Projektkoordinator på projekt "Vi følges på Samsø"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Samsø

Vi søger en projektkoordinator for projektet “Vi følges på Samsø” i SamBiosen
til en tidsbegrænset ansættelse 15 timer pr. uge - evt. i kombination med vores anden opslåede stilling som administrativ medarbejder 20 timer pr. uge

Vi søger en projektkoordinator til projektet “Vi følges på Samsø”, som kort fortalt er en indsats, der skal få flere voksne ud i foreningslivet på Samsø. Brænder du for at hjælpe andre til at få en mere aktiv og meningsfuld fritid, er du god til at tale med mange forskellige mennesker og har du erfaring med projekter? Så er det måske dig, vi leder efter.
“Vi følges på Samsø” er et 2-årigt projekt, SamBiosen har fået midler til fra Trygfonden. Projektet startede 1. august 2022 og slutter 31. juli 2024, hvorfor stillingen også er tidsbegrænset hertil.
Projektet er baseret på en følgevensordning, hvor vi rekrutterer og matcher frivillige følgevenner, som deler interesser og ønsker at komme i gang med en fritidsaktivitet i en forening eller i aftenskolen. Projektet er åbent for alle voksne på Samsø og er således både for dem, der af forskellige grunde har svært ved det på egen hånd, for dem der bare gerne vil følges med en og for dem, der gerne vil hjælpe med at gøre det lettere for andre mennesker at komme i gang. Som projektkoordinator har du ansvar for projektets gennemførsel og dokumentation. Du står for rekruttering og matchning af følgevenner, du har kontakt til kommunale samarbejdspartnere og dokumenterer løbende projektets resultater.
SamBiosen er Samsøs Kultur-, Idræts- og Frivilligcenter, og vi er en selvstændig forening. “Vi følges på Samsø” er én ud af mange forskellige aktiviteter i SamBiosen. Dine primære opgaver bliver på projektet, men du kommer også til at indgå i SamBiosens øvrige aktiviteter og arbejdsopgaver. Du bliver en del af et team på 5 medarbejdere, der har sin hverdag her i SamBiosen samt en bogholder.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • At rekruttere projektdeltagere
  • Matchning af følgevenner
  • Løbende opfølgning og understøttelse af følgevensrelationer
  • At arrangere fællesarrangementer for projektets deltagere
  • Afholde møder med projektets følgegruppe
  • At opsøge og vedligeholde samarbejdsrelationer med kommunale aktører og lokale foreninger
  • At dokumentere og evaluere projektet
    SamBiosen er et sted i udvikling og hvert år sker der nye tiltag og aktiviteter. Derfor søger vi også en person, som har lyst til at være med i den udvikling og tage nye opgaver på sig, når de opstår. Som arbejdsplads har vi i SamBiosen en uhøjtidelig og fællesskabsorienteret kultur, hvor vi hjælper hinanden så meget vi kan og er imødekommende både overfor de mange skolebørn og øvrige gæster, der kommer i huset.

Vi søger en person, der:

  • Brænder for at hjælpe mennesker med forskellige forudsætninger til en mere aktiv og meningsfuld fritid
  • Er imødekommende og positiv
  • Har erfaring med projektarbejde - gerne fra foreninger eller NGO’er
  • Har viden om og erfaring med at frivillighed og foreningsliv
  • Har erfaring med dokumentation og evaluering
  • Har lyst til at arbejde i en mindre organisation, hvor tingene ofte går stærkt, og hvor vi hjælper hinanden med alt fra praktiske opgaver til strategiske beslutninger
  • Arbejder selvstændigt og struktureret

Den rette kandidat
Som arbejdsgiver er vi meget imødekommende overfor personer, som passer delvist til profilen, men også har andre kompetencer med i bagagen. Projektets opgaver skal selvfølgelig løses, og du skal synes, at stillingen er spændende for dig, men vi bestræber os også på at tilpasse arbejdsopgaverne til de kompetencer, du kommer med, så du får en spændende og udfordrende dagligdag, uanset om du ikke rammer profilen for projektkoordinatoren 100%. Aktuelt er der mulighed for at kombinere denne stilling med stillingen som administrativ medarbejder, som også er slået op netop nu. Du kan sagtens komme i betragtning til en kombineret stilling som administrativ medarbejder og projektkoordinator (samlet 35 timer pr. uge), selvom dine kompetencer umiddelbart matcher den ene stillingsbetegnelse mere end den anden. Hvis du ønsker at søge de to stillinger i kombination, er du velkommen til at skrive én samlet jobansøgning. Stillingerne kan naturligvis også søges separat.

Løn
Løn og vilkår efter aftale. Vi har endnu ikke indgået overenskomst, men agter at ansætte på vilkår, der følger HK- eller AC-overenskomst.

Det praktiske
Stillingen er 15 timer pr. uge og tidsbegrænset til 31. juli 2024
Tiltrædelse: Hurtigst muligt og gerne 1. februar 2023
Arbejdssted: SamBiosen, Pillemarksvej 1, 8305 Samsø.
Ansøgningen sendes til [email protected]
Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte daglig leder i SamBiosen, Jeppe Dam Skriver på 23 32 86 11 eller [email protected].
Ansøgningsfrist den 16. december. Ansættelsessamtaler afholdes i ugen efter.

Om at bo på Samsø:
Hvis du ikke bor på Samsø, men gerne vil vide mere om livet på øen, så kan du så kan du med fordel besøge hjemmesiden tidtilsamsoe.dk eller følge med på både Instagram på @tidtilsamsoe og Facebook på @tidtilsamsoe.
Samsø kendes på en helt unik natur, de smukke landskaber, lyset, havet og den helt specielle ø-stemning, har du lyst til at høre mere om at bo og leve på Samsø, har du mulighed for at få en snak med Samsø Kommunes bosætningskonsulent, Nicolai Kammersgaard på [email protected] eller tlf. 2520 8849.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Samsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Samsø
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundaries of possibi..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Tilst

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8381 Tilst
    • Afdelingsleder
    • Tilst
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Samsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Samsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Samsø over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0