Nyoprettet stilling som faglig koordinator i Specialteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Brænder du for arbejdet med udsatte børn og unge med funktionsnedsættelse og deres familier, så er det dig vi har brug for.

Vi i Børne- og Familieafdelingen er i gang med at videreudvikle myndighedsområdets møde med borgerne, inspireret af tankegangen i "Barnet først" og Rødovre Kommunes "Sammen med Borgeren".
Dette med udgangspunkt i "Sammen med Borgeren's" ledetråde:

  • Mød mig
  • Hjælp mig med at finde vej
  • Husk min verden skal med

I den forbindelse, ønsker vi at opruste den faglige understøttelse, hvorfor vi søger en faglig stærk koordinator til Specialteamet.

Du skal have lyst til, at være med til at starte et "nyt" Specialteam, hvor du kan være med til at sætte dit præg. Det bliver din opgave, i samarbejde med ledelsen, at sikre den faglige udvikling i teamet ud fra ovenstående mindset.

Du skal kunne lide at gå i dybden med lovgivning, anvende helhedsperspektivet, og være glad for at anvende dit systematiske og administrative flair. Kan du genkende dig selv i ovennævnte, skal du søge stillingen som faglig koordinator hos os i Specialteam. Det er en 37 timers stilling med start 1. september 2021, eller snarest muligt.

Vi oplever at et stigende antal børn og unge diagnosticeres og lever med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser.
Problemstillingerne kan til tider kalde på en bredere socialfaglig indsats for familierne, og derfor ønsker vi at inddrage og dokumentere et større helhedssyn i sagerne. Det er derfor nyt for os i Specialteamet, at vi skal udarbejde § 50 undersøgelser i nogen af sagerne for børn og unge med funktionsnedsættelser, og deraf iværksætte og følge op på foranstaltninger efter § 52 i handicapsagerne.

Vi har derfor brug for en faglig stærk koordinator, som har lyst til at være med til at udvikle og implementere dette, samtidig med at være en del af den samlede Børne- og Familieafdeling.

Teamet består af 4 rådgivere, der sammen dækker hele målgruppen for Specialteamets indsats: Børn og unge mellem 0-18(23) år med betydelig og varig nedsat fysisk/psykisk funktionsevne eller en indgribende kronisk/langvarig lidelse.

I Specialteamet behandler vi ansøgninger og træffer afgørelser efter servicelovens bestemmelser, hvortil vi anvender målgruppevurderingsværktøjet, vedr. funktionsnedsættelse, §50 og §52 foranstaltninger.

Du kommer til et Specialteam med primært nye medarbejdere. Du vil derfor have stor mulighed for at sætte dit præg i teamet og tænke nyt, og bliver ikke mødt med "sådan gør vi her". Du må derfor gerne være kreativ, så vi sammen kan udvikle og videreføre fagligheden, og deraf bidrage til en høj kvalitet for borgerne. Det er væsentligt i arbejdet hos os, at du trives med myndighedsrollen, er systematisk og ser dokumentation, som en integreret del af dit arbejde. Ligeledes at du har erfaring med at træffe afgørelser, da det fylder en stor del i arbejdet. Det er ligeledes væsentligt for arbejdet hos os, at du vægter samarbejde på tværs af organisationen, og generelt vægter samarbejde, som en forudsætning for at lykkedes med at skabe gode løsninger for borgerne.

Din profil

Vi lægger vægt på, at du:

  • er uddannet socialrådgiver eller socialformidler, og rummer en vis modenhed og robusthed, da arbejdet kan være fagligt og personligt udfordrende.
  • kan formidle og lære fra dig på en anerkendende måde
  • ønsker at være med til at udvikle et nyt team
  • har erfaring med myndighedsområdet, og besidder handicapfaglig viden
  • har en nærværende, nysgerrig, tålmodig og inddragende tilgang til børnene og deres familier og altid har barnet i centrum
  • har gode kommunikationsevner
  • kan fremme det konstruktive og inddragende samarbejde med forældrene og samarbejdspartnere. Ligeledes at være i stand til at yde råd og vejledning til forældre som kan være i sorg og krise
  • kan overskue og håndtere en til tider hektisk og alsidig hverdag. Det kræver også, at du tør byde ind i tværfaglige sammenhænge, og har erfaring med at lave socialfaglige vurderinger og handle derefter
  • er aktivt deltagende og gerne byder nysgerrigt og udfordrende ind, både i faglige drøftelser, og i supervisionsrummet
  • er ambitiøs på egne og teamets vegne og prioriterer det gode samarbejde og teamsamarbejdet højt
  • er udviklingsorienteret og har lyst til at arbejde i en organisation, som er i udvikling
  • bidrager med et godt humør, og en aktiv indstilling til at fremme det gode sociale arbejdsmiljø

Derfor skal du vælge os

Du vil sammen med den faglige koordinator for Visitationsteamet, Børne- og Ungeteamet og lederen af myndighedsområdet, have ansvar for at sikre at fagligheden bliver højnet, og at de afgørelser der bliver truffet, er i overensstemmelse med lovgivningen og vores kvalitetsstandarder. Derudover er der i Børne- og Familieafdelingen endvidere gode muligheder for sparring med kollegaer på tværs af faggrupper, og vi arbejder ud fra den løsningsfokuseret tilgang. Det vil være en fordel hvis du har kendskab til SBSYS, da det er vores ESDH-system.

Du skal afholde ugentlige teammøder med de 4 rådgivere i Specialteamet, samt yde løbende sparring. Du skal regne med at have en reduceret sagsstamme selv.

Der er stor selvstændighed i planlægning af arbejdet og der er flekstid. Der er mulighed for at arbejde bredt med lovgivningen, og bruge dit helhedssyn.
Der er dygtige, engagerede og hjælpsomme kollegaer og et godt arbejdsmiljø med plads til forskellighed.

Ud over Specialteamet er der i Børne- og Familieafdelingen på myndighedsområdet, et Børne- og Ungeteam med 12 rådgivere, og et Visitationsteam på 4 rådgivere, et Familieplejeteam på 3 medarbejdere og et Administrativt team med 3 medarbejdere, samt 1 faglig koordinator for Visitationsteamet/Børne- og Ungeteamet.

Herudover har vi et Familiehuset med familiebehandlingstilbud med psykologer og familiebehandlere, fødselssamarbejde, støtte- og kontaktpersoner, et skole-socialbehandlingstilbud, samt et børnehus. Vi samarbejder tæt med PPR, sundhedsplejen, skoler og daginstitutioner.

Ledelsen består af en Børne- og Familiechef, en leder af myndighedsområdet, en administrativ leder og 3 decentrale ledere.

Rødovre Kommune er kendetegnet ved en relativ flad struktur hvilket bevirker, at det tværfaglige samarbejde er ligeværdigt og smidigt.

Vi tillægger det sociale samvær stor værdi, både i teamet/afdelingen, og vi har flere gode traditioner for at styrke det kollegiale sammenhold.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Hvis du vil vide mere

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere på www.rk.dk . Du er også velkommen til at kontakte leder af myndighedsområdet Jeanne Skat Sørensen på tlf. 36 37 73 64.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning med relevante bilag og referencer senest den 12. august 2021. Klik på knappen "Ansøg online" for at sende din ansøgning.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 17. august 2021.

Om os

Vi ser mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle uanset køn, alder, race, religion eller etnisk baggrund til at søge job hos os. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi, helbredstjek og massage.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Rødovre
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 3
15. august 2024 3
14. august 2024 4
13. august 2024 4
12. august 2024 4
11. august 2024 4
10. august 2024 4
9. august 2024 4
8. august 2024 4