsleder skal du:

  • Varetage den daglige ledelse af afdelingen og skabe rammerne for, at medarbejderne hver dag kan give god demensfaglig pleje og omsorg.
  • Sikre en høj faglig kvalitet, udvikling og borgersikkerhed.
  • Stå for økonomi- og budgetoverholdelse, sammen med din nærmeste leder og ledergruppen.
  • Have fokus på den daglige drift og sørge for balance mellem opgaver og ressourcer.
  • Være kulturudvikler og fyrtårn i en spændende proces med etablering af en hverdag i nye rammer.

Kandidatens profil:

Vi ser gerne, at du:

  • har ledelseserfaring, og kan beskrive de resultater du har opnået som leder
  • har viden og erfaring fra demensområdet
  • har en sygeplejefaglig eller terapeutfaglig baggrund
  • bedriver ”ledelse med vilje” fordi god ledelse giver værdi for borgerne
  • er en holdspiller som kæmper for den fælles opgaveløsning i ledergruppen
  • er forbillede for en kultur, der er præget af tillidsfuldt samarbejde og lethed

Løn og ansættelsesvilkår:
Stillingen ønskes tiltrådt 1. oktober 2021 eller snarest muligt.

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst og forhåndsaftale indgået med de faglige organisationer for ledere i Aarhus Kommune, Sundhed og Omsorg. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Vil du vide mere om jobbet?

Så er du velkommen til at kontakte konstitueret demenschef Tina Grove på tlf. 41855042 eller mail [email protected]

Ansøgning:
Klik på ”søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Vi forventer at afvikle første samtalerunde den 13. august og anden samtalerunde den 20. august.

I forbindelse med ansættelse af ledere og chefer anvender vi personprofilering, hvis du går videre til anden samtale, og der vil derfor være profiltilbagemeldinger den 17. august.
I Sundhed og Omsorg har vi en generel politik om, at vi indhenter referencer og evt. straffeattest ifm. ansættelser.

Om os:
Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg (MSO) i Aarhus Kommune arbejder med omsorg for ældre og sundhed for alle borgere.

Vores strategi De fem ledetråde giver retning til vores arbejde og udfordrer vores adfærd og holdninger – med det simple formål, at vi hver dag bliver en smule bedre til at gøre vores arbejde til gavn for borgerne i Aarhus. Læs mere om vores strategi og forståelsesramme og tag mini-kurset ”Velkommen om bord” inden første samtale, se https://www.aarhus.dk/om-kommunen/sundhed-og-omsorg/uddannelse-og-job/lederjob-i-sundhed-og-omsorg/

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle - uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold - til at ansøge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus N
  • Mandag den 09. august 2021

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Working at Maersk brings a unique blend of being part of a rich heritage and an enthusiastic, youthful, fast-paced logistics company. We believe in rewarding and recognizing individua..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Frederiksgade i Aarhus I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med é..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Brabrand

    Are you an experienced leader with a solid background in construction and real estate development? Then this is your opportunity to take part in [xxxxx]´s exciting journey of developing and expand..
    • Afdelingsleder
    • Brabrand
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Head of Commercial APMT Nordics Location: Aarhus or GothenburgAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations? APM Terminals .
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Århus N over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juli 2024 59
8. juli 2024 57
7. juli 2024 57
6. juli 2024 57
5. juli 2024 56
4. juli 2024 56
3. juli 2024 56
2. juli 2024 56
1. juli 2024 57
30. juni 2024 60
29. juni 2024 60
28. juni 2024 59
27. juni 2024 59
26. juni 2024 59
25. juni 2024 58
24. juni 2024 57
23. juni 2024 57
22. juni 2024 57
21. juni 2024 57
20. juni 2024 57
19. juni 2024 57
18. juni 2024 57
17. juni 2024 57
16. juni 2024 57
15. juni 2024 57
14. juni 2024 57
13. juni 2024 57
12. juni 2024 55
11. juni 2024 55
10. juni 2024 55
9. juni 2024 57