Business Proces Manager til forretningskritisk projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Økonomistyrelsen søger en Business Proces Manager til at deltage i dannelsen af en ny samlet systemløsning, som skal understøtte statsregnskabet og finansloven.

Om stillingen Arbejdet med statsregnskabet og Finansloven har i mange år været systemunderstøttet af Statens Koncernsystem (SKS) og Statens Bevillingslovssystem (SB). De to systemer skal udfases over de kommende år, og vi står derfor foran et stort projekt, der skal føre til etableringen af deres afløser.

En væsentlig forudsætning for, at projektet kan lykkes, er at skabe fuld gennemsigtighed omkring og dokumentation af forretningsprocesserne. Som BPM er det din opgave at få skabt det fornødne procesoverblik og sørge for, at dokumentationen er tilstrækkelig dyb til at danne fundament for en ny systemløsning.

Du skal bidrage til at styrke dialogen og koordinationen mellem de forretningsspecialister, der i dag arbejder med området., så vi i den nye systemløsning får taget højde for alle hjørner af de procesled, der indgår i arbejdet med statsregnskab og finanslov.

Projektet vil være i centralt fokus og bliver fulgt tæt af både Økonomistyrelsens øverste ledelse og Finansministeriets departement, som er en helt central interessent i opgaverne og systemløsningen på dette felt.

Konkret forventer vi, at du kan beherske følgende:

  • Er sikker i projektmetode, kan bevare overblik og sikre fremdrift
  • Er systematiker med stærk evne til at strukturere og skabe procesoverblik
  • Evner at sikre god kommunikation mellem fagspecialister der går på tværs af organisation og systemer
  • Har erfaring med at deltage i projekter om større it-anskaffelser
  • Kan koble forretningsbehov med systemkrav og omsætte det til konkrete løsninger
  • Er fleksibel og indstillet på at yde en ekstra indsats, når det kræves.

Læs mere om de nuværende løsninger:

SKS: https://oes.dk/systemer/koncernrapportering-til-statsregnskab/

SB: https://oes.dk/systemer/finanslovsbevilling/

Om dig Du trives i rollen som katalysator for, at der sker videndeling på tværs af forretningsopgaver, og at resultatet havner i en struktureret dokumentation, som kan indgå i arbejdet med en ny systemunderstøttelse.

Din force er at spotte, hvor de kritiske procesled findes og udbore dem, så det bliver tydeligt, hvad de består af - også for udefrakommende, der ikke har siddet med de pågældende opgaver i lang tid.

Du er nysgerrig og eksplorativ i din metode og evner samtidig at balancere det i udtalt respekt for den faglighed og seriøsitet der er forbundet med forretningsspecialisternes virke.

Det er en fordel, hvis du har et vist kendskab til processerne på området, eksempelvis gennem erfaring fra arbejde i en statslig økonomifunktion. Hvis du ikke har, skal du til gengæld have kapacitet til en stejl indlæringskurve for at komme ind på livet af et særligt fagområde.

Du skal drives af at skabe resultater i fællesskab men har også have evnen til at bevare fokus og skære igennem for at sikre fremdrift. Du har et godt blik for de forskellige interessenters varierede behov for information og inddragelse.

Du skal kunne sparre med både analytikere, programmører, konsulenter, product-ownere og projektdeltagere. Du har selv skarpe analytiske kompetencer samt gode kommunikative egenskaber i skrift og tale. Endelig forventes det, at du arbejder helhedsorienteret og har blik for egne områders snitflader til hele organisationen, ligesom du formår at formidle komplekst og svært tilgængeligt stof på en overskuelig og god struktureret måde.

Vi arbejder i stigende grad efter agile principper. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til Scrum eller andre agile koncepter.

Om os Du ansættes i kontoret Økonomisystemer, som varetager systemforvaltning og videreudvikling af en lang række systemer, der understøtter økonomiadministrative processer hos statslige og selvejende statslige institutioner.

Kontoret indgår i Økonomistyrelsens Center for Systemer, som driver et sammenhængende sæt af digitale datadrevne services, der understøtter god ledelse og økonomistyring i staten.

Vores mission er at understøtte alle administrative hovedprocesser digitalt, så medarbejdere og ledere i de statslige institutioner kan løse deres opgaver enkelt, effektivt og værdiskabende.

I kontoret Økonomisystemer lægger vi vægt på en uformel og uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi har fokus på at skabe resultater og løsninger af høj kvalitet. Vi passer på hinanden og tror på, at samarbejde og fælles opgaveløsning er forudsætningen for at nå i mål. Læs mere om systemcentret og kontor for Økonomisystemer her: https://oes.dk/om-os/organisationen/center-for-systemer/.

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Arbejdsstedet er Landgreven 4, 1017 København K.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Sikkerhedsgodkendelse Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode

Yderligere oplysninger Tiltrædelse er hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om Økonomistyrelsen eller stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Carina Sørensen på telefon 20 69 30 40 eller e-mail [email protected].

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 15. marts 2021.

Vi forventer at holde samtaler fra uge 13.

Vi opfatter mangfoldighed i medarbejdergruppen som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København K
  • Mandag den 15. marts 2021

Lignende jobs

  • Assistant Professor of CRISPR genome editing

    Department of BiologyFaculty of ScienceUniversity of CopenhagenCRISPR-Cas systems are antiviral immune systems in bacteria and archaea. While some of the bacterial systems such as type .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    We are looking for a medical doctor with clinical experiences and with experience in surveillance of antimicrobial resistance to assist the second EU Joint action on Antimicrobial Resistance and He..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • System Manager til Landspatientregisteret

    Har du lyst til at koordinere, udvikle og forbedre vores kvalitetsledelsessystem inden for lægemiddelgodkendelse, kliniske forsøg og bivirkningsovervågning? Motiveres du af at sikre sammenhænge og .
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Assistant professorship in Integrating the Timber ...

    The Royal Danish Academy – Architecture, Design, Conservation invites applications for a 3-year, full-time position as assistant professor with a particular focus on integrating the timber value ch..
    • Akademisk medarbejder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København K over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0