Rekrutteringsfirma

Key Account Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

På vegne af Klauke, som indgår i den amerikanske Emerson Electric koncern, søger vi en initiativrig og forretningsorienteret Key Account Manager, der kan udvikle salget af værktøjer til professionelle brugere i Danmark.

OmKlauke

Klauke er kendt som benchmark for innovation og sikkerhed, hvor kunden er professionelle brugere af installationsværktøjer og tilbehør primært i el- og industrisegmentet. Klauke sikrer omkostningseffektivitet og leverer pålidelige produkter af højeste kvalitet. Du bliver en del af den skandinaviske organisation, som tæller 11 medarbejdere, heraf 7 i Danmark, som arbejder med produkter relateret til VVS-branchen (RIDGID) og i fremtiden også elbranchen (Klauke). Se mere om Klauke her: www.klauke.com.

Om dig og opgaven

For at understøtte og videreudvikle Klaukes position i Danmark søger vi en KAM, som gennem stort drive og engagement medvirker til eksekveringen af Klaukes strategi. Du vil få en central position i krydsfeltet mellem Klaukes produktsortiment, distributøren, forhandlere samt slutkunden. Her er du produktspecialisten, som sælger gennem rådgivning, dér hvor værktøjerne anvendes. Det forventes du at gøre via en langsigtet, strategisk indsats, hvor kundesegmenterne bearbejdes over tid, men samtidig uden du mister det daglige fokus på salg.

Hovedopgaverne vil være:

  • støtte og udvikling af eksisterende forhandlere gennem rådgivning og produkttræning
  • udvikling af nye kundesegmenter inden for f.eks. vind og solenergi, skibsbygning og MEP-segmentet (Mechanical Electrical Plumbing)
  • selvstændig planlægning og gennemførsel af kundebesøg hos eksisterende og nye kunder inden for elindustrien
  • forretningsudvikling gennem langsigtet og struktureret bearbejdning inden for udvalgte segmenter
  • igangsætning af initiativer der øger Klaukes brand awareness blandt potentielle slutbrugere
  • opfølgning på kunder og salgsprocessen.

Din baggrund og erfaring

Vi forestiller os, at du har flere års salgserfaring som KAM eller har arbejdet med teknisk projektledelse eller projektsalg til professionelle kunder inden for industrien, samt har erfaring med eltekniske produkter. Det er et krav at du har en elteknisk uddannelse, som f.eks. elektriker- og/eller installatør, stærkstrømstekniker eller ingeniør.

Personlige kvalifikationer:

  • relationsskabende med gode kommunikations- og forhandlingsevner
  • kompetent og professionel sælger, hvor du når dine mål gennem din faglighed og rådgivning
  • vant til at kommunikere og rådgive i forhold til tekniske løsninger
  • selvmotiverende, initiativrig, resultatorienteret og selvstændig
  • kan opretholde og følge en høj grad af etik i henhold til selskabets firmapolitik
  • arbejder sikkert i Office-pakken
  • flydende i dansk skrift og tale og behersker engelsk på et godt niveau. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Din bopæl er i sikkert regionen omkring København, Odense, Vejle eller Århus, men kan være overalt i Danmark, hvor du til dels arbejder ud fra dit hjemmekontor, men også fra virksomhedens danske kontor ved København. Du skal være indstillet på rejsedage, da du arbejder i hele Danmark og til tider støtter dine kollegaer i Skandinavien. Virksomheden har kontor i Karlslunde, hvor ledelsen samt støttefunktioner inden for service og support holder til. Du vil få en grundig oplæring og introduktion til Klaukes produktsortiment og løbende videreuddannelse fra den tyske organisation.

Virksomheden tilbyder

Der tilbydes en stilling, hvor du er med til at præge udviklingen i en vækstorienteret virksomhed. Du får en særdeles grundig oplæring, engagerede kollegaer og refererer til virksomhedens danske direktør. Du tilbydes en attraktiv og konkurrencedygtig gagepakke, som består af fast løn og resultatløn med attraktivt indtjeningspotentiale, bil på hvide plader og fuldt udstyret hjemmekontor.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte Pay-Back specialist rekruttering:

Seniorkonsulent Tonny Lang, tlf. 5055 5666 eller pr. mail: [email protected] eller seniorkonsulent Jonas Jørgensen, tlf. 3152 8191 eller pr. mail: [email protected].

