Leder til organisationsudvikling og interessenthåndtering i virkeliggørelsen af Fremtidens S-bane

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Taastrup

Vil du være en del af det team, der står for at gennemføre et af de største og mest komplekse transformationsprojekter i Danmark? Så er du måske vores nye kollega!

En vigtig rolle i et komplekst projekt

DSB er i fuld gang med investeringer, der skal sikre, at danskerne også i fremtiden har et bæredygtigt og effektivt alternativ til biler, busser og fly.

Et af de steder, hvor jernbanen i de kommende år tager et kvantespring, er S-banen: Den nuværende S-bane skal over de kommende 15 år omlægges fra en traditionel by-bane til et fuldautomatiseret førerløst transportsystem: "Fremtidens S-Bane".

Omlægningen skal gavne vækst og mobilitet i hovedstadsområdet og fortsat bidrage til et klimavenligt bymiljø og skabe rum for flere kunder og dermed mindske trængslen. Med dagens standarder, vil den nye S-bane blive verdens største og hurtigste førerløse mass-transit system.

Der skal investeres i milliardklassen og ske store organisatoriske og tekniske forandringer. Det stiller krav om en nøjagtig styring af skiftet fra gammelt til nyt.

Leder med erfaring inden for interessent-håndteringog stort overblik

Fremtidens S-bane er oprettet i DSB som et program. Programmet forudsætter bl.a. gennemførelsen af en lang række organisatoriske projekter (transitionsprojekter).

Du bliver en del af programmets Transformationsafdeling, der udover Transitionsprojekterne har ansvaret for konkrete infrastrukturprojekter og opgraderingen af S-banens signalsystem. Din opgave bliver at sikre, at transitionsprojekterne igangsættes, ledes og eksekveres i godt samspil med DSB’s organisation og den tekniske del af programmet. I samspil med din chef - Transformation Manager - vil der også skulle oparbejdes et velfungerende samarbejde med relevante eksterne interessenter, herunder særligt Banedanmark.

Dine opgaver indebærer

  • Lede et team, der varetager en række organisatoriske alsidige forandringsprojekter fra Trafikstyringsaktiviteter, IT, bæredygtighed og kommercielle aktiviteter
  • Indgå i tæt dialog med alle interne og eksterne interessenter for at identificere og eksekvere de projekter, som er en forudsætning for realisering af visionen om Fremtidens S-bane
  • Sikre at projekterne besluttes, bemandes og realiseres indenfor rammerne af projektmodellen og programplanen for Fremtidens S-bane
  • I samspil med projektlederne for de enkelte projekter i Transition sikre den fornødne styring af projekterne, herunder at alle afhængigheder identificeres og monitoreres

Projektleder og organisationsudvikler med solid erfaring

For at skabe gode resultater i jobbet er det en forudsætning, at du har erfaring med projektporteføljestyring

Vi forventer, at du besidder følgende kvalifikationer

  • akademisk uddannelse
  • betydelig erfaring med gennemførelse af organisatoriske projekter
  • taler engelsk på højt niveau
  • erfaring med gennemførelse af projekter på jernbanen (fordel men ikke et krav)


Som person besidder du

  • veludviklede ledelsesmæssige og analytiske egenskaber
  • evnen til at samarbejde på tværs af mange tekniske fagligheder
  • evnen til at arbejde struktureret i en kompleks organisation
  • eksekveringskraft i forhold til at implementere nye metoder og arbejdsgange
  • motivation i relation til at gribe nye udfordringer
  • engagement og drive som forudsætning for at kunne bygge noget nyt op


Du trives med at arbejde i et fagligt udfordrende og politisk-påvirket miljø med mange interessenter. Du kan fastholde engagement og begejstres af arbejdet i en stor og alsidig organisation, hvor pålidelig togdrift og tilfredse kunder altid er det overordnede mål. Du motiveres af både langsigtede mål og et handledygtigt miljø.

Teamet

Dit team, der skal varetage transitionsprojekterne er p.t. normeret til 8 medarbejdere bestående af både DSB-medarbejdere og eksterne konsulenter, som alle er tændt af ideen om at realisere fremtidens S-bane og arbejder i en uformel arbejdstone

Det daglige arbejde vil ske i et tæt samarbejde med engagerede ledere og projektledere i Fremtidens S-bane og kolleger fra DSB’s basisorganisation.

