Rekrutteringsfirma

Afdelingsleder til Baggage Automatisation & Digitalisation hos Københavns Lufthavne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Afdelingsleder til at drive innovative teknologiløsninger til bagagehåndtering


Ser du dig selv som en fodboldtræner, der gennem at sætte de bedste spillere sammen, kan skabe ”best in class” teknologiske løsninger? Og har du lyst til at blive en del af en ”produktion”, hvor selv få justeringer kan få stor betydning for, hvornår du selv og andre får sin bagage, og hvor effektive flyselskaberne kan være i deres drift? Med andre ord vil du være en, som gør en forskel – ikke bare for os men også for andre lufthavne, som lader sig inspirere af vores initiativer?

Så håber vi, at du har lyst til at blive afdelingsleder for Baggage Automation & Digitalisation (BAU), hvor du sammen med 5 systemspecialister og projektledere selvstændigt driver en projekt- og optimeringsportefølje, der skal gøre vores bagagedrift mere effektiv og automatiseret. Du bliver del af en organisation, der allerede gør det meget bedre end gennemsnittet, men hvor ambitionerne er at blive en af de bedste. Så du kan gøre en stor forskel.

Du er med hele vejen fra ledelse, gode ideer til innovation til projektledelse


Som vores nye afdelingsleder får du ansvar for at lede, planlægge og gennemføre automatiserings- og IT-tekniske udbygnings- og optimeringsprojekter. Du arbejder tæt sammen med kunder, partnere, leverandører og andre afdelinger i lufthavnen. Derudover har du et eksternt fokus ift. at skabe værdifulde og innovative partnerskaber med relevante samarbejdspartnere mhp. at løfte det teknologiske forståelsesniveau inden for bagagehåndtering. Det kan f.eks. være ifm. samarbejder med forskningsinstitutioner eller andre selskaber, som har unikke teknologiske løsninger. Det er kun din og dit teams kreativitet, som sætter begrænsningerne.

Dine primære ansvarsområder centrerer sig om:

  • Konceptudvikling af nye tekniske bagageløsninger i samarbejde med team og eksterne partnere.
  • Udarbejdelse af projektbeskrivelser, kravspecifikationer og leveranceplaner.
  • Kvalitetssikre og teste planlagte leverancer.
  • Kontinuerligt at vurdere digitaliseringsmuligheder samt optimere / igangsætte PLC- og SCADA-systemer, Factory IT, softwareudvikling m.m.
  • Porteføljestyring af optimeringsprogram og andre projekter.
  • Ledelse, motivation og udvikling af dit team.

Du motiveres af at skabe noget sammen med andre


Jobbet kræver, at du har en stor viden om avanceret teknologi og formår at kommunikere din viden spiseligt og forståeligt til omverdenen. Du rækker ud og kan indgå partnerskaber og samarbejder med interessenter uden for lufthavnsregi – alt sammen mhp. at skabe værdi for morgendagens baggagehåndtering. Som leder formår du at tage en naturlig lederrolle for dit selvkørende team, og hvor du balancerer ledelse, projektledelse og nysgerrighed. Du er faktisk lidt ligesom en fodboldtræner, der evner at få forskellige individualister til at spille godt sammen og arbejde henimod et fælles mål.

Fagligt har du udover en baggrund som ingeniør eller tilsvarende erfaring med følgende:

  • Erfaring med drift og implementering af automatiseringsteknologi og vant til at arbejde med automatiserede produktionsprocesser.
  • Erfaring med personaleledelse.
  • Gode projektlederevner og erfaring med projektledelsesværktøjer.
  • Vant til at arbejde med stakeholdere på alle niveauer.
  • Flydende i engelsk (skrift og tale) og dansk på modersmålsniveau.

Din afdeling – Baggage Automation & Digitalisation


Baggage Automation & Digitalisation (BAU) er en del af Airport Baggage Service. I Airport Baggage Services sikrer vi sammen en stabil drift af vores bagageanlæg og løbende forbedring af vores kapacitet, processer, anlæg, teknologiske løsninger og afdelingen som helhed. Du får ca. 65 kollegaer, som er fordelt på fire afdelinger, som består af en blanding af ledere, akademikere, faglærte og ufaglærte. I dit område får du ansvar for fem dygtige Specialister og Projektledere, og I arbejder alle sammen med en bred række af interne og eksterne samarbejdspartnere. Vi lægger stor vægt på at afsøge nye løsninger på kendte udfordringer.

