Rekrutteringsfirma

Teamleder, Byplan & Landskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

I rollen som teamleder for Byplan og Landskab vil du få en unik mulighed for at blive en del af Europas førende virksomhed inden for ingeniørrådgivning og arkitektur.

Du vil tillige blive en del af en af Danmarks største arkitektvirksomheder, som arbejder med mange betydningsfulde arkitektopgaver også inden for byplan og landskab. Projekter som både direkte og indirekte har betydning for mange kunder, interessenter og samfundet som helhed.

Ledelsesmæssigt får du en unik mulighed for at blive en del af et ledelsesteam bestående af 10 teamledere samt en afdelingsledelse, hvor du vil referere til udviklingschefen Katrine Kristensen. Du vil være med til at støtte op om den homogene kultur, som præger organisationen og sikrer, at alle medarbejdere er inddraget i at løfte og understøtte den stærke kultur, som præger organisationen.

Du får ansvar for et fagligt dygtigt team, som har brug for en leder, der både kan værende motiverende, men samtidig også kan sætte retningen for teamet.

I rollen vil du kunne forvente, at du har fokus på 30% ledelse og 70% på det faglige.

Du vil få det overordnet ansvar for teamets projekter og vil indtage en koordinerende rolle til at sikre, at medarbejderne arbejder på projekter, som matcher deres erfaring og kompetencer. Nogle af opgaverne vil typisk have en størrelse, som gør, at medarbejderne arbejder på tværs af faggrænser, teams og afdelinger, hvor deres viden inden for byplanlægning og landskabsarkitektur indgår som en del af løsningen for, at opgaven kan komme i mål.

Når det gælder projektstyring, er du tillige vant til overordnet at sikre den rette fremdrift på projekterne og allokere de rette ressourcer til igangværende og nye projekter. Du har styr på økonomien på det enkelte projekt og sikrer dig, at opgaverne udføres ud fra de aftalte retningslinier i forhold til økonomi, tid og kvalitet. Du er vant til at tage dialoger og mulige udfordringer, der måtte være undervejs i et projekt både, når det gælder medarbejdere og samarbejdspartnere.

Som leder trives du med at arbejde med fagligt dygtige medarbejdere, som er vant til at arbejde selvstændigt med deres opgaver. Du motiveres af at skabe resultater gennem og sammen med andre. Du forstår den faglige stolthed, som den enkelte medarbejder har inden for sit fagområde.

Din egen faglighed har du givetvis opnået ved at arbejde med lignende opgaver inden for enten byplanlægning eller landskabsarkitektur og finder det fagligt og ledelsesmæssigt interessant at styre projekter inden for disse fagområder. Din faglighed gør også, at du er god til at forstå kunderne og deres behov både på konkrete opgaver og i forhold til at se mere langsigtede udviklingsmuligheder hos den enkelte kunde.

Du trives rigtig godt i rollen som leder og har allerede en solid erfaring med at lede en afdeling/team eller et projektteam. Du forstår at samle et team og skabe motivation og fælles engagement. Din talent for ledelse gør også, at du kan lede dine medarbejdere til at favne både nye kolleger og nye samarbejdsformer. Som leder viser du retningen samtidig med, at du involverer dine medarbejdere mod nye mål. Du har nemt ved at opnå respekt og evner at motivere dine medarbejdere til at tage ejerskab og til at vidensdele både i forhold til velkendte og nye opgaver.

Du beskriver selv din arbejdsstil som værende struktureret og fokuseret. Det er naturligt for dig at samarbejde både internt og eksternt. Du er forandringsparat og trives godt med at skulle sætte nye rammer. Du har en nysgerrig vinkel på udfordringer og er god til at sætte dit præg på tingene. Du har målet for øje, både når det gælder medarbejdernes trivsel og udvikling, men også når det gælder planlægning og styring af teamet også i forhold til fagligt fokus, projekter og teamets fortsatte udvikling


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Afdelingsleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    ”Vil du være leder i et hus, hvor faglighed, samarbejde og arbejdsglæde er i fokus – så har vi måske drømmejobbet til dig”Ser du det som en spændende ledelsesmæssig udfordring at være med til .
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    [xxxxx] søger ny afdelingsleder af Borgerservice. En leder der er en nærværende, social og synlig personaleleder og som har blik for de mange forskellige fagområder og detaljer, der kende..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Centerleder til CKU Skive-Viborg og STU Skivefjord

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Afdelingsleder
    • Skive
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Vi søger dig, som brænder for at skabe faglig stolthed og fællesskab hos dine ledere og medarbejdere, og som brænder for at skabe tilbud, der bidrager til livskvalitet, mening og samhørighed hos bo..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 6
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 5
20. august 2024 4
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 4
15. august 2024 4
14. august 2024 4
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2