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at ansøge snarest, da stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Du søger jobbet via "ANSØG"-knappen herunder.

Om Emerson Electric

Emerson (NYSE: EMR), der har hovedsæde i St. Louis, Missouri (USA), er en global teknologi- og teknikvirksomhed, der leverer innovative løsninger til kunder på markeder inden for industri, handel og beboelse.

Emerson Automation Solutions hjælper virksomheder, der arbejder inden for process manufacturing, hybrid manufacturing og discrete manufacturing med at maksimere produktionen og beskytte medarbejderne og miljøet samtidig med, at energiforbruget og driftsomkostningerne optimeres.

Emerson Commercial and Residential Solutions bidrager til at sikre komfort og sundhed, beskytte fødevarekvaliteten og -sikkerheden, fremme energieffektiviteten og skabe en bæredygtig infrastruktur. Du finder yderligere information på www.emerson.com.

Emersons verdensomspændende Professional Tools-virksomheder tilbyder den bredeste portefølje af pålidelige værktøjer og teknologier for dem, der arbejder i mekaniske, elektriske og blikkenslagerbrancherne. Med udpræget ekspertise fra RIDGID, Greenlee og Klauke, leverer virksomheden pålidelige produkter, som yder driftssikkerhed til industriens hårdeste udfordringer.

Klauke, Greenlee og HDE-varemærkerne står for innovation, sikkerheds- og omkostningseffektivitet ved installationsteknologi, ubetinget og uden kompromis. Professionelle brugere verden over stoler på virksomhedens produkter og applikationsorienterede løsninger, både i forbindelse med elektrisk forbindelsesteknologi, værktøjer og måleudstyr. Du finder yderligere information på www.klauke.com.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 2.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger

Lignende jobs

  • Sælger i Silkeborg

    Fri kontakt
    Har du teknisk forståelse og dygtig til at sælge business to business? Motiveres du af at opsøge nye kunder og samtidig tænke udvikling af eksisterende portefølje? Kan du leverer kompetent og teknisk rådgivning inden for kalibreringsområdet? Så kan du være den rette til dette job. Trescal.
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sælger i Hjørring

    Fri kontakt
    Er du klar til luftforandring? Thermex er en solid og velkonsolideret virksomhed med mere end 60 års erfaring indenfor udvikling og salg af emhætter og ventilationsprodukter. Thermex er et veletableret brand og er kendetegnet ved innovative produkter, flot design og god kvalitet.
    • Sælger
    • Hjørring
    Få mere info
  • Sælger i Frederiksberg

    Fri kontakt
    Account Manager til fibernet løsninger. Job-id: 4668-4020. Trives du med at opsøge nye kunder og kan du lide at køre i bil på Sjælland? Er du god til at booke og afholde møder med bestyrelse eller administrator i boligforeninger?
    • Sælger
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Sælger i Hobro

    Sælger søges til organisation/virksomhed i 9500 Hobro
    • Sælger
    • Hobro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som sælgere
6. juli 2024 2118
5. juli 2024 2123
4. juli 2024 2103
3. juli 2024 2084
2. juli 2024 2101
1. juli 2024 2108
30. juni 2024 2206
29. juni 2024 2213
28. juni 2024 2226
27. juni 2024 2227
26. juni 2024 2249
25. juni 2024 2239
24. juni 2024 2279
23. juni 2024 2284
22. juni 2024 2282
21. juni 2024 2299
20. juni 2024 2288
19. juni 2024 2301
18. juni 2024 2257
17. juni 2024 2268
16. juni 2024 2200
15. juni 2024 2274
14. juni 2024 2287
13. juni 2024 2294
12. juni 2024 2271
11. juni 2024 2258
10. juni 2024 2240
9. juni 2024 2262
8. juni 2024 2268
7. juni 2024 2227
6. juni 2024 2284