Hør dine kommende kollegaer fortælle om, hvordan det er at arbejde i Fremtidens S-bane og vores andre megaprojekter her:

https://www.dsb.dk/om-dsb/job-i-dsb/vil-du-med-paa-rejsen/

Organisatorisk refererer du til chefen for Transformation Management, Fremtidens S-bane.

Ansættelsesvilkår
Som den største leverandør af offentlig transport i Danmark er vi stolte af at holde landet kørende. Det er vores mål at gøre bæredygtig, kollektiv transport til det foretrukne valg for alle i Danmark, og vi vil gerne have dig med på rejsen.

Som ny medarbejder i DSB bliver du en del af et stort fællesskab og en mangfoldig organisationskultur. Hos os er alle velkomne uanset køn, etnisk baggrund, handicap, alder, seksuel orientering og religion.

Du får mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer på tværs af hele virksomheden. Du kan også se frem til at træne i DSB’s eget fitnesscenter eller få et attraktivt medlemskab til Fitness World.
Som ansat i DSB har du adgang til fordelagtige rejsemuligheder. Vi tilbyder pension og sundhedsforsikring med både forebyggelse og behandling samt adgang til lækker frokost i vores kantine.

Din arbejdsplads vil være i Høje Taastrup i vores lyse og indbydende kontorer. Vi bor tæt på offentlig transport, selvfølgelig

Som mange andre virksomheder, har COVID-19 situationen også tvunget os til at nytænke, hvordan vi arbejder. Vi prøver forskellige modeller af og arbejder mere fleksibelt end før pandemien. Lige nu arbejder vi målrettet på at finde den bedste balance mellem på den ene side behovet for fleksibilitet og på den anden side behovet for sparring, et godt kollegaskab og opretholdelsen af en god hold-ånd.

Ansøgning
Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning og dit CV vedlagt relevante eksamenspapirer snarest, og senest den 7. februar 2022 via ansøgningslinket.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ansvarlig for Transformation i Fremtidens S-bane, Per Jacobsen, på telefon 40971961.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Taastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Taastrup
  • Mandag den 07. februar 2022

Lignende jobs

  • Genoplag - Teknisk serviceleder til ejendomsservic...

    Fri kontakt
    Center for Teknik & Miljø søger en ny engageret kollega, som kan bidrage aktivt til arbejdet med mange forskellige typer af opgaver indenfor ejendomsserviceområdet. Vi har fokus på samarbejde, sparring og vidensdeling, og vi sparer ikke på jokes og et godt grin.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Arenaskolen i Greve

    Fri kontakt
    Trivsel, faglighed, respekt, ansvar og fællesskab er nøgleordene i Arenaskolens værdigrundlag. Hvis du synes, at det er et godt grundlag at drive og udvikle en skole fra, så læs videre! Arenaskolen er en tosporet skole i Greve, og skolen er placeret tæt ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Skoleleder til Holmeagerskolen i Greve

    Fri kontakt
    Fællesskaber, nysgerrighed og livsduelighed – det er de tre grundlæggende værdier på Holmeagerskolen i Greve. Hvis de værdier fænger, så læs videre! Holmeagerskolen er en tresporet skole midt i Greve, og skolen er placeret lige ved s-togslinjen.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Leder til det sociale udføreområde for voksne i Gr...

    Fri kontakt
    Brænder du for at arbejde med udvikling af det sociale udføreområde og vil du være med til at forme fremtidens sociale indsatser for voksne borgere med særlige behov? Har du evnerne til at lede en engageret medarbejdergruppe, dygtige afdelingsledere og sikre både faglig kvalitet og økonomisk ansvarlighed?
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Taastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Taastrup over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 4
29. august 2024 5
28. august 2024 4
27. august 2024 4
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 4
22. august 2024 5
21. august 2024 5
20. august 2024 5
19. august 2024 5
18. august 2024 6
17. august 2024 6
16. august 2024 6
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 5
12. august 2024 5
11. august 2024 5
10. august 2024 5
9. august 2024 4
8. august 2024 4