Sundhedschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Kan du fortsætte og udvikle de mange gode resultater på sundheds- og frivillighedsområdet i Solrød Kommune i et stærkt samarbejde med både borgere, medarbejdere og resten af organisationen? Så er det måske dig, der skal være vores nye sundhedschef og stå i spidsen for Sundhed og Frivillighed.

Sundhed og Frivillighed
Sundhed og Frivillighed varetager en bred vifte af sociale, sundhedsfremmende og forebyggende opgaver samt de mere klassiske behandlingsrettede opgaver på genoptræningsområdet. Hertil kommer et meget veludviklet frivilligt netværk, der er tæt knyttet til ovenstående opgaver. Det faglige område er således meget bredt, og du skal overordnet kunne sætte dig ind i og tage ansvar for og lede samtlige områder.

Det bliver din ledelsesmæssige opgave at sætte retning samt at bibeholde sammenhæng, ro og struktur på et område, der er i hastig udvikling, og som muligvis i fremtiden bliver udfordret af en sundhedsreform. Derudover skal du evne at påtage dig projektlederrollen og drive forandringsprocesser såvel internt som tværfagligt med dine chefkolleger. Du skal derfor kunne gabe over mange forskelligartede opgaver og medvirke til at skabe en kultur præget af fællesskab, bevægelse, ansvar og indflydelse.

Om dig
Du har blik for organisatoriske potentialer og erfaring med ledelse af såvel ledere som medarbejdere. Du kan se fordelene og mulighederne ved koblingen mellem den frivillige sektor og sundhedsområdet. Du vil sikre den fortsatte stabile drift på sundhedsområdet i en virkelighed præget af forandring. Du er en aktiv medspiller i samarbejdet både i og på tværs af afdelinger og institutioner, og du har et medansvar for den samlede opgaveløsning i Solrød Kommune. Det er nemlig afgørende for, at vi lykkes sammen.

Det skal du lykkes med
  • Du skal bibeholde de gode resultater i Solrød.
  • Du skal sikre den strategiske udvikling af tilbuddene til borgere på sundhedsområdet og understøtte en fortsat udvikling af det frivillige engagement i Solrød.
  • Du skal sikre overholdelsen af lovgivning og økonomi.
  • Du skal sikre fastholdelse af det gode samarbejde såvel i afdelingen, som med andre afdelinger og eksternt.
  • Du skal have flair for politisk betjening i en kommune.


Ansøgningsfrist og start
Der er ansøgningsfrist den 26. april 2022, og stillingen er til besættelse 1. juni 2022

Løn
Stillingen er indplaceret på Aftale om aflønning af chefer (§ 13 - Andre chefer, trin 49) på overenskomstvilkår uden højeste tjenestetid. Løn fastsættes ud fra kvalifikationer efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Vil du vide mere
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Dorte Saabye på telefon 51 18 47 52. Læs også mere i den uddybende job- og personprofil. https://solrod.emply.com/api-v2/file/get-content/6d962eff-5c0b-4efd-b9cd-a4602e56723a

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Tirsdag den 26. april 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2