Ingeniør til sektionen for Ildstøtte og Sensorer i Forsvarsministeriets Materiel- og In...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du lyst til at arbejde med anskaffelse og implementering af sensorer til Forsvarets operative køretøjer? Er du teknisk og elektronisk velfunderet? Og har du kenskab til og forståelse for optik, sensorer og kameraer?

Teknologien inden køretøjsmonterede sensorer er i en voldsom teknologisk udvikling og har Forsvarets fokus fremadrettet – Dette er stillingen, som skal anskaffe materiellet og følge denne udvikling.

Vi tilrettelægger et godt oplæringsforløb til dig, hvis du er nyuddannet.

Om os

I Kapacitetscenter Ildstøtte og Sensorer er vi 13 civile og militære medarbejdere. En chef, en souschef og 11 sagsbehandlere med hver deres speciale.
Vi beskæftiger os med kapacitetsudvikling og drift af ildstøtte og sensorer til hele Forsvaret. Vi anskaffer nye materielsystemer, danner grundlag for efterfølgende drift, iværksætter materielmodifikationer, og vi har ansvar for bortskaffelse af systemerne. Populært sagt, så løfter vi materielansvaret fra "vugge til grav" i samarbejde med brugerne ved de forskellige værn.

Om stillingen

Du indgår i det team, der anskaffer og implementerer Forsvarets nye mobile sensorer til Hæren og Specialoperationsstyrkerne. Du har flere projekt- og materieldriftsopgaver inden for sensorer, særligt inden for køretøjsmonterede sensorer, hvor du er ansvarlig for implementering og drift af Køre-kamerasystemet som vi er ved at implementere og montere på syv forskellige platforme/køretøjer.

Du indgår i projekt-teams ved de store projektanskaffelser, hvor du som teknisk specialist arbejder tæt sammen med en juridisk medarbejder, en projektleder og en økonomimedarbejder. På sigt håndterer du udbudsprojekter og kontraktforhandlinger på tekniske specifikationer og udarbejder den tilhørende drifts- og vedligeholdelsesdokumentation.
På driftssiden kontrollerer du den logistiske del og indfører udviklingsmuligheder på kapaciteter indenfor dit ansvarsområde sammen med Forsvarets brugere, leverandører, værksteder og med FMI’s øvrige afdelinger.
Du sikrer grundlaget for drift og vedligehold af systemerne, så de kan benyttes både i Danmark og hos enheder udsendt på mission.
Via kurser, kontakt med industrien og ved stor dialog med soldater og leverandører, opbygger og vedligeholder du din specialistviden inden for dit område (Elektro-optik og lasere).
Du får sidemandsoplæring af en erfaren ingeniør-kollega, der sikrer dig en god indføring i processerne. Med tiden bliver du omdrejningspunktet i forskellige anskaffelser og udbud.

Dit arbejdssted er Ballerup og du har ca. 20 - 30 rejsedage om året i både ind- og udland.

Om dig

Du er uddannet ingeniør inden for elektronik, eventuelt nyuddannet. Det er en forudsætning, at du har et basalt kendskab til og forståelse for elektrooptik, herunder de typiske spektrale områder som for eksempel Visuel, N-IR, SWIR, MWIR og LWIR. Du har også kendskab til elektronik og forskellige typer sensorer, lasere, akustiske ”lytte”systemer, kamerasystemer og generelt optikudstyr som night vision goggles og termiske kameraer. Det er en fordel, at du har kendskab til lasere.

Du har kendskab til dataudveksling via datanetværk i forhold til at stille udbudskrav og indgå i dialog med firmaer.
Du har desuden en vis mekanisk forståelse, men det er ikke et krav. Du har gode kommunikationsevner i både skrift og tale på dansk og engelsk.
Som person trives du med at samarbede med personer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder. Du arbejder selvstændigt med dine opgaver og følger dem til dørs. Du er proaktiv og handlekraftig, og du trives i et omskifteligt miljø.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet i henhold til gældende overenskomst, og du får en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Du har mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde godkendelsen gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til major Michael Ulrich på telefon: 72 81 49 51. Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Karin Dupont, Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon: 32 66 51 88.
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis snarest og senest den 13. april 2020. Vi holder samtaler den 20. og 21. april 2020. Stillingen er til besættelse senest den 1. juni 2020
I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.
MERE OM FMI
FMI fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Mandag den 13. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0