Ledelseskonsulent til uddannelsesdirektør/rektor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Hele uddannelsessektoren i Danmark er i disse år i hastig forandring. Det gælder også for ungdomsuddannelsesområdet. Udviklingen påvirker i høj grad NEXT og betyder, at vi som uddannelsesinstitution til stadighed har behov for at tilpasse os de ændrede rammevilkår. Som ledelseskonsulent skal du kunne spille en meget aktiv rolle og være med til at sikre, at NEXT også fremstår som en stærk uddannelsesinstitution mange år frem.

For at understøtte skolens udvikling søger vi en ledelseskonsulent til én af vores 5 uddannelsesdirektører. Uddannelsesdirektøren indgår i NEXT’ strategiske ledelse og refererer til NEXT’ direktion. Du vil populært sagt blive uddannelsesdirektørens højre hånd samt assistere dennes ledergruppe bestående af fire uddannelsesledere/vicerektorer

Profil
Du vil skulle arbejde tæt sammen med uddannelsesdirektøren/rektoren, der har tre hovedansvarsområder: ansvar for de merkantile erhvervsuddannelser (eud- og eux business samt efteruddannelse/AMU), rektor på et hhx gymnasium samt chef for NEXT’ strategiske udviklingsafdeling NEXT Lab. De respektive afdelinger er placeret fysisk på flere NEXT-lokationer i Storkøbenhavn, men det primære ansættelsessted vil være Ballerup.

Med stillingen følger en stærk og central position på NEXT med gode muligheder for via solid sparring og hurtig opgaveopløsning at gøre uddannelserne endnu bedre og attraktive – i særdeleshed set ud fra et elev- og omverdensperspektiv.

Den typiske arbejdsuge må forventes at være varieret og fordrer, at man kan omstille sig hurtigt. I mere end én forstand vil den ideelle kandidat således være i stand til at flytte sig, rykke på ting samt være relationelt stærk. Opgaverne vil være alsidige og forventes at blive alt fra økonomi- og budgetopfølgning, projektstyring, udarbejdelse af præsentationer, arrangere skolearrangementer, medvirke til at drive ledermøder, opfølgning, mødedeltagelse, interessentvaretagelse samt ikke mindst at klare det væld af opgaver, der notorisk ”pludseligt” dukker op. Denne uforudsigelighed kræver en vis fleksibilitet hos den kommende ledelseskonsulent.

Om dig
Som kollega er du dygtig, vellidt, faktabaseret og mestrer balancen mellem at argumentere og gennemføre – samt lytte og forstå. I sagens natur er det afgørende vigtigt, at du er loyal og formår at indgå i tæt og fortroligt samarbejde med uddannelsesdirektøren/rektoren. Som person besidder du godt humør, power og ydmyghed. Endelig er du er teamplayer, der naturligt bidrager til kulturen og fællesskabet.

Derudover forventer vi, at du

  • har en relevant videregående uddannelse f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.pæd.soc. el.lign.
  • har erfaring fra en større politisk styret organisation, hvor du har arbejdet med ledelsesbetjening og organisationsudviklingsopgaver
  • har interesse for uddannelse og kendskab til ungdomsuddannelsesområdet
  • har styr på it, digitalisering og forståelse for, hvordan og hvor meget det fylder i elevers og medarbejderes hverdag
  • bruger Word/Excel/PowerPoint nemt og ubesværet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 12. september 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1