Rekrutteringsfirma

Dynamisk afdelingsleder til automationsafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

På vegne af Holtec Automatic syd i Sønderborg/Tønder søger vi en dynamisk afdelingsleder til at styre en allerede succesfuld og etableret afdeling. Den nuværende afdelingsleder har ønsket en mere projektorienteret rolle som projektchef, hvorfor vi søger en ny ildsjæl til at lede og vækste afdelingen.

Om virksomheden

Holtec-gruppen er en vækstorienteret, veldrevet og konsolideret ingeniørvirksomhed inden for styringsteknik. Virksomheden leverer el-tekniske ydelser på et meget højt niveau, bl.a. projektledelse, softwareløsninger og produktion af styretavler til industrielle formål. Virksomheden agerer også som totalleverandør og delleverandør af el-tekniske leverancer. Holtec-gruppen er Siemens Solution Partner, Beckhoff Solution Partner og Lenze Partner, og der arbejdes også med både Allen-Bradley og Omron i huset.

Holtec-gruppen beskæftiger 130+ medarbejdere med kompetencer inden for software og konstruktion, men også montage, service og vedligehold. Kundesegmentet er bredt, eksempelvis maskinfabrikker, OEM-fabrikanter samt energi- og miljøsektoren hos offentlige og private virksomheder.

Holtec-gruppen har store vækstambitioner og har fra hovedsædet i Esbjerg de sidste 7 år åbnet afdelinger i Hobro, Sønderborg, Aalborg, Ringkøbing, Kolding, Ikast, Aarhus, Tønder og tavleproduktion i Kroatien. Gennem de sidste 3 år er medarbejderstaben blevet forøget betydeligt, og tendensen ser ud til at fortsætte.

Vil du med på et vinderhold, så søg jobbet herunder.

Læs mere om Holtec på www.holtec.dk.

Om jobbet

Du vil få det overordnede ansvar for lokationerne Sønderborg og Tønder, en projektchef og 9 specialister samt evt. medarbejdere lånt fra andre afdelinger og datterselskaber. Det er ildsjæle og stærke kompetencer, du skal lede, hvorfor det er vigtigt, at du formår at være den coachende og samlende leder. Du vil referere til Holtecs CEO og have daglig dialog/sparring med den tidligere afdelingsleder, som har fået en mere projektorienteret rolle som projektchef.

Hovedafdelingen er i Sønderborg, og afdelingen i Tønder er Holtecs nyeste afdeling, som er etableret primo 2021. Projektchefen for din afdeling vil være den, der i samarbejde med dig, styrer ressourcerne i afdelingen. Du bliver en helt central spiller i en dynamisk og faglig kompetent virksomhed, hvor du sidder midt i minefeltet og samarbejder tæt med projekteringsafdelingen, softwareafdelingen, værkstedet og rejseteamet i Esbjerg/Ikast samt kunderne. Du har overblikket og kan sparre med alle kollegaer på rimeligt niveau, uanset om det er omkring en funktionsbeskrivelse, eldiagram, IO-liste eller et softwareproblem. Du arbejder tæt sammen med gruppens øvrige afdelingsledere/afdelinger bl.a. omkring ressourcer, så hele Holtec-gruppen vinder ved optimal planlægning og internt samarbejde.

Om dig

Du har kommerciel erfaring og har lyst til at arbejde med forretningsudvikling. Det forventes ligeledes, at du har erfaring med ledelse eller projektledelse. Som person er du udadvendt med et roligt væsen, og det falder dig naturligt at tale med mennesker på flere niveauer. Du er god til at lytte til kunden og afdække behovet med spørgeteknikker og notesblok. Samtidig er du god til efterfølgende at overdrage viden til kollegaerne, motivere dem i processen og udvise vedholdenhed og gennemslagskraft, når det er påkrævet. Du er i det hele taget god til at tilpasse dig situationen, være tilstede og afkode signaler fra kunder og kollegaer.

Vi forventer, at du

  • har en generel forretningsforståelse og har solid indsigt i virksomhedsøkonomi
  • medbringer erfaring inden for personaleledelse/projektledelse og salg på el-teknisk niveau
  • har god føling med automation, både HW og SW, erfaring med tilbudsgivning
  • har en teoretisk baggrund som maskinmester, ingeniør, elinstallatør eller lignende
  • har dokumenterbar erfaring inden for branchen og gerne et godt netværk i regionen
  • behersker dansk, engelsk og tysk ubesværet i skrift og tale
  • fungerer i et uformelt arbejdsmiljø blandt dygtige og arbejdsomme kollegaer, der har kunden i fokus
  • er kvalitetsbevidst og leverer til tiden og kan skabe tillid
  • er en samlende person, der kan skabe en god teamspirit.

Virksomheden tilbyder

Virksomheden tilbyder ansættelse i en innovativ virksomhed i vækst, hvor du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og respektfuld kultur. Løn forhandles efter kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller [email protected].



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Sydjylland

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Sønderborg

    Servicemindede chefvært-/inder søges til Maximum Sønderborg Har du en drøm om at blive/være leder? Er du klar til at skabe rammerne for at vores gæster får en unik oplevelse? - se nærmere her. .
    • Afdelingsleder
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Egtved

    Kan du lede og udvikle en solid egenproduktion?
    • Afdelingsleder
    • Egtved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. juli 2024 98
5. juli 2024 98
4. juli 2024 95
3. juli 2024 94
2. juli 2024 89
1. juli 2024 88
30. juni 2024 96
29. juni 2024 100
28. juni 2024 97
27. juni 2024 95
26. juni 2024 93
25. juni 2024 95
24. juni 2024 94
23. juni 2024 95
22. juni 2024 97
21. juni 2024 97
20. juni 2024 93
19. juni 2024 101
18. juni 2024 97
17. juni 2024 95
16. juni 2024 100
15. juni 2024 103
14. juni 2024 107
13. juni 2024 106
12. juni 2024 108
11. juni 2024 110
10. juni 2024 110
9. juni 2024 112
8. juni 2024 111
7. juni 2024 111
6. juni 2024 107