Leder til vores kontor i Vejle

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Om jobbet

Som kontorleder i Vejle får du personaleansvar for 22 engagerede og fagligt kompetente medarbejdere. Vejle spænder bredt fagligt og samarbejder både med lokale kommuner og private ejendomsudviklere, ligesom vi også har landsdækkende specialistydelser indenfor f.eks. maskinstyring og 3D-scanning. Du vil referere til og have tæt sparring med områdechefen i Syd, som har det overordnede ansvar for de fem kontorer i Syd – Kolding, Haderslev, Vejle, Sønderborg og Esbjerg. Kontorerne i området arbejder tæt sammen om at sikre optimal opgaveløsning, sørge for ressourceudnyttelse samt sikre god personaleledelse og trivsel.

Du bliver desuden kollega med et team af kontorledere på tværs af landet, som sparrer både fagligt og ledelsesmæssigt, og vi tilrettelægger et uddannelsesforløb for dig som kontorleder. Derudover bliver du den faglige frontfigur i Vejle, der er med til at sætte en faglig retning og udvikle kontoret sammen med dine kolleger på kontoret og områdechefen.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Sikring af hensigtsmæssig fordeling af opgaver samt udnyttelse af ressourcer, således den daglige drift udføres mest optimalt.
  • Personaleansvar for medarbejderne på Vejle kontoret, herunder afholdelse af 1-1, lønsamtaler samt ansættelsessamtaler.
  • Bidrage til fastholdelse høj arbejdsglæde og trivsel på kontoret.
  • Salg og markedsudvikling i tæt samarbejde med kontoret og områdechefen, herunder sikre indfrielse af aftalte mål.
  • Projektledelse og håndtering af egne kunder samt faglig sparring til medarbejdere.
  • Afholdelse af kontormøder samt deltagelse i driftsmøder med driftskoordinatorer og kontorledere i området.
  • Kompetenceudvikling af medarbejdere i samarbejde med HR og Academy.

Vi oplever stor vækst i mængden af opgaver og kan se, at der stadig er vigtige markeder, som vi gerne vil være endnu stærkere på. Du skal være med til at bidrage til, at vi fortsat er en stærk og attraktiv partner for vores kunder, og vejen dertil er, at vi fortsat er en attraktiv arbejdsplads for kompetente medarbejdere.

For den rette kandidat vil der være mulighed for udvikling af kompetencer såvel faglige, ledelsesmæssige, menneskelige som kommercielle.

Om dig

Din uddannelse er ikke afgørende, men du er sikkert landinspektør, ingeniør eller lignende. Du har flere års erfaring inden for dit felt, og har succesrig erfaring med rådgivning inden for nogle af vores arbejdsområder. Det er en fordel, hvis du har ledelseserfaring og/eller er beskikket landinspektør, men det er ikke et krav. Du ser det som en spændende mulighed at være med til at løfte driften og medarbejderne på kontoret i Vejle. Som person trives du med at arbejde selvstændigt, og opbygger ubesværet tætte og tillidsfulde relationer med såvel medarbejdere som kunder.

Vi forventer, at du

  • har en oprigtig interesse i mennesker og gør dit bedste for at spille dem gode.
  • prioriterer og evner nærværende ledelse.
  • er positiv, kvalitetsbevidst og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • er optaget af et godt arbejdsmiljø og trives med at være faglig frontløber.
  • har ambitioner om at udvikle dig og de medarbejdere du er leder for.
  • arbejder struktureret, selvstændigt, proaktivt og har lyst til at gå aktivt ind i samarbejdet med dine kollegaer og områdechefen.

I Geopartner udnytter vi vores bredde til at sørge for at kunden får nem adgang til god service af høj kvalitet, og du skal derfor evne at arbejde på tværs af faggrene og kontorer.

Bliv en del af Geopartner

Vi er 255 medarbejdere fordelt på 24 kontorer, da vi ønsker at være lokalt forankret. Du bliver en del af et stærkt fagligt miljø, der samarbejder på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til et godt grin, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone og kultur er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes to til tre gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet. Hos os er din tid til vidensdeling og uddannelse højt prioriteret, således vi sikrer et stærkt fagligt niveau, og giver hver enkelt medarbejder mulighed for at udvikle sig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Rasmus Lundegaard på +45 9292 0665. Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vejle
  • Søndag den 20. november 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vejle over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
6. oktober 2024 7
5. oktober 2024 7
4. oktober 2024 7
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 6
1. oktober 2024 4
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 3
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 6
19. september 2024 8
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11