Learnmark Horsens søger IT-supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Du vil i din hverdag have mange forskellige arbejdsopgaver samt tæt, daglig kontakt til skolens ledelse, administration, lærere, elever, kursister og eksterne samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du trives med en travl og varieret arbejdsdag i et til tider hektisk undervisningsmiljø, og at du kan bevare overblikket og prioritere mellem dine opgaver.

OM OS
Learnmark Horsens er medlem af IT-driftsfællesskabet EFIF, som er beliggende i Århus. Driftsfællesskabet har ansvaret for skolens servere og netværk. Du kan læse om EFIF på www.efif.dk.
IT-afdelingen på Learnmark Horsens består af fire IT-supportere. Da en af disse efter mange års ansættelse går på pension, skal vi have en ny ansat.

OM DIG
Du har et stort kendskab og bred erfaring med mange aspekter inden for IT-drift og support i et professionelt Windowsmiljø. Gerne fra uddannelsessektoren. Du er vant til at sætte dig ind i nye tekniske områder, er i besiddelse af et stort servicegen og kan lide den daglige kontakt til mange forskellige mennesker. Du tager naturligt stort ansvar for dine arbejdsopgaver.

Du skal have erfaring med fejlfinding på computere i større netværk, både kablet og trådløst, og opsætning af MS klientsoftware og fag programmer. Hvis du også har kendskab til Apple-computere, så er det en ekstra bonus.
Medarbejderne i Learnmark Horsens' IT-afdeling løser opgaver på skolens tre adresser. Du vil blive tilknyttet en af adresserne, men skal også være villig til at løse opgaver på de øvrige to adresser. Vi forventer derfor, at du har kørekort.

ANSÆTTELSESVILKÅR
Det er en fuldtidsstilling. Tiltrædelse 1. februar 2023 eller efter aftale. Løn- og ansættelsesvilkår følger Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-Sfællesoverenskomsten), samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for IT-medarbejdere m.fl. (HK).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-supporter", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-supporter
  • Horsens
  • Fredag den 16. december 2022

Lignende jobs

  • It-supporter i Århus

    ØNSKER DU AT FÅ ERFARING HOS EN RÆKKE AF DANMARKS STØRSTE OG FØRENDE VIRKSOMHEDER? SÅ KAN DU BLIVE VORES NÆSTE IT-SUPPORTER!Som IT-supporter hos [xxxxx] bliver du en del af et team på over 10..
    • IT-supporter
    • Århus
    Få mere info
  • It-supporter i Århus V

    Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et nordeuropæisk marketingsbureau? – Og motiveres du af at hjælpe andre med forskellige IT-problemstillinger?Kunne du tænke dig at arbejde med IT i et norde..
    • IT-supporter
    • Århus V
    Få mere info
  • It-supporter (elev) i Viby J

    Vi har brug for dig, som motiveres af at give vores kunder en professionel og nærværende service. Til gengæld tilbyder vi dig en bred IT-uddannelse med en masse karrieremuligheder og et arbejde med..
    • IT-supporter
    • Viby J
    Få mere info
  • It-supporter i Lystrup

    IT-supporter søges til organisation/virksomhed i 8520 Lystrup
    • IT-supporter
    • Lystrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som it-supportere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte it-supporter i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-supportere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte it-supportere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som it-supportere
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1