Global Business Area Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ry

Global Business Area Manager


Internationalt kunde- og salgsansvar

Stillingen:
Som Global Business Area Manager, med et særligt ansvar for samarbejdet mellem én top vindmølleproducent, Hans Følsgaard og de internationale underleverandører, bliver det din opgave at videreudvikle og vedligeholde samarbejdet, herunder at sikre at alle dele af forretningen fungerer optimalt. Stillingen indebærer derfor også et selvstændigt ansvar for budget og opnåelse af de finansielle mål.

Du bliver således en meget central og operativ spiller i relation til både de interne og eksterne samarbejdsrelationer hvilket bl.a. indebærer en del rejseaktivitet til både kunder, leverandører og kollegerne på de øvrige kontorer.

Det tværorganisatoriske samarbejde med Greentech Support og de øvrige afdelinger vil være en vigtig faktor for opnåelse af succes og nødvendig for at sikre optimal udnyttelse af de forretnings- og udviklingsmæssige muligheder.

Så selvom jobbet langt hen ad vejen er et ”hands on”/operativt internationalt salgsjob, er det strategiske og langsigtede arbejde også af stor betydning, for at kunne udvikle og styrke samarbejdet med hele viften af relevante interessenter.

Kunde- og leverandørpleje med et kontinuert fokus på forventningsafstemning og kundetilfredshed vil være nogle af de værkstøjer, hvorved du sikrer de bedste nye forretningsmæssige tiltag og at Hans Følsgaard altid vil være en naturlig partner.

Din baggrund:
Du har en stærk kommerciel indsigt og forståelse, i kombination med en solid og bred teknisk indsigt. Du har dokumenteret erfaring med internationalt teknisk salg, arbejder meget selvstændigt med et stort personligt engagement, der gør at du trives på det internationale marked.

Du kommer derfor forventeligt fra en tilsvarende stilling, som international KAM el.lign. i branchen eller fra direkte relaterede brancher med salg af tekniske løsninger og services. Det vil være en yderligere fordel, hvis du har erfaring med vindmølleindustrien og/eller den bæredygtige energisektor generelt.

Du er god til at styre projekter med den fornødne detailorientering og ansvarsfølelse.

Du er en proaktiv, salgsdrevet og operationelt agerende person, der kan sikre kvaliteten af de indsatser, der skal til for at lykkes, både i forhold til kunder, leverandører og kolleger. Salgs- og kundeudvikling motiverer dig og du er selv en motiverende, energisk og nysgerrig person, der kan ”tænke ud af boksen” og kan identificere nye ideer og muligheder, som du, i et tæt samarbejde med de øvrige parter, også kan få styret i mål.

Du arbejder ubesværet med større datamængder og kan skabe og bevare overblikket også når tingene spidser til.

Du arbejder målrettet, struktureret og er god til at kommunikere, også på engelsk i skrift og tale.

Du tilbydes:
En meget selvstændig ogspændende og central stilling med særdeles gode udviklingsmuligheder, hvor du bliver en del af Hans Følsgaards Greentech team i Ry. En særdeles veletableret og solid internationalt arbejdende virksomhed med korte beslutningsveje og en indarbejdet filosofi om at det skal være sjovt at gå på arbejde også selv om der er travlt og der stilles høje krav.

Dertil kommer naturligvis en lønpakke, der afspejler stillingens indhold.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Kim Overgaard Schlichting, KAR+CO, tlf. +45 4043 3090.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ry.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ry

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ry

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ry over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Ry over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 3
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 4
21. august 2024 4
20. august 2024 4