Analytiske regnskabsmedarbejdere til Administrations- og Servicestyrelsen i Herning - Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Har du stærke analytiske og regnskabsmæssige kvalifikationer? Trives du i et udadvendt job med fokus på god service og en stor kontaktflade? Vil du være med til at udvikle og styrke processerne i Skatteministeriets udgiftsregnskab? Så er det måske dig, vi skal have med på holdet i Regnskabsservice.

Dine primære opgaver i et udviklings- og serviceorienteret miljø:

  • Månedsafslutning og afstemninger
  • Sikre grundlaget for korrekt kontering af fakturaer.
  • Bidrag og sparring i forbindelse med komplekse regnskabsmæssige spørgsmål både internt og på tværs af Skatteministeriet
  • Udredning af regnskabsproblematikker og herunder beskrivelse, løsning og implementering i samarbejde med kollegaer i forretningen
  • Medvirke til at sikre og udvikle værdiskabende processer indenfor regnskabsområdet.
  • Bistå med ledelsessparring
  • Samarbejde med Rigsrevisionen og Skatteministeriets institutioner og styrelser
  • Diverse ad-hoc opgaver relateret til en regnskabsfunktion

Hvem er vi

Regnskabsservice er placeret i Herning og er en del af underdirektørområdet Økonomifunktioner og Service i Administrations- og Servicestyrelsen. Du vil blive en del af et nyoprettet kontor med ca. 16 medarbejdere med forskellig uddannelses- og erhvervsmæssig baggrund.

Hvad sker i Regnskabsservice

Vi varetager kvalitetssikring, gennemgående kontroller og afstemninger, således grundlaget for aflæggelse af et korrekt regnskab på §9 sikres for hele Skatteministeriets koncern. Vi arbejder for at levere en professionel og effektiv service overfor Skatteministeriets ansatte.

Stærk regnskabsprofil med interesse for udvikling og procesoptimering

Du har en relevant uddannelse som cand.merc.aud., HD eller tilsvarende og har nogle års erfaring fra det offentlige, revisionsbranchen eller det private erhvervsliv. Du har et godt kendskab til regnskabsopgaver, samt til regler og krav på statens regnskabsområde. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Har en ægte passion for regnskab
  • Muligvis har kendskab til SAP
  • Besidder et højt personligt drive og er engageret, omhyggelig og kvalitetsbevidst i opgaveløsningen
  • Er fleksibel med hensyn til opgaver, der skal løses med korte deadlines
  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Er en stærk formidler i både skrift og tale, ligesom du kan formidle komplekse regnskabsmæssige sammenhænge på en enkel og let forståelig måde

Det er vigtigt, at du brænder for at gøre regnskabsaflæggelsen endnu bedre, og trives i en organisation, hvor forandringer er konstante og hvor der samarbejdes på tværs af kontorer og styrelser. Desuden har du den grundighed, der er nødvendig for at sikre leverancer af høj kvalitet i samarbejde med andre.

Faglige udfordringer, engagerede kolleger og et tillidsbaseret arbejdsmiljø

For os er det vigtigt, at vi altid har en ærlig og åben tone kombineret med trivsel og god humor. Vi er sammen om at skabe en hverdag, der er spændende og udfordrende med fokus på høj faglighed og mulighed for personlig udvikling i et travlt miljø.

Ansøgning, kontakt & løn

Send dit CV, ansøgning og eksamensbeviser via linket ”søg jobbet” senest 12. marts 2020 Vi har planlagt at afholde samtaler den 17. marts. Tiltrædelse den 1. maj 2020 eller senest 1. juni 2020.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Marianne Tirsvad Tholstrup Hansen på e-mail til: [email protected] eller på telefon 72 37 32 66.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner, dit arbejdssted bliver indtil videre: Brændgårdvej 10, 7400 Herning.

Om Administrations- og Servicestyrelsen
’Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Administrations- og Servicestyrelsen på www.adst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • Herning
  • Torsdag den 12. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i Herning over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2