Sagsbehandler ved Kapacitetsansvarlig Luftsystemer - Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du lyst til at komme tæt på arbejdet med anskaffelse og drift af fly, helikoptere, radar-, overvågnings- og kommunikationssystemer?

Er du typen, der kan se løsninger frem for begrænsninger? Er du både kreativ og systematisk? Kan du holde overblik i en travl hverdag, med samtidigt blik for detaljen? Og har du lyst til at arbejde i en afdeling, hvor den ene dag ikke ligner den næste? Så er du måske vores nye subporteføljekoordinator med ansvar for at skabe og vedligeholde det nødvendige overblik over igangværende og kommende anskaffelsesprojekter, rammeaftaler samt forretningsudvikling - en særdeles central opgave i divisionen, der understøtter ledelsens løbende styring og prioritering.

Om os

Kapacitetsansvarlig Luftsystemer er et af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses fire kapacitetsansvarsområder (It, Land, Maritim og Luft). Kapacitetsansvarlig Luftsystemer har en stor berøringsflade såvel internt i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse som med leverandører og kunder – særligt i form af de enkelte værnsstabe i Værnsfælles Forsvarskommando m.fl.

Koordinationsafdelingen er i samarbejde med forretningsområderne ansvarlig for en effektiv løbende kontakt til Værnsfælles Forsvarskommando om udvikling af eksisterende materiel og behov for nyt materiel.

Koordinationsafdelingen har ansvaret for koordination af alle sager der går på tværs af de enkelte forretningsområder samt den overordnede styring af Kapacitetsansvarlig Luftsystemer portefølje i form af projekter og driftsaktiviteter.

Koordinationsafdelingen fungerer desuden som ledelsessekretariat for Chefen for Kapacitetsansvarlig Luftsystemer og har i den forbindelse til opgave at:

• Sikre et kontinuerligt overblik over den samlede opgaveportefølje og aktuelle prioritering.
• Koordinerer den overordnede og langsigtede planlægning på personel-, materiel- og økonomiområdet.
• Sikre overblik som beslutningsgrundlag for en hensigtsmæssig ressourceallokering og opgaveløsning.
• Koordinerer sager af tværgående karakter eller af særlig styringsmæssig interesse.
• Moniterer den samlede opgaveløsning og i den forbindelse, medvirke til at fremme det tværgående samarbejde og skaffe produktionstekniske hindringer af vejen.
Vi tilbyder en udfordrende hverdag i et dynamisk miljø med en fri og uformel omgangstone og hvor der er respekt for den enkeltes kompetence.

Sammenfattende vil dine opgaver generelt spænde bredt og byde på udfordringer i en sjov og velfungerende afdeling.

Om stillingen

Konkret ligger opgaven med styring af KALU subportefølje i Koordinationsafdelingen, hvor du vil komme til at indgå i et team med ca. 9 militære og civile kollegaer. Vi understøtter udarbejdelsen af grundlaget for styring og gennemførelse af fremtidige materielanskaffelser gennem varetagelse af en række nøglefunktioner.

Du får hos os et spændende og uformelt arbejdsmiljø med et godt kollegialt samarbejde, hvor vi lægger vægt på at tilgodese den enkeltes potentiale i sammensætningen af opgaverne. Vi kan tilbyde en travl, spændende og alsidig hverdag med engagerede kollegaer, samt gode muligheder for at blive en del af en helt unik virksomhed.

Du vil få et nært samarbejde med de projektledere og styregrupper, der er ansvarlige for projekternes daglige forløb, og du vil bl.a. blive inddraget som forretningsfaglig sparringspartner i udarbejdelse af projekternes dokumentation samt videre håndtering i FMI portefølje.

Om dig

Du er uddannet major (VUT-II/L) eller i gang med at gennemføre Master i Militære Studier. Du har en baggrund fra varierende tjeneste i Flyvevåbnet, herunder kendskab til Flyvevåbnets og det værnsfælles områdes operative kapaciteter og vilkårene for deres anvendelse.

Alternativt har du en civil uddannelse på kandidat/master niveau, og har allerede erfaring fra tidligere jobs i forsvaret eller et andet tilsvarende komplekst ansættelsesforhold.

Du har udtalte samarbejdsevner, er helhedsorienteret med gode analytiske anlæg ligesom du som person er handlekraftig, beslutsom og vedholdende. Du har du gode kommunikationsevner og kan formulere dig præcist både skriftligt og mundtligt såvel på dansk som engelsk. Du er fortrolig med arbejdet i en stor, kompleks og politisk styret organisation, omhyggelig med sans for detaljer og kan lide at holde mange bolde i luften.

Som person er du struktureret, omstillingsparat og påtager dig naturligt et ansvar for at skabe resultater med dine opgaver. Du formår at bevare overblikket i en travl hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Du er god til at overholde dine terminer.

Drivkraften bag ønsket om at arbejde hos os er blandt andet, at du finder det spændende at arbejde med den forretningsfaglige side af værktøjskassen med luftmilitære kapaciteter, der understøtter dansk sikkerhedspolitik på strategisk niveau.

Du motiveres af oplevelsen ved at medvirke til udmøntningen af beslutninger, der har stor indflydelse på Forsvarets opgaveløsning.

Du trives desuden med at arbejde sammen med mennesker på forskellige kompetenceniveauer, og du forstår at balancere de forskellige interessenters ønsker og behov uden at tabe målet af syne.

Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med håndtering af opgaver på flere forskellige styringsniveauer, og er vant til at arbejde på tværs af en organisation.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en fast stilling med fast tjenestested i Ballerup og er til besættelse fra 1. maj 2020 eller snarest muligt.

SOM OFFICER:
Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen kan evt. besættes ved funktion i højere stilling med en uddannelsesaftale.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforbyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale missioner.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

SOM AKADEMIKER:
Ansættes du på et stillingsniveau, som modsvarer dine kompetencer efter den til enhver tid gældende Akademikeroverenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Der vil efter behov kunne knyttes et anciennitetsafhængigt rådighedstillæg til stillingen. Derudover vil der, afhængig af dine kvalifikationer, være mulighed for at forhandle tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 % af basisløn og pensionsgivende tillæg og 9,0 % af rådighedstillægget.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Oberstløjtnant Rasmus Højer-Jensen på telefon 25 41 52 85.

Hvis du har spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Martin Fyrstenberg på telefon 32 66 59 00.

Ansøgningsfristen er den 29. marts 2020. Der afholdes samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 29. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0