Ambitiøs leder til Teknik & Miljø i [xxxxx] - genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

Er du en dygtig leder? Brænder du for bæredygtigt byggeri, datadrevet energiledelse, arkitektur og kompetent bygherrerådgivning? Så er det dig, vi søger!

Det forventer vi af dig:

  • Du har dokumenteret ledelseserfaring og er dygtig til at sætte det rette hold for at opnå afdelingens mål og ambitioner.
  • Du er kundeorienteret og serviceminded og ser kommunens forvaltninger som dine vigtigste samarbejdspartnere.
  • Du kan agere i en politisk ledet organisation. Du behøver ikke nødvendigvis at have kommunal erfaring. Til gengæld skal du være i stand til hele tiden at udvikle og tilpasse din afdeling, så den kan levere god service og førsteklasses rådgivning til kommunens forvaltninger, personale og brugere.
  • Du brænder for bæredygtigt byggeri, datadrevet energiledelse, arkitektur og kompetent bygherrerådgivning.
  • Du kan se behovene hos dine kunder, før de selv gør. Du evner at levere gennemtænkte og visionære løsninger, der skaber sammenhæng til kommunens øvrige politikker og strategier.
  • Du har strategisk forståelse og forstår at planlægge, lede og styre de processer, som tilfører tilfredse kunder. Du har erfaring med et eller flere af de fagområder, som afdelingen arbejder med.
  • Du kan kommunikere forståeligt og levende om de vigtige opgaver, afdelingen arbejder med, til mange forskellige brugere – fra politikere og direktører til pedeller og håndværkere.

Det indeholder stillingen
Som leder af Kommunale Ejendomme kommer du til at stå i spidsen for at udvikle og drive en afdeling, der tænker strategisk og har en helhedsorienteret tilgang til byggeriet. Vi tænker både energiforbrug, arkitektur, byggematerialer, opførelse og drift sammen for at skabe de optimale rammer for kommunens velfærdsproduktion.

Du får ansvaret for en afdeling, der har fokus på at bruge data som grundlag for de indsatser, vi sætter i værk omkring bygningerne. Vi har bl.a. udviklet en digital ejendomsportal og er i gang med et udviklingsprojekt omkring datadrevet energiledelse.

Vejle Kommune er en af de 20 danske kommuner, som er udvalgt til at følge i fodsporene på de mest klimaambitiøse byer i verden og blive en del af en gruppe af internationale klimafrontløbere.
Igennem DK2020 programmet sætter Vejle skub i indsatsen for at opfylde Parisaftalen på kommunalt niveau med sparring fra det internationale bynetværk C40 og den grønne tænketank CONCITO. Målet er at bidrage til at udvikle handlingsorienterede klimaplaner, der definerer, hvordan de medvirkende kommuner opnår reduktioner i udledning af drivhusgasser, der lever op til målsætningen i Parisaftalen.

Håndteringen af de kommunale bygninger er en vigtig brik i dette arbejde. Det er nødvendigt at udvikle en helhedsorienteret tilgang til byggeriet, hvor både energiforbrug, arkitektur, byggematerialer, opførelse og drift skal tænkes sammen.

Du skal lede denne udviklingsproces og skal kunne udvikle og styrke afdelingen hen imod dette mål.

Du skal desuden sikre, at afdelingen kan levere nyeste viden inden for fagområdet og være aktiv i relevante fora og netværk. Du skal forstå de mange fagligheder, som skal bringes i spil i processerne omkring bygninger – både dem, der er i din egen afdeling, men også dem, som findes i Teknik & Miljø og de forvaltninger, du samarbejder med.

Om os
Kommunale Ejendomme er en af fire afdelinger i chefområdet Byer & Land. Stadsarkitekten er chef for området, der har bæredygtig vækst og udvikling som sit fokusområde. Mange af kommunens store vækstindsatser er placeret i chefområdet, og området er med til at udvikle og styre projekter, der giver udvikling i hele kommunen. Byer & Land beskæftiger i alt ca. 70 medarbejdere.

De fire afdelinger er Projektudvikling, Anlæg & Infrastruktur, Økolariet og Kommunale Ejendomme. Området har en velfungerende ledergruppe, der arbejder med ledelsen af det samlede chefområde gennem fælles aktivitetsplaner, områdeindsatser for den samlede medarbejdergruppe og ledergruppen i området.

Opgaver under Kommunale Ejendomme
Kommunale Ejendomme har ansvaret for energistyring, energiledelse og udvendigt vedligehold af alle kommunens bygninger. Afdelingen leverer også bygherrerådgivning, byggeteknisk rådgivning og projektering til kommunens forvaltninger.

Afdelingen arbejder med strategisk udvikling, tilpasning og vedligeholdelse af de kommunale bygninger i Vejle Kommune og er intern rådgiver for kommunens forvaltninger. Opgaverne fordeler sig inden for byggeri og drift.

Inden for byggeri beskæftiger afdelingen sig med bygherrerådgivning i forbindelse med byggeprojekter og renovering, hvilket omfatter spacemanagement, rådgivning og støtte ved byggestyring og byggeadministration. Dertil kommer projektering, udbud, tilsyn, og kvalitetskontrol af aftalte byggeopgaver samt udarbejdelse af ideoplæg og projekter til myndighedsgodkendelse.

Inden for drift beskæftiger afdelingen sig med vedligehold af klimaskærm samt teknisk drift og vedligehold af tekniske installationer. Herunder udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner og budgetter for vedligehold.
Der er 17 medarbejdere i afdelingen med mange forskellige faglige kompetencer. Afdelingen er i dag organiseret i fem faglige teams, der er ansvarlige for bygherrerådgivning, arealhåndtering, projektering, vedligehold og energi.

Flere oplysninger
Interesserede kan kontakte Stadsarkitekt Lisbet Wolters på telefon 2033 9468 eller direktør for Teknik & Miljø, Michael Sloth på telefon 2044 6970.

Du kan læse mere om os på www.vejle.dk

Ansøgningsfrist
Vi skal have din ansøgning senest torsdag den 26. september 2019.

Vi holder samtaler mandag den 30. september 2019.

Tiltrædelse den 1. november 2019 eller hurtigst muligt derefter. Vi venter gerne på den rette.

Ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og regler om ny løn. Du bliver ansat i Teknik & Miljø forvaltningen, Kirketorvet 22, 7100 Vejle med reference til stadsarkitekt Lisbet Wolters.

Profilanalyse
Vi benytter personprofilanalyse og eventuelt cases i forbindelse med ansættelsen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Vejle
  • Torsdag den 26. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Vejle

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Vejle over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Vejle over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
20. september 2024 6
19. september 2024 8
18. september 2024 9
17. september 2024 9
16. september 2024 9
15. september 2024 10
14. september 2024 10
13. september 2024 10
12. september 2024 10
11. september 2024 10
10. september 2024 11
9. september 2024 11
8. september 2024 11
7. september 2024 11
6. september 2024 11
5. september 2024 11
4. september 2024 11
3. september 2024 8
2. september 2024 7
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 8
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 6
21. august 2024 6