Vil du være med til at sikre, at det bliver lettere at drive en ansvarlig virksomhed i ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

I Erhvervsstyrelsens Område for Bedre Regulering har vi fokus på, at det skal være lettere at drive en ansvarlig virksomhed i Danmark. Det gør vi ved at reducere kompleksiteten i den eksisterende erhvervsregulering og udmøntningen heraf, forebygge unødige byrder for virksomhederne i ny erhvervsregulering samt sikre, at den understøtter virksomhedernes anvendelse af nye teknologier og forretningsmodeller.

Vi søger en kollega, der har lyst til at arbejde i stærkt tværfagligt miljø, hvor der er højt til loftet og hvor vi brænder for at gøre en forskel for virksomhederne.

Om stillingen
Du bliver en del af området inden for Bedre Regulering, hvor vi koordinerer og udmønter regeringens indsats for at gøre det lettere at drive virksomhed i Danmark. Konkret skal du være med til at screene ny lovgivning med henblik på, at vurdere de administrative konsekvenser for virksomhederne, vurdere hvordan lovgivningen understøtter virksomhederne i deres teknologiske omstilling, og hvordan EU-regulering implementeres mest hensigtsmæssigt i dansk lovgivning. I samarbejde med ministerier og styrelser, er du med til at sikre, at konsekvenserne ved ny erhvervsregulering bliver belyst bedst muligt og danner udgangspunkt for et beslutningsgrundlag for vores politikere.

Du vil komme til at løse opgaver selvstændigt og i samarbejde med et stærkt team af engagerede medarbejdere. Det er vigtigt, at du både har mod på at fordybe dig i lovtekster og på at indgå i tæt samarbejde med dine kollegaer i projekter.

Parallelt med konsekvensvurderingsarbejdet sekretariatsbetjener vi Erhvervslivets EU- og Regelforum, der rådgiver regeringen om, hvor virksomhederne oplever de største byrder og kommer med forslag til hvor regeringen bør undersøge konsekvenserne af nye teknologier og forretningsmodeller i dansk erhvervsliv.

Til at løfte dagsordenen for bedre regulering anvender vi både kvantitative og kvalitative metoder. Du kan læse mere om vores opgaver og metoder på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: https://erhvervsstyrelsen.dk/krav-til-erhvervsrettet-regulering.

Om dig
Vi forestiller os, at du har en samfundsvidenskabelig videregående uddannelse med gode resultater. Du kan have et par års erfaring, gerne fra fx et erhvervsrettet ministerium eller interesseorganisation, men det er ikke et krav.

Vi lægger derudover vægt på, at du:
• Interesserer dig for den erhvervspolitiske dagsorden
• Interesserer dig for, hvordan digitalisering og ny teknologi kan forbedre erhvervslivets vilkår
• Er analytisk skarp og hurtig til at komme ind til kernen i både skrift og tale
• Har god talforståelse og interesse for at arbejde med kvantitativ metode
• Har erfaring med at håndtere interne og eksterne interessenter i en politisk kontekst
• Du er i stand til både at arbejde selvstændigt og samarbejde med andre

Vi kan tilbyde et varieret og udfordrende job med mulighed for at arbejde selvstændigt i et stærkt fagligt miljø med gode kolleger. Vi har en uformel omgangstone og rig mulighed for at deltage i mange sociale aktiviteter og møde kolleger på kryds og tværs.

Om os
Erhvervsstyrelsen er en del af Erhvervsministeriet og har omkring 700 medarbejdere, som arbejder på tre forskellige lokationer i landet. Denne stilling er placeret på Langelinie i København.

Erhvervsstyrelsen er en ambitiøs og moderne myndighed. Vi lægger vægt på at skabe resultater af høj kvalitet, og vi er ikke bange for at gå nye veje for at finde løsninger. Derfor arbejder vi bl.a. med nye teknologier og data til at effektivisere vores drift og skabe værdi for virksomhederne. Vi lærer gerne af andre, og vi arbejder altid i partnerskab med andre myndigheder, organisationer og virksomheder.

Du kan læse mere om Erhvervsstyrelsen på www.erst.dk.

Om ansættelsen
Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC med mulighed for forhandling af tillæg. Indplacering vil være som fuldmægtig. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte chef for bedre regulering Jakob Solmunde på tlf. +45 35 29 11 76. Oplysninger om løn- og ansættelsesvilkår kan fås ved henvendelse til HR-rekrutteringspartner Cathrine Lund-Jensen på tlf. +45 91 33 70 38.

Interesseret?
Lyder det som noget for dig? Så klik på ”Søg stilling”-knappen i annoncen eller søg via vores hjemmeside på https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen. Din ansøgning med CV og eksamenspapirer skal være modtaget senest tirsdag den 17. marts 2020.

Samtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

Læs mere om Erhvervsstyrelsen som arbejdsplads samt rekrutteringsprocessen her: https://erhvervsstyrelsen.dk/jobs-i-erhvervsstyrelsen

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, religion eller etnisk baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Akademisk medarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Akademisk medarbejder
  • København Ø
  • Tirsdag den 17. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som akademiske medarbejdere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte akademisk medarbejder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal akademiske medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte akademiske medarbejdere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som akademiske medarbejdere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0