Teamleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Søborg

Teamleder for Facility Management

Har du bred erfaring med Utility og renrum i et GMP miljø, er stillingen i et af de hurtigst voksende Medical Device virksomheder, Ferrosan Medical Devices, måske noget for dig?

Stillingen
Vi har valgt at samle Utility og bygningsvedligehold i et nyt team, der hedder Facility Management og mangler i den forbindelse en stærk teamleder til at holde styr på både daglig drift af damp, vandbehandling -RO og PW, samt HVAC og bygningsvedligehold. Endvidere skal fremtidens forsyninger løbende leve op til compliance krav for både GMP, ISO 13485 og andre standarder inden for Utility og renrum.

Det er vigtigt at du motiveres af at bygge et stærkt system op, der sikre at du kan skabe et godt overblik over både løbende vedligehold og proces kontrol, samt løbende forbedre anlæg via Change Request systemet.

Dit ansvarsområde er, at opbygge Facility Management område, så det på bedste vis kan understøtte virksomhedens World Class produktions strategi. Du vil referere til World Class & Facility Management Manager. Da dine nærmeste kollegaer, er I fuld gang med at designe udvidelse af vores renrums arealer til ny produktionslinje, vil der fra dag 1 være mange spændende opgaver, hvor du og dit team på en agil måde skal dele jeres viden og indgå i projektarbejde.

Facility Management afdelingen kommer efter de sidste ansættelser til, at bestå af 2 ingeniører, 5 teknikere, og 1 vicevært samt en arbejdsmand. Alle har en central rolle i at dagligdagen fungerer gnidningsfrit. Opgaverne består i alt fra at flytte et skrivebord og sørge for græsset er slået, til sikre validering af nye renrum med tilhørende HVAC. Få at få succes i stillingen, er vigtigt at du er stærkt og nærværende leder, der kan navigere på alle niveauer i en organisation.

Dine hovedansvarsområder er:

  • Drift og vedligehold af Utility anlæg samt Facility Management.
  • Sikre dokumentationsniveau er i orden og valideringer er i top.
  • Motivere teamet på denne rejse så opgaverne tages systematisk en af gangen og kommer hele vejen i mål.
  • Igangsætte og sikre gennemførelse af CR og CAPA-initiativer.
  • Månedlig rapportering på projektfremdrift og sikre overholdelse af budgetter.
  • Sikre vores CO2 udslip løbende reduceres vha. energi optimeringer.
  • Udvikle og drive Facility Management strategi for både arealer, bygninger og Utility anlæg.

Din profil

  • Du er kandidat, formentlig maskin-, produktionsingeniør eller lignende med min. 5 års erfaring med HVAC og vandbehandling i et GMP miljø. Evt. suppleret med Green Belt.
  • Du er analytisk og en god kommunikator samtidigt med at du motiveres af at skabe et World Class setup, også selvom vejen dertil kan være udfordrende.
  • Du har kendskab til SCADA , Samt kvalificering af HVAC anlæg.
  • Du har et stort drive og motiveres af at samarbejde med forskellige interessenter
  • Du er god til at motivere og lede både teamet og den enkelte.
  • Du har en opdateret LEAN værktøjskasse hvor tavlemøder, problemløsning, root cause analyser er en naturlig del af din måde at lede på.
  • Du arbejder selvstændigt med øje for, hvordan man som team løfter og udvikler opgaverne.

Da vi anvender SAP som vores PM og QMS system, vil det være en fordel med kendskab til SAP.

Du skal være parat til at denne spændende stilling, starter med at opbygge struktur og systematik, og syntes dette er et vigtigt og spændende element for Engineering i verdensklasse.

Om os
Ferrosan Medical Devices A/S er en veletableret virksomhed, der har produceret Medical Devices i 70 år. Vi er velkonsolideret og ejet af et konsortium bestående af nordiske investorer. Vi er ISO 13485 certificeret og producerer efter gældende GMP regler.

Vi tilbyder et udfordrende og selvstændigt job, attraktive ansættelsesvilkår.

Interesseret

Ferrosan Medical Devices A/S Biomaterials udvikler og producerer hæmostatiske produkter, der anvendes til at standse blødninger under operation. Produkterne bliver markedsført og distribueret i mere end 100 lande via samarbejdspartneren Ethicon Biosurgery, der er en del af Johnson & Johnson. Vi er ca. 200 medarbejdere og bor i Søborg. www.ferrosanmd.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Søborg

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Søborg over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 10
14. september 2024 12
13. september 2024 12
12. september 2024 12
11. september 2024 13
10. september 2024 12
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 10
4. september 2024 10
3. september 2024 9
2. september 2024 8
1. september 2024 8
31. august 2024 8
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 9
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 8
22. august 2024 7
21. august 2024 8
20. august 2024 6