Engageret leder til Genoptræningscenteret i Solrød Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Vil du stå i spidsen for en dygtig gruppe medarbejdere, som brænder for sammen med borgerne at skabe forudsætninger for det bedst mulige liv gennem aktivitet og træning?

Genoptræningscenteret i Solrød Kommune søger en fagligt dygtig og engageret leder, der med afsæt i kerneopgaven og Kommunens overordnede strategi og vision vil være med til at fortsætte den gode udvikling og sikre en stabil drift i tæt samarbejde med borgerne, medarbejderne og ledelsen på området.

Genoptræningscenteret varetager en bred vifte af trænings- og rehabiliteringsindsatser til kommunens borgere. Indsatserne er ofte tværgående og indenfor alle diagnosegrupper under Sundhedslovens og Servicelovens bestemmelser. Der arbejdes i Genoptræningscenteret ud fra et sundhedspædagogisk perspektiv i tilgangen til borgerne. Der er fokus på udvikling og på altid at være opdateret med nyeste viden i form af kurser, temaoplæg, vidensdeling og sparring på tværs. Der er en høj trivsel i afdelingen og et stærkt fællesskab med en god uformel omgangstone, hvor der er plads til forskellighed og ikke er langt fra ide til handling.

Det bliver din ledelsesopgave at bibeholde trivslen, sikre det gode samarbejde både internt og eksternt, samt sætte retning for udvikling af området. Du skal kunne påtage dig den faglige ledelse af flere forskellige faggrupper og selvstændigt facilitere faglige og personalemæssige processer med henblik på at bibeholde det høje faglige niveau og samarbejde til gavn for medarbejderne og borgerne på området. Derudover skal du trives med administrativt arbejde såsom personaleadministration, da det er en del af ledelsesopgaven i Solrød Kommune.

Din profil
Som leder i Genoptræningscenteret vil du møde mange forskellige mennesker og opgaver, det er derfor væsentligt, at du kan genkende dig selv i følgende:

Inddragende og anerkendende. Du har fokus at skabe gode resultater ved at anerkende, udfordre, motivere og udvikle medarbejderne på området. Personaleledelse er en stor del af stillingen og det er derfor vigtigt, at du kan understøtte et miljø præget af en høj grad af trivsel og nærvær samt et lavt sygefravær.

Tydelig og struktureret. Du kan sætte mål og retning, samt går forrest som en god rollemodel og sikrer sammenhængskraft - både i Genoptræningscenteret, på tværs af kommunen og med eksterne samarbejdspartnere. Du er systematisk og følger op på driften, den sunde økonomi og effektive faglige indsatser, herunder følger op på om de fastlagte strategier bliver fulgt. Du er i stand til at lede og kommunikere tydeligt og med åbenhed, tillid og situationsfornemmelse, samt trives med en uformel omgangsform, hvor udfordringer mødes med en positiv tilgang.

Det skal du lykkes med:
  • Du skal bibeholde de gode resultater i Genoptræningscenteret og på tværs af Kommunen
  • Du skal sikre den faglige og strategiske udvikling af indsatserne til borgerne på Genoptræningsområdet
  • Du skal sikre overholdelsen af gældende lovgivning og kvalitetssikring af de igangværende indsatser
  • Du skal bidrage til fastholdelse af det gode samarbejde såvel i afdelingen, som med andre afdelinger og eksternt
  • Du skal have flair for personaleledelse og bibeholde trivslen på området


Om Genoptræningscenteret
Genoptræningscenteret består af 27 medarbejdere fordelt på 16 fysioterapeuter, 8 ergoterapeuter, 1 diætist, 1 sygeplejerske og 1 terapeut med kvalitets- og udviklingstimer, og er en del af Sundheds- og Frivillighedsområdet. Sundheds- og Frivillighedsområdet består, ud over Genoptræningscenteret, af Aktivitets- og Frivilligcenter samt en række forskellige sundhedsrelaterede funktioner. Området består samlet af 1 sundhedschef, 2 mellemledere og ca. 46 dygtige og engagerede medarbejdere - administrative såvel som udførende. Lederen af Genoptræningscenteret refererer til Sundhedschefen og vil indgå i tæt samarbejde med lederen af Aktivitets- og Frivilligcenteret.

Vi tilbyder
Spændende og varierende arbejdsopgaver på et område med et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper og støtter hinanden i det daglige arbejde, og hvor medarbejderne har stor indflydelse på og tager ansvar for arbejdspladsen.

Grundig oplæring med mulighed for ledelsesmæssig sparring og udvikling både internt og på tværs af Ældre- og Sundhedsområdet.

En arbejdsplads, der vægter den sociale sammenhængskraft og fællesskabet både internt og på tværs af kommunen, da vi er en lille kommune, hvor alle er afhængige af hinanden.

Tiltrædelse
Stillingen er til besættelse d. 1. august 2022 eller efter aftale.

Ansættelsesforhold
Ansættelse sker på gældende overenskomstvilkår.

Ansøgningsproces
Ansøgningsfrist d. 9.6.22 kl. 12. Herefter vil der blive afholdt 1. samtale d. 13.6.22 og 2. samtale d. 23.6.22. Der vil blive anvendt case og personanalyse i forbindelse med samtalerne.

Vil du vide mere?
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Sundhedschef Sigrid Rahbek Thorlaksen på telefon 20 53 48 37. Sundheds- og Frivillighedsområdet har røgfri arbejdstid.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Solrød Strand
  • Torsdag den 09. juni 2022

Lignende jobs

  • Hedelyskolen søger Indskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Hedelyskolen søger Udskolingsleder

    Fri kontakt
    Det du kan forvente: En stærk fællesskabsorienteret medarbejdergruppe der har høje faglige ambitioner og som ønsker at du lykkes i opgaven En arbejdsplads der vægter arbejdsglæde og sparring højt – “Ingen står alene om en opgave” Dine kolleger holder bl.a.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til Greve 10. klasse

    Fri kontakt
    Greve 10. klasse søger ny leder. Har du lyst til at arbejde på en skole, hvor faglighed, fællesskab og kreativitet er de overordnede værdier, som vægtes højt og sætter præg på hele skolens virke? Vi vil være kendetegnet ved høj faglighed med fokus på elevernes læring.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Byggeleder til spildevands- og klimatilpasningspro...

    I de kommende år investeres der massivt i at klimatilpasse Hovedstadsområdet og minimere risikoen for oversvømmelser af byerne. Vi søger nu en dygtig byggeleder, der kan være med til at sikre genne..
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Solrød Strand over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1
24. september 2024 1
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1