Erhvervsministeriet søger en ambitiøs og faglig stærk kollega med interesse for det fin...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at arbejde med den finansielle sektor i en spændende politisk hverdag?

Så søg jobbet i Erhvervsministeriets kontor for finansielle og økonomiske forhold!

Om jobbet

Vi søger en ambitiøs og faglig stærk kollega i kontoret for finansielle og økonomiske forhold.

Vi beskæftiger os med meget forskelligartede spørgsmål relateret til den finansielle sektor, der blandt andet omfatter regulering af adgang til boligfinansiering. Derudover er vi involverede i udarbejdelse af finansiel lovgivning på det finansielle område i EU. I kontoret arbejder vi også med de oplevede udfordringer med adgang til finansiering i landdistrikter, ligesom vi er ansvarlige for diverse kapital- og likviditetskrav til penge- og realkreditinstitutter, herunder de kommende krav fra Basel-komitéen. Vi er ligeledes ansvarlig for betalingsområdet, der bl.a. omfatter Dankort og Betalingsservice, ligesom vi arbejder med at skabe de rette rammer for grøn finansiering.

Dine præcise opgaver vil blive fastlagt efter interesse og kvalifikationer, men du kan forvente at komme i berøring med en bred opgaveportefølje, der omfatter opgaver på både den nationale og internationale finansielle dagsorden, ligesom du kan forvente at blive involveret i udarbejdelsen af nye finansielle lovforslag.

Du får dine egne ansvarsområder, men du vil i høj grad også indgå i tværgående opgaveløsning i tæt samspil med både kolleger og eksterne interessenter.

Om dig

Vi ser for os, at du:

  • Har en relevant uddannelse som cand.scient.pol., cand.polit. eller lignende med en stærk faglig profil.
  • Er nyuddannet eller har nogle års erfaring, gerne fra en styrelse eller andet ministerium.
  • Er interesseret i samspillet mellem finansielle og politiske forhold og har lyst til at arbejde i et politisk og ofte hektisk miljø.
  • Har evne til hurtigt at sætte sig ind i nye og relativt komplicerede områder, men samtidig formår at bevare overblikket og det gode humør i en travl hverdag.
  • Har gode samarbejdsevner.
  • Har evne til at formidle budskaber klart og præcist, mundtligt og skriftligt, og er i stand til at forstå og kommunikere essensen af en given sag i et klart sprog.

Om os

I Erhvervsministeriets område for Finansielle forhold og Vækstkapital arbejder vi for en sund og robust finansiel sektor i Danmark. Vi beskæftiger os med rammerne for pengeinstitutter, realkreditinstitutter, pensionsforhold, værdipapirhandel, finansiering til vækstvirksomheder og meget mere.

Vi arbejder med analyser af finansielle forhold samt udvikling af nye politiske initiativer på det finansielle område, hvorved vi bidrager til at sikre et effektivt udbud af finansielle ydelser til både virksomheder og forbrugere. Ligeledes arbejder vi med at omsætte de nye initiativer til finansiel lovgivning via Folketinget. Vi varetager derudover danske interesser i EU i forhold til finansiel regulering.

Vi er godt 20 kollegaer fordelt på tre kontorer. Vi løser vores opgaver i et tæt samarbejde med vores faglige netværk, der bl.a. omfatter Finanstilsynet, andre ministerier og interesseorganisationer.

Om ansættelsen

Du vil blive ansat efter overenskomsten for akademikere i staten.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Kontorchef Mette Tams Kitaj på telefon 91 39 94 30 eller Fuldmægtig Morten Fels på telefon 91 33 73 24.

Send din ansøgning via link på https://em.dk/job-og-karriere/ledige-stillinger/ senest den 18. marts 2020. Husk også at uploade dit CV, dine eksamenspapirer med stempel og underskrift samt andet relevant materiale.

Samtaler vil blive afholdt i uge 13 og ønsket tiltrædelsesdato er 1. maj 2020. Der vil blive brugt personligheds- og logikanalyse i forbindelse med 2. samtalen.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvordan er det at arbejde i Erhvervsministeriets departement?

Vi er i en unik position: Vi betjener ministeren i et af landets mest centrale ministerier og er samtidig helt tæt på erhvervslivet. Vi er med fra de første diskussioner om nye initiativer og lovforslag til udviklingen og eksekveringen af dem. Vi arbejder med en bred vifte af ressortområder – fra boligfinansiering og forbrugerforhold til planlov og digitalisering af erhvervslivet – og sætter derigennem et aftryk på virksomheder og de fleste danskeres liv.

Vi er 200 ambitiøse og engagerede medarbejdere, men vores netværk og kontaktflade rækker langt uden for Slotsholmen. Vi arbejder tæt sammen med ministeriets syv styrelser og de selvstændige offentlige virksomheder, som vi har ansvar for, og vi er i dialog med virksomheder, interesseorganisationer, EU og OECD. Vi værdsætter en arbejdsplads med en stejl læringskurve og et stærkt samarbejde for at opnå Europas bedste vækstvilkår, så det er attraktivt at bo, arbejde og drive virksomhed i Danmark. Vi lægger vægt på faglig nysgerrighed, som skal gøre os i stand til at have blik for fremtidige forretningsmodeller. Samtidig er det en central kernekompetence hos os at have en forståelse for de muligheder den digitale udvikling i og uden for ministeriet åbner for.

Erhvervsministeriet arbejder for at skabe øget vækst og velfærd i Danmark ved at sikre, at borgere og virksomheder oplever gode vilkår og rammer for vækst. Erhvervsministeriet arbejder således med en lang række problemstillinger og initiativer inden for områder som erhvervs- og finansiel regulering, konkurrence- og forbrugerforhold, erhvervsfremme mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Onsdag den 18. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0