Leder af Solrød Kommunes Aktivitets- og Frivilligcenter - Solrød

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Leder af Solrød Kommunes Aktivitets- og Frivilligcenter
Er du en progressiv ildsjæl, der kan skabe resultater med og gennem andre og sætte en tydelig retning, så er det måske dig, der skal stå i spidsen for vores fantastiske Aktivitets- og Frivilligcenter.

Aktivitets- og Frivilligcenteret
Aktivitets- og Frivilligcenteret i Solrød Kommune er et velfungerende, multifunktionelt hus, der dagligt skaber værdi og glæde for mange mennesker. Aktivitets- og Frivilligcenteret har flere forskellige funktionaliteter og varetager en bred vifte af indsatser inden for det frivillig sociale arbejde og daghjem. Aktivitets- og Frivilligcenteret huser således både vores tværgående frivilligindsats i kommunen, den frivillige indsats der foregår i selve i Aktivitetscenteret, det velfungerende samarbejde med centerrådet, caféen i huset, samt demensdaghjem og almindeligt daghjem. Det faglige område for denne stilling er således meget bredt, og du skal overordnet kunne sætte dig ind i og tage ansvar for og lede samtlige områder.

Aktivitets- og Frivilligcenteret består, ud over dig af otte gode medarbejdere, der er tilknyttet to daghjem, en frivilligkonsulent og en aktivitetskoordinator og to medarbejdere der udfører forskelligartede opgaver i huset. I huset er der desuden to sundhedsrådgivere, to demenskonsulenter samt en sundhedsfremme- og forebyggelseskonsulent der refererer direkte til sundhedschefen. Du vil stå for at ansætte en medarbejder yderligere, da byrådet har bevilliget, at der skal ansættes en fællesskabskoordinator, der skal skabe tilbud til borgere, der oplever ensomhed.

Vi er et hus fuld af engagerede medarbejdere, der har en god uformel tone, kort vej fra idé til handling, og fokus på at skabe de bedste tilbud til borgerne. Det bliver din ledelsesmæssige opgave at sætte fælles retning for centeret samt at bibeholde sammenhæng, ro og struktur på et område, hvor udvikling af det borgernære samarbejde og frivillige arbejde har stort potentiale.

Du skal derfor evne at drive forandringsprocesser såvel internt i centret, som tværfagligt sammen med lederkolleger på tværs af kommunen. Du skal kunne varetage mange forskelligartede opgaver og medvirke til at skabe en kultur præget af fællesskab, bevægelse, ansvar og indflydelse.

Om dig:
Du har blik for organisatoriske potentialer og evner at sætte tydelig retning og skabe klare rammer samtidig med at du evner til at lytte og inddrage medarbejderne i beslutninger og opgaver. Derudover er det afgørende, at du brænder for området og for at gøre en forskel for og med borgerne, og at du naturligt håndterer såvel borgere som medarbejdere i øjenhøjde.

Du er optaget af at sikre den fortsatte stabile drift af vores Aktivitets- og Frivilligcenter, samtidig med at du har blik for udviklingspotentialer og kan og vil tage ansvar. Du er en aktiv medspiller i samarbejdet både i afdelingen og på tværs af afdelinger, og du tager ansvar for den samlede opgaveløsning. I Solrød Kommune mener vi nemlig, at det er afgørende, at vi lykkes sammen.

Det skal du lykkes med:
  • Opdatering af og implementering af funktionsgrundlaget for Aktivitets- og Frivilligcenteret
  • Til stadighed udvikle og understøtte den høje faglighed i daghjemmene med fokus på den rehabiliterende tilgang og forskellige aktiviteter
  • Udvikle og understøtte det store arbejde med frivillighed såvel på tværs i kommunen som internt i huset
  • Effektivisere arbejdsgange

    Du:
  • Har en sundhedsfaglig baggrund – gerne sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut.
  • Har dokumenteret ledelseserfaring.
  • Kuan skabe overblik over komplekse situationer og se sammenhænge.
  • Kan balancere mellem sikker drift, økonomi og udvikling samtidig med at du har fokus på at skabe resultater.
  • Har en inddragende og opfølgende ledelsesstil, der er baseret på respekt for medarbejderne, borgerne og kerneopgaven.
  • Har erfaring med og flair for politisk betjening, mundtligt som skriftligt.

Start:
Stillingen er til besættelse 1. marts 2020 eller snarest derefter.

Løn: Løn og ansættelses sker efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere
Til stillingen er der lavet en uddybende job- og personprofil, som du kan læse her.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sundhedschef Bibi Asklund på telefon 56 18 24 17 eller 21 42 07 99.

Ansøgningsfrist
Tirsdag den 21. januar 2020.
Første samtale afholdes fredag den 24. januar 2020, og 2. samtale afholdes mandag den 27. januar.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Tirsdag den 21. januar 2020

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder og salgsteam til Kundecenter Brøndb...

    Solar åbner nyt Kundecenter på Banemarksvej i Brøndby, og vi søger engagerede medarbejdere til at gøre en forskel for vores kunder i hverdagen.Vi søger i øjeblikket både afdelingsledere og fagl..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2