Rekrutteringsfirma

Udviklingsorienteret Fabrikschef til Danish Crown Beef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Foodjob Nordic søger for Danish Crown Beef en stærk leder med god erfaring fra fødevareproduktion til at styrke den daglige drift og udvikling af selskabets produktion i Husum. Den rette kandidat får ansvar for en moderne produktionsvirksomhed, beliggende i Husum i Tyskland, der slagter over 100.000 kreaturer årligt, og gennem en række manuelle og automatiske processer producerer et bredt udvalg af oksekødsprodukter til hele verden. Der er ca. 200 timelønnede og 20 funktionærer (inkl. funktionærerne i administrationen), i alt 280 medarbejdere. Organisationen består af et stærkt team af dygtige medarbejdere, der til den fortsatte og fremtidige udvikling har brug for en dygtig forandringsleder med stærke menneskelige og ledelsesmæssige egenskaber, samt en solid forståelse for, og gerne erfaring med, tysk kultur og det tyske sprog.

Jobbeskrivelse:
Som fabrikschef refererer du til COO i Danish Crown Beef, og bliver ansvarlig for Husum-fabrikkens produktion og drift. Du får ansvar for optimal råvareudnyttelse, teknik, produktionsøkonomi, kapacitets-udnyttelse og koordinering med udviklings- og salgsafdelingerne på tværs af markeder - både omkring eksisterende som nye produkter. Du får det direkte ledelsesmæssige ansvar, som bl.a. indebærer direkte ledelse og ledelse gennem ledere, personaleplanlægning og medarbejderudvikling. Du er desuden vant til at have et tæt samarbejde på tværs med planlægnings-, salgs- og indkøbsfunktionerne.

I tæt samarbejde med de øvrige Danish Crown Beef koncernfunktioner får du ansvar for fabrikkens evne til at levere på følgende områder:

  • Optimering og effektivisering af kapacitetsudnyttelse af produktionsanlægget og øvrige ressourcer
  • Sikre levering af kvalitet til tiden i samspil med krav og efterspørgsel fra markedet
  • Sikre et godt arbejdsklima, stærk holdånd og trivsel på fabrikken
  • Overholdelse af driftsbudget og produktionskalkuler
  • Projektstyring i forbindelse med installation af nyt udstyr og indførelse af nye processer
  • Medvirke til produkt- og procesudvikling – herunder LEAN og øvrige procesoptimeringstiltag
  • Indgå aktivt i Beef’s forandringsrejse på tværs af koncernen

Jobbet som fabrikschef indeholder spændende ledelsesmæssige udfordringer og gode personlige udviklingsmuligheder. Du får et stort råderum, og mulighed for at sætte dit eget præg på fabrikken. Tilgangen til ledelse på koncernniveau er kendetegnet ved at give frihed under ansvar til at handle lokalt, såvel som fantastiske muligheder på tværs i koncernen, når der tænkes i ”Act as one” og samarbejdsmuligheder.

Kvalifikationer

Jobbet kræver en relevant uddannelse på tekniker- eller ingeniørniveau samt stærke kompetencer som personaleleder - gerne med baggrund i kødbranchen. Erfaring med, og et solidt fundament indenfor, arbejdsmiljø, sikkerhed, kvalitet, ledelse og produktivitet

Dine evner til at få tingene til at ske gennem proaktiv adfærd, ledelse og faglig sparring med dit team er afgørende for at skabe gode resultater. Derfor er dine erfaringer med produktion i fødevareindustri, procesindustri eller lignende af høj prioritet. Opgaverne er mangeartede, og tempoet er til tider højt. Derfor er det væsentligt, at du:

  • Har et højt energiniveau og trives med mange opgaver i proces samtidigt
  • En dygtig kommunikator med solide sprogkompetencer på tysk
  • Evner at få alle til at trække i samme retning og mod samme mål
  • Kan skabe overblik og optimere produktionsresultater og brug af ressourcer
  • Er struktureret i din tilgang til arbejdet og kan systematisere, men samtidigt tænke og agere pragmatisk og kreativ, når det er nødvendigt
  • Har gode samarbejdsevner på tværs af ledelseslag
  • Trives med selvstændighed, kvalitetsbevidsthed og har sans for detaljen

Da fabrikschefen skal være den synlige ankerperson på den fremtidige rejse, er det nødvendigt, at vedkommende er indstillet på at etablere sig med bopæl i nærområdet, eller i fornuftig pendlingsafstand til fabrikken. Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke efter kvalifikationer.

Klar til nye udfordringer?
Kontakt Director Mads Clemmensen fra Foodjob Danmark, tlf. 2912 6119, e-mail: [email protected] for yderligere information. Send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Ansøgninger behandles løbende. Vi ser frem til at modtage din ansøgning – Foodjob Nordic sikrer diskretion for alle ansøgere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Udlandet

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 6
26. september 2024 5
25. september 2024 5
24. september 2024 5
23. september 2024 5
22. september 2024 5
21. september 2024 5
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 7
13. september 2024 7
12. september 2024 7
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 6
7. september 2024 6
6. september 2024 6
5. september 2024 5
4. september 2024 6
3. september 2024 6
2. september 2024 6
1. september 2024 6