Vi skaber rammerne, så du kan lykkes. Og vi sammen kan blive dygtigere


At være sammen om at skabe fremtidens lufthavn, er ikke bare et job. Det er også en følelse af stolthed, der kommer med det ansvar, du har over for kolleger, rejsende og samfund. Og en puls du mærker fra hele Danmarks lufthavn, som aldrig står stille – med international atmosfære og forventningsfuld glæde.

Københavns Lufthavne er som arbejdsplads med garanti ’one of a kind’ – et lille samfund, hvor alle dine kolleger, sammen med de øvrige lufthavnskolleger, er en del af en stor mekanik.

Læs mere om hvordan du kan udvikle dig fagligt og om, hvordan vi tager ansvar og udvikler fremtidens lufthavn på cph.dk/om-cph/job.

Stig ombord på din nye karriere


I denne rekruttering arbejder vi sammen med Hudson Nordic. For mere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Svendsen eller Ann Sophie Thalund-Jørgensen på telefon +45 70 27 77 33.

Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen, så skriv gerne til HR Rekruttering på [email protected].

Om Københavns Lufthavne


Københavns Lufthavne (CPH) er en reguleret virksomhed, der ejer, driver og udvikler Roskilde Lufthavn og Københavns Lufthavn. I tæt samarbejde med myndigheder og kunder er opgaven at styrke Danmarks tilgængelighed til verden, fremme den bæredygtige rejse og yde den bedst mulige service til passagerer, flyselskaber og de mange virksomheder, der opererer i CPH.

CPH lancerede for nyligt en ny strategisk retning, der lægger endnu større vægt på bæredygtighed, digitalisering, innovation og passagerer-oplevelsen med målet om at skabe fremtidens lufthavn. Vi har en ambition om hele tiden at forny os og gøre en af verdens bedste lufthavne endnu bedre. Drevet af digitalisering og nye ideer vil vi møde passagerer og kunders skiftende behov i tæt samarbejde med vores partnere. Vi er fokuserede på at optimere processer, forenkle og udvikle vores forretning med fokus på kundernes behov og fremme bæredygtighed i alt, hvad vi gør.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger en projektleder med lyst til både at koordinere og fordybe sig i det almene boligområde og alle de opgaver en kommune har i forhold til at skabe gode boligområder – og samtidig facilitere, at kommunens borgere danner en forening, der kan holde strandene rene for tang i fremtidens velfærdssamfund.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Greve Kommune søger en borgerservicechef, der har et godt blik for nye løsninger og muligheder for at understøtte en effektiv borgerbetjening, og samtidig kan lede medarbejdere med mange forskellige opgavetyper, så alle oplever at de er en del af et hold, der lykkes sammen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Brøndby

    Souschef til udvikling af indsatser i Sundhedsplejen i [xxxxx] 19 passionerede medarbejdere står klar til at tage imod dig, der vil være med til at udvikle og lede Sundhedsplejen, samti..
    • Afdelingsleder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
30. juni 2024 289
29. juni 2024 293
28. juni 2024 291
27. juni 2024 289
26. juni 2024 289
25. juni 2024 295
24. juni 2024 301
23. juni 2024 310
22. juni 2024 315
21. juni 2024 321
20. juni 2024 316
19. juni 2024 317
18. juni 2024 314
17. juni 2024 320
16. juni 2024 348
15. juni 2024 361
14. juni 2024 368
13. juni 2024 363
12. juni 2024 351
11. juni 2024 351
10. juni 2024 351
9. juni 2024 370
8. juni 2024 370
7. juni 2024 373
6. juni 2024 376
5. juni 2024 393
4. juni 2024 390
3. juni 2024 390
2. juni 2024 398
1. juni 2024 405
31. maj 2024 406