Erfarne dataarkitekter med ansvar for udvikling af ny dataarkitektur - 2000

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du være med til at designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i et af landets absolut største it-programmer? Vil du sætte dit præg på fremtidens toldsystemer og samtidig sikre en effektiv toldkontrol og en fair konkurrence for det danske erhverv? Så har vi lige nu dataarkitektstillingen, der bringer din faglighed til nye højder.

Vi står over for at udskifte 25 toldsystemer med nye it-systemer og datamodeller og skabe et fremtidigt toldvæsen, hvor data er omdrejningspunktet, og hvor vi anvender big data, advanced analytics og ny teknologi. Opgavens samfundsmæssige væsentlighed, kompleksitet og skala er stor.

På toldområdet betyder EU's nye toldforordning (EUTK) væsentlige ændringer, der medfører udskiftning af hovedparten af den samlede it-portefølje på toldområdet, så medarbejderne i Toldstyrelsen kan arbejde effektivt og sikre korrekt toldprovenu, gode vilkår for erhvervslivet, sikkerhed ved vareimport samt generelt regel-compliance. I forbindelse med udbud, udvikling og implementering håndterer vi store mængder data af høj samfundsmæssig betydning, og vi deler data med alle de andre EU-lande. Den samlede udvikling sker agilt på tværs af it, data og forretningsprocesser – og i høj grad ved at anvende en big data-tilgang, nye teknologier og advanced analytics.

Løsninger med data i centrum
Du får en vigtig rolle som en af vores dataarkitekter i vores store it-projekter. Her er du fx med til at identificere databehov i forretningen, omsætte konkrete krav til data/dataflows/integrationer og sikre, at it-anskaffelserne kommer til at hænge sammen på dataområdet. Det kan fx være i forhold til data-håndtering og data-anvendelse for fremtidens told. Du kan også komme til at arbejde på vores tværfaglige programarkitektur sammen med forretnings- og it-arkitekter.

Derudover er dine konkrete opgaver at bidrage til at:

  • designe løsningsarkitektur for data og datainfrastruktur i it-projekter, herunder kortlægning af databehov og kravspecificering i udbudsmaterialer
  • sikre datafundamentet for projekterne, herunder lave kortlægninger af data (fx metadata-analyser) og data-flows
  • modellere dataentiteter, attributter, kardinaliteter osv. ved brug af modelleringsværktøjer (fx QualiWare) – og sikre kvalitet og konsistens i vores udstillede data
  • videreudvikle og vedligeholde vores dataarkitektur inden for bl.a. datamodeller, metadata, masterdata, datakvalitet, data governance, datasikkerhed og integrationsarkitektur
  • etablere et data-fundament for anvendelse af machine learning og advanced analytics samt endelig udstilling af data og analyser for kunderne via business intelligence
  • skabe den rette informationssikkerhed og databeskyttelse, herunder at indtænke implementering af GDPR i vores løsninger.


Erfaring med data- og løsningsarkitektur
Du har solid erfaring med data- og løsningsarkitektur og har udarbejdet kravspecifikationer i offentlige eller private it-programmer, udviklingsafdelinger eller konsulentbranchen. Du har en relevant kandidatuddannelse inden for datalogi, fra IT-Universitetet, er ingeniør eller lignende. Måske har du en praktisk baggrund fra udvikling. Du er god til at formulere dig både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk. Du har du en solid teknisk forståelse, som du kan bringe i spil i arbejdet med arkitektur/data, og du kan kommunikere dine budskaber til både medarbejdere, chefer, leverandører og andre interessenter.

Du er analytisk og metodisk og er god til at formidle problemstillinger vedr. data- og løsningsarkitektur bredt, ligesom du kan rapportere empiriske data, så andre forstår det.

Fagligt og innovativt arbejdsmiljø
Du bliver ansat i kontoret EUTK Data og Analyse, som er en del EUTK-programmet. Kontoret har ca. 20 medarbejdere, og rummer mange forskellige fagbaggrunde. Hos os får et fagligt fællesskab med andre arkitekter, datamodellører, data scientists og analytikere og projektledere. Vi arbejder tæt fagligt på tværs af forretningsprocesser, data og it.

I EUTK-programmet er vi ca. 100 medarbejdere, herunder både interne medarbejdere og eksterne konsulenter. Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et dynamisk og kreativt arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Stemningen er god mellem os, omgangstonen uformel og selvom vi har travlt, spiller vi hinanden gode. Som medarbejder i EUTK-programmet kan du bl.a. glæde dig til vores ”Social Crew”, der arrangerer løbeklub og fredagsbar, filmaftner m.m. Vi bor i moderne kontorfaciliteter på Frederiksberg lige ved Flintholm station og har gratis parkering i kælderen.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Ansættelsesområdet er skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg.

Vi holder samtaler løbende. Så send gerne ansøgning med CV og eksamenspapirer allerede nu via nedenstående link og senest 14. juni 2020. Der kan indgå en faglig case, en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Tune Bergholt Hammer på 72 38 90 85 eller chefkonsulent Nikita Baklanow på 72 37 83 70.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Frederiksberg
  • Søndag den 14. juni 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 2
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1