Selvstændige og udviklende stillinger med kontrolopgaver hos Skattestyrelsen i Aalborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Kunne du tænke dig at bruge din baggrund inden for moms, regnskab eller revision i afvekslende opgaver? Motiveres du af kontrolarbejde, sagsbehandling og udgående kontroller? Så skal du måske være vores nye kollega.

Frie rammer og mange udfordringer
Dine opgaver bliver primært kontrol inden for momsområdet. Vi arbejder i projekter og, afhængig af din profil, bliver du en del af ét af vores to projekter. Det ene er et landsdækkende projekt med udbetalingskontrol af negative moms og lønsumsafgiftsangivelser. Det andet er et landsdækkende projekt omkring positive momsangivelser. Du kommer i det daglige til at arbejde selvstændigt med dine egne sager og løser andre opgaver i samarbejde med kollegaer i enheden, og med andre kollegaer i organisationen. Du får med andre ord en dagligdag, som varierer mellem stor selvstændighed, faglig sparring og videndeling.

For begge projekter gælder, at arbejdsformen er en analytisk tilgang til de momsangivelser som Skatteforvaltningen modtager. De er grundlag for en kontrol af virksomhedernes momsgrundlag for at sikre, at der sker korrekt afregning af afgifter. Vi arbejder med en proaktiv tilgang til opgaveløsningen og til dialogen med virksomhederne og deres rådgivere, og det kan foregå både fra kontoret og ude i virksomhederne. Opgaverne kan være komplekse og derfor vi skal kunne kommunikere tydeligt og målrettet både skriftligt og mundtligt i relationen med virksomhederne og internt.

Dine kompetencer kommer i spil
Der kan være flere tilgange til stillingen. Fx uddannelsen Skatteforvaltningens fuldmægtiguddannelse, diplomuddannelsen i Skatter og Afgifter, Akademiuddannelse i Skatter og Afgifter, cand.merc.aud., cand.merc.jur. HD(R) eller andet indenfor regnskab, revision. Du kan også have tilegnet dig kompetencerne gennem dit erhvervsarbejde fra fx en regnskabs- eller revisionsvirksomhed. Et godt kendskab til revision eller sagsbehandling indenfor moms-, afgifts- eller skatteområdet er en fordel.

Din hverdag vil være afvekslende og til tider med korte deadlines og mange berøringsflader i og uden for Skattestyrelsen.

Vi vil gerne have en kollega der:

  • er en teamplayer, der også træffer selvstændige beslutninger
  • prioriterer det gode kollegaskab
  • kan bevare overblikket i travle perioder og yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt
  • er åben om egne udfordringer og villig til at lære nyt både via sidemandsoplæring og kurser
  • er parat til opsøgende telefonisk kontakt hos virksomhederne samt udgående kontrolbesøg


Høj faglighed og teamspirit
Vi er et stærkt fagligt team af gode kollegaer med en humoristisk og uhøjtidelig omgangstone. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, hvor dagligdagen er præget af frihed under ansvar, godt humør og en kultur der prioriterer samarbejde, faglig sparring og videndeling.

I enheden Større Erhvervsvirksomheder 8 i Aalborg er vi for tiden 24 engagerede kollegaer, hvoraf 12 arbejder med Projekt Udbetalingskontrol af negative moms- og lønsumsafgiftsangivelser, mens 5 arbejder i Projekt Positive momsangivelser. De øvrige kollegaer arbejder i andre projekter.

I hele afdelingen Større Erhvervsvirksomheder er vi ca. 250 medarbejdere fordelt på 12 enheder i hele landet som arbejder med kontrol, vejledning mv. indenfor selvstændige erhvervsdrivende. Vi arbejder målrettet for at sikre, at virksomhederne betaler de korrekte skatter og afgifter til tiden.

Du får:

  • en selvstændig og afvekslende arbejdsdag
  • opgaver der udfordrer og udvikler dig
  • et arbejdsmiljø, hvor tillid og ansvar går hånd i hånd
  • rammer der tager hensyn til arbejds- og familieliv
  • mulighed for kompetenceudvikling og videre-/efteruddannelse
  • nye kollegaer, der glæder sig til at se dig og er klar til at lære fra sig
  • dygtige og engagerede kollegaer, der samlet har en bred faglig viden


Ansøgning og kontakt
Send ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg jobbet” senest søndag d. 1. marts 2020. Vi forventer at holde samtaler løbende og tiltrædelse ønskes snarest muligt evt. 1. april.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Jan Axelsen på tlf.nr. 72 38 55 06.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer og straffeattest.

Dit arbejdssted bliver indtil videre Skibsbyggerivej 5, 9000 Aalborg.

Om Skattestyrelsen
’Vi sikrer, at borgere og virksomheder betaler korrekte skatter og afgifter til tiden’

Den opgave løser Skattestyrelsen ved at gøre det nemt og trygt at betale, ved målrettet at bekæmpe svindel og ved at have effektive kontrolmekanismer integreret i alle dele af opgaveløsningen. Vi har en vigtig samfundsopgave, og vi er ydmyge overfor det store ansvar, der følger med vores myndighedsrolle. Vores afgørelser skal være korrekte og fagligt velfunderede. Derfor er faglighed og et højt kompetenceniveau hos vores medarbejdere og ledere kernen i vores arbejde.

Vi søger løbende nye kollegaer, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 10.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 01. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 2
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 4
10. september 2024 6
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 6
31. august 2024 4
30. august 2024 6
29. august 2024 5
28. august 2024 6
27. august 2024 4
26. august 2024 3
25. august 2024 4
24. august 2024 3
23. august 2024 3
22. august 2024 3
21. august 2024 3
20. august 2024 3

Værd at vide når du søger job som akademisk medarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!